Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Balcera "Oilers" Čempionu līgā zaudē somu "KalPa"

Andrejs Siliņš

Balcera "Oilers" Čempionu līgā zaudē somu "KalPa"
Rūdolfs Balcers
Foto: Andreass Kristofers Berge/SMH Foto

Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Čempionu līgā svētdien pirmo zaudējumu grupu turnīrā piedzīvoja latviešu jaunā uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Stavangeres "Oilers", kas ar rezultātu 1:2 piekāpās somu "KalPa".

"Oilers" turnīru sāka ar čehu "Ocelari Trinec" uzveikšanu divas reizes (4:1, 4:3), bet šodien pirmo reizi tikās ar somu "KalPa", kas reizi bija pieveikusi čehus (4:3). Ap divarpus tūkstoš līdzjutēju klātbūtnē mājinieki šovakar guva pa vieniem vārtiem vairākumos pirmajās divās trešdaļās, un ar to izrādījās gana uzvarai. Norvēģi gan vienus vārtus atguva, tomēr vairāk nespēja un piedzīvoja neveiksmi ar 1:2.

18 gadus vecais latviešu uzbrucējs Balcers spēlēja "Oilers" trešajā maiņā, reizi meta pa vārtiem un bija laukumā vienīgo vārtu gūšanas brīdī, tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta (+1). Balcers guva vārtus pirmajā grupas spēlē pret čehiem.

Ceturtdien "Oilers" un "KalPa" vēlreiz tiksies Stavangerē. Tā būs Norvēģijas čempiones pēdējā cīņa grupu turnīrā. Izslēgšanas turnīram kvalificēsies divas no trim grupas komandām. "Play-off" sāksies 22. septembrī un katrā kārtā uzvarētājs tiks noskaidrota divu spēļu summā.

Kazahstānas kausa izcīņas finālā Elvija Biezā pārstāvētā "Arlan" ar rezultātu 1:2 atzina "Gornyak" pārākumu. Latviešu uzbrucējs Biezais asistēja vienīgajā savas komandas vārtu guvumā.

Izmantotie resursi:
HOME | Champions Hockey League

  +2 [+] [-]

, 2015-08-30 21:23, pirms 9 gadiem
Oilers zaudēja nevis uzvarēja Trinec otrajā spēlē!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja