Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš: "Paklupām un nokritām. Tagad ir jautājums – piecelsimies vai paliksim guļot?"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ozoliņš: "Paklupām un nokritām. Tagad ir jautājums – piecelsimies vai paliksim guļot?"
Sandis Ozoliņš
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo" šodien piedzīvoja ceturto zaudējumu sešās spēlēs, savā laukumā ar 1:5 piekāpjoties Maskavas "Dynamo". Pēc neveiksmes galvenais treneris Sandis Ozoliņš sūdzējās par vairākumu un uzdeva jautājumu savai komandai.

"Rezultāts... Rezultāts... Paklupām un nokritām. Tagad ir jautājums – vai mēs piecelsimies un cīnīsimies, vai mēs turpināsim gulēt tur, kur nokritām. Viss," pēc zaudējuma teica Sandis Ozoliņš. Viņa vadītā komanda pēc divām trešdaļām atradās iedzinējos ar piecu vārtu deficītu pret Maskavas "Dynamo", tomēr nepilnas piecas minūtes līdz beigām Miks Indrašis iemeta goda ripu. "Varam meklēt iemeslus, attaisnojumus vai atbildīgos. Taču labāk ir meklēt risinājumus."

Ozoliņš atklāja, ko teica komandai pirms noslēdzošās trešdaļas: "Ir atbildības sajūta par savu un komandas spēli līdzjutēju priekšā. Viņi ir atnākuši, lai skatītos uz mums. Neskatoties uz rezultātu, ir jāspēlē un jācīnās. Jāspēlē tā, it kā būtu 0:0." Galvenais treneris pēc četriem ielaistajiem vārtiem nomainīja vārtsargu – Džastina Pītersa vietā stājās Jānis Kalniņš. Taču Ozoliņš negribēja komentēt, kad Kalniņš varētu tikt vārtos no pirmās sekundes.

"Vairākumam ir jāatrod risinājums, jo tas pašlaik nedod cerēto rezultātu. Nespējam rast atbildes uz jautājumiem. Vairākums ir lieta, kuras laikā jārada metieni. Pie pirmās iespējas ir jāmet, lai pēc tam kaut kas notiktu – lai pretinieki citādi spēlētu savā zonā. Bez metieniem ir grūti kaut ko radīt," kritisks bija Ozoliņš, kurš nekomentēja arī Indraša veiksmīgo sezonas sākumu. "Nezinu, vai gribu komentēt aizvadītās spēles un kāda individuāla spēlētāja sniegumu. Jebkurā veidā."

"Bijām labi sagatavojušies spēlei, jo tā mums bija pirmā izbraukumā. Izdevās ļoti daudz, tāpat labi strādājām vairākumā. Protams, spēle arī pakutināja nervus – zinām, kas parasti notiek Rīgā. Apsveicu puišus un līdzjutējus ar uzvaru," teica Maskavas "Dynamo" galvenais treneris Vladimirs Vorobjovs.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-09-02 21:46, pirms 7 gadiem
Kā bija citus gadus?

  +3 [+] [-]

, 2017-09-02 22:13, pirms 7 gadiem
guļat jau no sezonas sākuma!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-09-02 22:21, pirms 7 gadiem
Pie biedra jura neguļ pat gāze,sarkanarmiešu dir.s.ā līdēju čekistiskais klubs uzvarēs visu un visus! Ja ar ne tad khl ruuulz ze voooorld of koors

  +1 [+] [-]

, 2017-09-02 22:28, pirms 7 gadiem
jāpierod,jāpierod.tā būs arī turpmāk.

  -2 [+] [-]

, 2017-09-02 22:47, pirms 7 gadiem
Sportists amateris stubs diemžel ka koks

     [+] [-]

, 2017-09-02 23:03, pirms 7 gadiem
erikxxl rakstīja: Sportists amateris stubs diemžel ka koks
No kremlina tā ir uzslava

  +3 [+] [-]

, 2017-09-02 23:15, pirms 7 gadiem
Cik reizes vēl jākāpj uz grābekļa ,lai saprastu, ka Piterss jāsūta mājās. Caurums ne vārtsargs.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-03 08:40, pirms 7 gadiem
Letiņi nekad nespēj piecelties, viņi māk tikai žēloties,stučīt,dejot un dziedāt.

     [+] [-]

, 2017-09-03 11:47, pirms 7 gadiem
labāk neceļaties- guļošos it kā nesit. Lai gan krievi parasti tādus atspārda. RD vanckars turpina smirdēt. un turpinās kamēr Ozo nenomainīs pret kādu ārzemju speciālistu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja