Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: WILDE

Troters šovakar spēlēs, rezervē paliks Štāls

Troters šovakar spēlēs, rezervē paliks Štāls
Broks Troters

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Broks Troters šovakar piedalīsies KHL spēlē viesos pret Maskavas CSKA, bet rezervē paliks Juris Štāls, aģentūru BNS informēja kluba preses sekretārs Jānis Stepītis.

Troters izlaida svētdienas spēli Minskā pret vietējo «Dinamo», jo iepriekšējā mačā vēl Rīgā dabūja sitienu pa rokām.

Plānots, ka Troters spēlēs vienā uzbrucēju virknējumā ar Mārtiņu Karsumu un Juraju Mikušu, bet ceturtajā maiņā, kur svētdien bija Juris Štāls, spēlēs Roberts Bukarts, Andris Džeriņš un Gints Meija.

Rīgas «Dinamo» otrdienas spēle Maskavā, kas sāksies plkst. 18.45 pēc Latvijas laika, būs pēdējā pirms divas nedēļas ilgas pauzes.

Avots:

Apollo - Sports: Troters šovakar spēlēs,...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-02 17:27, pirms 13 gadiem
Domāju Trotters starp Dārziņu un M. Rēdlihu izskatītos labāk!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-11-02 17:37, pirms 13 gadiem
WILDE rakstīja: Interesanti, ka Šuplers nolēmis nelikt atpakaļ Troteru trešajā maiņā pie Dārziņa un M.Rēdliha, bet ieeksperimentēt otrajā ar SuperMikušu centrā un Karsumu labajā malā.
Manuprāt Troters vislabāk šosezon Troters saspēlējās ar Lauri un Miķeli, bet Ankipāns- Sprukts- Karsums bija lieliski pretinieku vadošo maiņu uzbrukuma jaucēji, kā arī paši bija gana rezultatīvi. Tā kā Ankijs vēl savainots, tad es liktu pie Jankas un Mārčas Juri Štālu kā trešo spēka uzbrucēju.
Tev ir pilnīga taisnība, nu bet Jūlis jau nebūs Jūlis, ja visu darīs, kā vajag
, 2010-11-02 17:37, pirms 13 gadiem
Pilnīgi piekrītu......
, 2010-11-02 17:46, pirms 13 gadiem
Martinsh3 rakstīja: Tev ir pilnīga taisnība, nu bet Jūlis jau nebūs Jūlis, ja visu darīs, kā vajag
kam vajag?
, 2010-11-02 17:51, pirms 13 gadiem
Jūlim patīk piepalīdzēt savu tautiešu karjerā, tas gan.
, 2010-11-02 18:10, pirms 13 gadiem
Pēc pagājušās sezonas kad bija Hossa,Jūlis domā ka slovāki ir tie snaiperi,tapēc cenšas ielikt to Mikušu augstāk,drīz vispār būs ilgākais spēles laiks komandā,un nekāda rezultivitāte....
, 2010-11-02 18:44, pirms 13 gadiem
Šuplers testē Mikušu.Nedod dievs nobruks kkāds Hartigans, iebāzīs 1ajā maiņā Mikušu.
, 2010-11-03 10:58, pirms 13 gadiem
PrinC1t rakstīja: Šuplers testē Mikušu.Nedod dievs nobruks kkāds Hartigans, iebāzīs 1ajā maiņā Mikušu.
Bija jau iebāzis vienreiz, kad 3.periodā spēlē (ja pareizi atceros) ar Maskavas Dinamo (kas notika mājās) atkal sajauca gandrīz visus (!!!) trijniekus.... tad Mikuš bija iebāzts Hartija vietā pie Saškas un Surovija.... jēgas gan bija tik pat daudz kā līdz tam = nekādas....
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.