Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Video: Sestito: ''Nezināju, ka piedalos kautiņā, līdz nesaņēmu pāris sitienu''

Egils Broks
Egils Broks
KHL komanda Rīgas "Dinamo" aizvadījusi otro pārbaudes spēli pret Novosibirskas "Sibir", apspēlējot to ar 3:2.
Piedāvājam interviju ar Timu Sestito.
Vērtējums: +6

  +8 [+] [-]

, 2015-08-01 06:16, pirms 9 gadiem
Tak kauns par tiem intervētājiem. Ne jau kaut kas personīgs pret čali, varbūt dzīvē normāls zellis, bet nu Intervētājam vajag skaidri, un skaļi runāt gan angļu, gan latviešu, gan citās valodās, ja nepieciešams. Un jāieliek kaut kāda emocija tajā ko saka, savādāk sanāk baisi drūmi. pilnīgi liekas, ka no papīra nolasa.

nezinu. varbūt es bez iemesla piepi*os, bet nu tāds ir mans viedoklis.

  +7 [+] [-]

, 2015-08-01 08:05, pirms 9 gadiem
Pilnīgi tev piekrītu. Sportacentrs intervēt nejēdz, jo izklausās it kā tekstu lasītu apčurājies skolnieks klases priekšā. Beidzot sāciet domāt kā jūs pasniedzat šādus video sabiedrībai! Pateicoties tam, ka šīs pārbaudes spēles komentē komemtēāji, kuriem nav iemācīts skaidri izrunāt vārdus, bet murmināt zem šnobeles, izslēdzu TV skaņu un skatos tā. Vismaz tā murmināšana 2h garumā nav jāklausās, kas ļoti krīt uz nerviem.
Sanchezzs rakstīja: Tak kauns par tiem intervētājiem. Ne jau kaut kas personīgs pret čali, varbūt dzīvē normāls zellis, bet nu Intervētājam vajag skaidri, un skaļi runāt gan angļu, gan latviešu, gan citās valodās, ja nepieciešams. Un jāieliek kaut kāda emocija tajā ko saka, savādāk sanāk baisi drūmi. pilnīgi liekas, ka no papīra nolasa.

nezinu. varbūt es bez iemesla piepi*os, bet nu tāds ir mans viedoklis.

  +2 [+] [-]

, 2015-08-01 08:33, pirms 9 gadiem
Jautājumi izrauti no googles

     [+] [-]

, 2015-08-01 08:55, pirms 9 gadiem
Kāpēc intervijai skaņas nav

  -3 [+] [-]

, 2015-08-01 09:25, pirms 9 gadiem
Nu nezinu gan, kaut kā negribās ticēt Sestito
Atkārtojumā video varēja diezgan labi redzēt notikuma gaitu :::
Pāris sitieni ar nūjām viens otram iemetienā.
Sestito paskatās uz Meņšikovu ar ''ah*el???" skatienu un seko teksts no Sestito puses, kur visticamāk viņš teica "You wanna go?" un Meņšikovs pasmaidīja un pamāja ar tādu "ha, lol, nu davaj". Un pirms iemetiena Meņšikovs nomainās pirmais, aizslido uz vienu pusi, tad nomainās Sestito un aizslido uz otru pusi, Meņšikovs arī samainās atpakaļ uz to pusi, kur Sestito stāv. Vēl kaut kāda bakstīšanās, runāšana.

Nu nezinu, negribās ticēt, ka kautiņš bija "NO ZILA GAISA"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2015-08-01 11:37, pirms 9 gadiem
Skaties,krievi nevar,negrib macities latviski kautvai šeit dzīvo,Sestito iemācīsies vairāk,ātrak!

  +4 [+] [-]

, 2015-08-01 12:29, pirms 9 gadiem
Ir labi, kad komandā ir viens spēlētājs kurš nebaidās!

     [+] [-]

, 2015-08-01 13:47, pirms 9 gadiem
Man patīk šis spēlētājs! Izskatās labi un pretiniekam iedos pa dibenu ja vajag. (vai arī otrādi, bet būs emocijas)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-08-01 19:10, pirms 9 gadiem
es domāju Dinamo šī būs ļoti laba sezona, manuprāt labākais sastāvs kāds mums ir bijis. Treneris arī labs. playoff būs, bet ceru ka tiksim ta dziļāk playoff

  +3 [+] [-]

, 2015-08-01 22:32, pirms 9 gadiem
Pilnībā piekrītu Nedarbam par to, ka Sestito zināja, ka jākaujas, bet cik sapratu viņš to negribēja darīt... Pats biju arēnā un kautiņš notika tieši zem manis. Ja Sestitu vietā būtu Raiča jau nesākot spēli būtu kautiņš, jo Mensikova izaicinājumu saprata visi, kas bija tribīnēs. Vienīgi uz Raiču tas krievelis pat papirst neuzdrosinātos. Lai vai kā cepuri nost rūķītim ar lauvas sirdi un gribetos , lai tada būtu visiem letiņiem - nemīzt!

     [+] [-]

, 2015-08-01 23:48, pirms 9 gadiem
Handry rakstīja: Pilnībā piekrītu Nedarbam par to, ka Sestito zināja, ka jākaujas, bet cik sapratu viņš to negribēja darīt... Pats biju arēnā un kautiņš notika tieši zem manis. Ja Sestitu vietā būtu Raiča jau nesākot spēli būtu kautiņš, jo Mensikova izaicinājumu saprata visi, kas bija tribīnēs. Vienīgi uz Raiču tas krievelis pat papirst neuzdrosinātos. Lai vai kā cepuri nost rūķītim ar lauvas sirdi un gribetos , lai tada būtu visiem letiņiem - nemīzt!
Piekritu tev, nav slikti, ka komanda ir tads speletajs ka Sestito. Vins ne tikai var kauties, ja vajag, bet ari ripu iedabut vartos. Raica to nevareja, vins bija izteikts tafgaijs. Sestito nav tik izteikts, vins vairak ir power forward. Tas ir - sitas, cinas, laiku pa laikam kadu golu iemet un ja vajag, tad ari izkaujas. Nedomaju, ka tikai del kausanas RD vinu nema.
Veiksmigu jauno sezonu, RD!