Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Hokeja ČL: "Škoda" dāņu vārtos "iebrauc" deviņas reizes, zviedriem divas uzvaras

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Hokeja ČL: "Škoda" dāņu vārtos "iebrauc" deviņas reizes, zviedriem divas uzvaras
Moments no spēles starp Plzeņas "Škoda" un Rungstedas "Seier Capital". Foto: Milan Podpera/hcskoda.cz

Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) rīkotās Čempionu līgas otrajā spēļu kārtā apjomīgu panākumu svinējusi Čehijas komanda Plzeņas "Škoda", kas ar 9:3 sagrāva Rungstedas "Seier Capital" no Dānijas.

B grupas ietvaros "Škoda" šī bija otrā uzvara, čehiem katrā no periodiem gūstot pa trim vārtiem. Ar "hat-trick" un divām rezultatīvām piespēlēm uzvarētāju labā izcēlās Milans Gulāšs, kamēr divi vārti un viena rezultatīva piespēle Tomāša Mertla rēķinā.

Savukārt pirmo panākumu B apakšgrupā svinēja somu Hemēnlinnas "HPK", kas izbraukumā spēja trīs reizes atspēlēties un ar 4:3 pēcspēles metienu sērijā pieveikt Šveices "Zug". Gan pamatlaikā, gan bullīšos rezultatīvi metieni padevās Filipam Krivošīkam un Markusam Nenonenam. "Zug" komandu neglāba arī Gregorija Hofmana divi skaitliskajā vairākumā gūtie vārti.

C apakšgrupā negaidīti labu sniegumu turpina demonstrēt pagājušās sezonas IIHF Kontinentālā kausa vicečempione Belfāstas "Giants", kas šovakar izlaida 2:1 vadību un tikai pagarinājumā ar 2:3 atzina Augsburgas "Panther" pārākumu. Uzvaras vārtus guva vairākus gadus Nacionālajā hokeja līgā (NHL) stabili spēlējušais Mets Freizers.

Briti iepriekšējā spēļu kārtā ar 5:4 negaidīti bija pārspējuši Liberecas "Bílí Tygři", kas šovakar ar rezultātu 1:4 kapitulēja zviedru kluba "Luleå" priekšā.

Platus soļus pretim iekļūšanai izslēgšanas mačos spērušas Minhenes "Red Bull" un Kārlstades "Färjestad BK" vienības. Vācijas klubs izmantoja milzīgo pārsvaru metienos (47:21), sakaujot (3:0) Slovākijas čempioni Banskas Bistricas "HC '05", kamēr zviedri ar 2:1 salauza Šveices "Ambri-Piotta".

Visbeidzot A grupas ietvaros negaidīti pārliecinoši Čempionu līgas turnīru turpina Klāgenfurtes "KAC", kas neatstāja daudz variantu Norvēģijas meistarkomandai "Frisk Asker" - 3:0. Jau otro zaudējumu piedzīvoja viena no turnīra galvenajām favorītēm Tamperes "Tappara" - somi ielaida vārtus 68 sekundes līdz pamatlaika beigām un ar 0:1 zaudēja Šveices "Biel". Izšķirošā ripa Damjēna Riata rēķinā.

  +2 [+] [-]

, 2019-09-01 09:14, pirms 5 gadiem
Kur tad Ģinamo, vai kremļa pīrāgi gardāki ?
Slēpts komentārs: pernambucano