Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Amatieru hokejs Norvēģijā.

Amatieru hokejs Norvēģijā.

Sveiki visiem. Jautaju pec palidzibas, draugs strada norvegija un grib uzspelet hoki amatietu kada komanda, Oslo. Vrb kadam ir kads info vai kads pazina kurs kaut kur spele, kurs varetu palidzet ar info?, vai ir vrb kads web saits?

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-08-31 10:36, pirms 6 gadiem
Ir zināmi hokeja amatieri kas strādā Norge, bet tie ir tādi kas pusi laika tur, pusi te un hoķi rambā kad ir LV, tā ka ar kontaktiem nepalīdzēšu. Bet es ar darītu tā kā Tjoma saka, šautu uz sev interesējošo halli un tur arī interesētos, man divi pazīstami skaraida pie somu amatieriem, viens pie zviedru un tie tā arī darīja, gāja, skatījās kas hallēs notiek un tur atrada. Liekas Tjoma Francijā tāpat bij darījis.

     [+] [-]

, 2018-08-31 12:39, pirms 6 gadiem
Banss rakstīja: Ir zināmi hokeja amatieri kas strādā Norge, bet tie ir tādi kas pusi laika tur, pusi te un hoķi rambā kad ir LV, tā ka ar kontaktiem nepalīdzēšu. Bet es ar darītu tā kā Tjoma saka, šautu uz sev interesējošo halli un tur arī interesētos, man divi pazīstami skaraida pie somu amatieriem, viens pie zviedru un tie tā arī darīja, gāja, skatījās kas hallēs notiek un tur atrada. Liekas Tjoma Francijā tāpat bij darījis.
reku, saraksts ar norvēģu hallēm (nav pats korektākais, bet vismaz pēc tā kādas halles Oslo var atrast): Hockeyarenas.net .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-08-31 13:34, pirms 6 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Tieši tā, tikai ar piebildi, ja gribi kapāt amatieros TUR, tad ieteicams arī zināt vietējo mēli, vismaz komunikācijas līmenī, savādāk tu viņiem nebūsi interesants Par Norvēģiju neko daudz nezinu, bet Francijā nav nekāda Anglija vai Īrija, kur varētu būt puse no blices savējie Lettiņi Taču domāju, ka Norvēģos pilnībā pietiktu arī ar Angļu mēli, Fancijā gan tas numurs neiet cauri, ja nu vienīgi pusPRO, sākot no D3 un uz augšu
Norgē ar inglišu mierīgi izbrauktu, ja vēl esi labs špīlers tad kaut eskimosu valodā buldurē. Īrijā nav ledus, tur mauc inline hokeju - blicēs ir slovaki, poļi, leiši letiņi, u.t.t liekas pat zviedrs un pāris vietējo rižiku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-09-01 22:36, pirms 6 gadiem
Asais_Nazis rakstīja: Aizej un pasaki, ka esi dolbajobs un tad saki, ka gribi hokeju uzspēlēt
Uzreiz redzams, ka esi lietpratējs

     [+] [-]

, 2018-09-19 22:43, pirms 6 gadiem
Paldies!