Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Arsenich

DINAMO RĪGA nākamsezon spēlēs zviedru uzbrucējs Jacob Berglund.

DINAMO RĪGA panākusi vienošanos ar 27 gadus veco zviedru uzbrucēju Jacob Berglund, kurš iepriekšējo sezonu aizvadīja Vācijas spēcīgākās līgas DEL komandā KREFELD PINGUINE, 51 spēlē gūstot 32 vārtus un izdarot 20 rezultatīvas piespēles, kļūstot par DEL līgas regulārā čempionāta labāko vārtu guvēju.

Jacob Berglund (augums 184 cm, svars 94 kg) dzimis 1991. gada 17. novembrī Zviedrijas pilsētā Malmē. Savu karjeru viņš uzsāka dzimtās pilsētas klubā REDHAWKS, sākot spēlēt dažāda vecuma jauniešu komandās un visbeidzot uzspēlējot arī pieaugušo komandā ALLSVENSKAN līgā, turklāt esot arī Zviedrijas U16, U17 un U18 izlašu kandidātu pulkā. 18 gadu vecumā Jacob Berglund devās uz Ziemeļameriku, kur aizvadīja 3 sezonas Kanādas Junioru līgā WHL, 132 spēlēs izceļoties ar 27 vārtu guvumiem un 32 rezultatīvām piespēlēm. Pēc tam viņš atgriezās Eiropā  un ir aizvadījis 3 sezonas ALLSVENSKAN līgas klubā IF TROJA-LJUNGBY 151 spēlē gūstot 27 vārtus un izdarot 32 rezultatīvas piespēles, divas sezonas Norvēģijas spēcīgākās līgas klubā STORHAMAR (111 spēlēs 65 vārti un 82 piespēles) un viena sezonas Šveices otrās spēcīgākās līgas NLB klubā MARTIGNY RED ICE (53 spēlēs, 27 vārti un 45 rezultatīvas piespēles). 2017. gada vasarā Jacob Berglund pārcēlās uz Vācijas spēcīgākās līgas klubu ERC INGOLDSTADT (49 spēles 4 vārti un 6 piespēles), bet sezonas beigās pārcēlās uz Norvēģiju 14 play-off spēlēs ar 10 vārtiem un 16 piespēlēm palīdzot STORHAMAR kļūt par 2018. gada Norvēģijas čempioniem.

Iepriekšējo sezonu uzbrucējs Jacob Berglund aizvadīja Vācijas spēcīgākās līgas DEL klubā KREFELD PINGUINE, kura sastāvā 51 spēlē, vidēji laukumā pavadītajās 19:34 minūtēs, guva 32 vārtus (labākais rādītājs DEL) un atdeva 20 rezultatīvas piespēles, nopelnīja 46 soda minūtes un lietderības koeficientu “+4”. Zviedru uzbrucējs aizvadītajā sezonā guva 8 vārtus vairākumā, 3 uzvaru nesošos vārtus, realizējot 23.36% no izpildītajiem metieniem un vidēji spēlē nopelnot 1.02 rezultativitātes punktus.

Jakob Berglund ir spēcīgs un tehnisks spēlētājs ar ļoti labu metienu, ko arī apliecina iepriekšējā sezonā gūtais vārtu skaits un metienu efektivitāte.

Avots: https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...


, 2019-05-01 18:25, pirms 5 gadiem
Berjlunts vēl nemaz nezina, ka uz veselu sezonu mainīs uzvārdu.
, 2019-05-01 18:50, pirms 5 gadiem
M rakstīja: Berjlunts vēl nemaz nezina, ka uz veselu sezonu mainīs uzvārdu.
, 2019-05-02 15:25, pirms 5 gadiem
Jēkabs Bērlunds
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.