Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: rufus7

Latvija pirms gaidāma pasaules kausa aizvadīs 4 parbaudes spēles

Latvija pirms gaidāma pasaules kausa aizvadīs 4 parbaudes spēles
Bobs Hārtlijs un Latvijas izlases hokejisti cīnīsies par iespēju spēlēt ceturdaļfinālā.
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvija pirms gaidāma pasaules kausa aizvadīs četras pārbaudes spēles, no kurām 3 notiks mājas, bet viena izbraukumā, vēsta LHF

Pasaules kauss norisināsis Latvijā, tajā piedalīsies 16 stiprākas valstis kuras pārvarējušas kvalifikāciju un šis būs dižākais hokeja turnīrs ko uzņems Latvijas izlase, spēles paredzams notiks Arēna Rīga un Skonto stadionā.

Kā zināms Latvijas izlase pasaules kausa spēlēs vienā grupā ar, Indiju, Jaunzenlandi, Krieviju, Somiju, Baltkrieviju, Austriju un Spāniju.
Savukārt otrā grupā spēkiem mērosies, Kanāda, Vācija, Ungārija, ASV, Singapūra, Beļģija, Kuvaita, Slovākija.
Ceturdaļfinālā tiks katras grupas 4 stiprākās valstis.

Tikmēr noskaidrojies ka Latvijas hokeja federācija rīkos parbaudes spēļu turnīru, kurā sacentīsies ar Vāciju, Somiju un Kuvaitu, kamēr pēdējo spēli pirms gaidāma pasaules kausa Latvijas izlase aizvadīs pret Kanādas izlasi.

Latvijas izlases pārbaudes spēles tiks translētas teksta tiešraide, savukārt visas pasaules kausa spēles būs vērojamas twitch kanālā, ar studiju un tiešraidi.
 


Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
6

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
1

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.