Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Stefanovičs kļūst par galveno varoni, "Yunost" atkal finālsērijas vadībā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Stefanovičs kļūst par galveno varoni, "Yunost" atkal finālsērijas vadībā
Minskas "Yunost" prieki. Foto: hockey.by

Šovakar Baltkrievijas Ekstralīgā tika aizvadīta finālsērijas trešā spēle. Minskas "Yunost" izbraukumā ar 2:1 pagarinājumā pieveica Soļigorskas "Shakhter", sērijā rezultātam kļūstot 2-1.

Par Minskas "Yunost" galveno varoni kļuva 30 gadus vecais uzbrucējs Mihails Stefanovičs – viņš guva abus vārtus. Laukuma saimnieki izvirzījās vadībā, bet otrās trešdaļas vidū Stefanovičs realizēja vairākumu ar metienu no kreisās malas. Uzvarētāja noskaidrošana nonāca līdz pagarinājumam, un tā ceturtajā minūtē ripa veiksmīgi nonāca līdz uzbrucējam, kurš meta tuvajā stūrī – 2:1. Stefanovičs sezonas lielāko daļu pavadīja Kontinentālās hokeja līgas klubā Minskas "Dinamo".

Pēc savā laukumā piedzīvotā zaudējuma neapmierināts bija Soļigorskas "Shakhter" galvenais treneris Jurijs Faikovs: "Nebija tā, ka mums spēle nebūtu izdevusies. Viss gāja, taču pievīla uzbrucēju bezzobainais sniegums. Viņi iemeta nulli vārtu, kaut momentu bija kaudzēm. Pagarinājumā trīs reizes bija iemest ripu jau tukšos vārtos, bet cilvēki nespēj trāpīt. Par ko tad mēs varam runāt?" Soļigorskas vienības vienīgos vārtus iemeta aizsargs Romāns Dostaņko.

Finālsērijas nākamā spēle jau rītvakar. Jāpiezīmē, ka šovakar spēli klātienē vēroja 880 skatītāji.

     [+] [-]

, 2020-03-31 23:50, pirms 4 gadiem
Nu, tad beidzot! Paldies, Ulvi! Jau nobijos, ka SC aizmiris par belaru čempi. Man tikai ieteikums autoriem, kad vīruss beigsies, turpiniet tikpat cītīgi informēt par notikumiem belaru futbola un hokeja čempjos.

     [+] [-]

, 2020-04-01 00:03, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Nu, tad beidzot! Paldies, Ulvi! Jau nobijos, ka SC aizmiris par belaru čempi. Man tikai ieteikums autoriem, kad vīruss beigsies, turpiniet tikpat cītīgi informēt par notikumiem belaru futbola un hokeja čempjos.
Eiropā arī raksta par belaru futeni. Dzirdēju ka pa rakstam ir gandrīz katru dienu lielos Eiropas izdevumos, uz vairākām valstīm pārdotas tiesības translēt Ja kas, par to būtu interesants raksts, kas no lielajiem raksta, ko raksta u.t.t. Visa belaru līga uz paplātes, tur var beigās sanāk stāsts ka kāds puikāns iekrīt acī un dabū labu līgumu jo skatās daudzi, kas pat uzmanību nepievērstu normālos apstākļos

  -3 [+] [-]

, 2020-04-01 08:01, pirms 4 gadiem
Molodčiki Baltkrievi!!! Īsts cīnītāju raksturs!

     [+] [-]

, 2020-04-01 08:49, pirms 4 gadiem
Diez kādi spēles reitingi,jo pat vakar iekš ESPN FC runāja par Baltkrieviju

  -1 [+] [-]

, 2020-04-01 09:25, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Nu, tad beidzot! Paldies, Ulvi! Jau nobijos, ka SC aizmiris par belaru čempi. Man tikai ieteikums autoriem, kad vīruss beigsies, turpiniet tikpat cītīgi informēt par notikumiem belaru futbola un hokeja čempjos.
Tu atpalikusais klauns, labak lai sie pamulki zurnalisti raksta, par Belarus sportiem, nevis e- sportiem

     [+] [-]

, 2020-04-01 09:33, pirms 4 gadiem
Kaut kā pie kājas tas kolhoznieku sports un viss pārējais....