Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Balinskis par Ozoliņiem un pavārmākslu, "majonēm" un jauno Rīgas "Dinamo"

Rīgas “Dinamo” aizsargs Uvis Jānis Balinskis ir unikāls hokeja produkts – līdz 19 gadu vecumam reti kuram zināms hokejists, bet pēc divām sezonām Augsburgā pie mums jau bija atgriezies “baltais gulbis”. Vēl pēc gada Uvis jau debitēja “Dinamo”. Diezgan interesanti: atsēžot uz noraidīto spēlētāju soliņa komandas biedra divas minūtes, Uvis metās laukumā un iznāca izgājiens uz “Jokerit” vārtiem. Pēc kāda laika otrajā spēlē tāds pat numurs! Kas gan ir šis Balinskis, kurš tik droši metas uz pretinieku vārtiem? Ventspilnieks, kurš vispirms bijis uzbrucējs, pēc tam Tukumā pārkvalificējoties par aizsargu. Labi slidojošs, ar normālu metienu, arī piespēli atdot jaunajam nebija nekādu problēmu. 23 gadu vecumā kļuvis par “Dinamo” pirmā pāra aizsargu! Un ir pārliecināts, ka jaunajā sezonā “Dinamo” tiks Gagarina kausā. Piedāvājam Jāņa Matuļa sarunu ar hokejistu.

, 2019-09-02 11:18, pirms 5 gadiem
Tāds vienkārši vienkāršs čalis, vienkāršā intervijā, ar vienkāršības piegaršu.
, 2019-09-02 12:08, pirms 5 gadiem
42:28

es tiešām nepārklausījos?
, 2019-09-02 12:36, pirms 5 gadiem
Un kā ar kādu KHL konkursiņu Sportacentrā?!!
, 2019-09-02 16:32, pirms 5 gadiem
Baigi spraigā un raitā intervija sanākusi ... paskrēja gandrīz kā divas stundas ... + tie Balinska joki un aizrautīgais stāstījums, kā arī Matuļa fantastiskā spēja - pateikt teikumu (nevis jautājumu), tad aizvērties un gaidīt, ka otrs ko atbildēs ... = "tas neveiklais mirklis"
, 2019-09-02 17:00, pirms 5 gadiem
Veselīgais pohujists labs...
, 2019-09-02 18:03, pirms 5 gadiem
ieslēdzu un pēc pāris Matuļa teikumiem, ka šis Balinski nezinājis līdz 19 gadiem un bija tizls līdz 19 gadiem izslēdzu...tirsējs!
, 2019-09-02 19:00, pirms 5 gadiem
Malochiks
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.