Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Tretjaks: "Znaroks ir izcils treneris, piedāvājam turpināt konsultēt izlasi"

Tretjaks: "Znaroks ir izcils treneris, piedāvājam turpināt konsultēt izlasi"
Vladislavs Tretjaks
Foto: Aleksejs Kudenko, rsport.ria.ru

Krievijas Hokeja federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks uzskata, ka Oļegs Znaroks ir lielisks treneris, taču izlases galvenā trenera amats tiek piedāvāts Iļjam Vorobjovam, kurš pirms pasaules čempionāta nomainīja līdzšinējo stūrmani Znaroku. Kontrakts varētu būt uz 2+2 gadiem, tātad tiek mērķēts arī uz 2022. gada olimpiskajām spēlēm.

Oļegs Znaroks varētu atgriezties KHL? "Tas viss ir atkarīgs no viņa, no viņa vēlmes un iespējām, kā arī kluba iespējas uzaicināt tik izcilu treneri. Uzskatu, ka Znaroks ir izcils treneris, viņš paveicis ļoti daudz. Esam viņam ļoti pateicīgi. Federācija piedāvā Znarokam arī turpmāk konsultēt nacionālo izlasi, no šiem vārdiem es neatsakos," informē Vladislavs Tretjaks.

Krievijas hokeja vadība vēlas pagarināt kontraktu ar Iļju Vorobjovu, kurš šī gada pasaules čempionātā pildīja izlases. galvenā trenera pienākumus. Ceturtdaļfinālā tika piedzīvots zaudējums pret kanādiešiem. "Esam gatavi parakstīt līgumu pēc shēmas "2+2". Ja divus gadus labi strādās, tad paliks vēl uz diviem gadiem. Tas ir stimuls trenerim, lai zinātu, ka šajos divos gados jāparāda rezultāts. Ja tiks gūti panākumi, tad būs vēl divi darba gadi. Ceram, ka viņš aizvadīs visus četrus gadus. Mums vajadzīgi panākumi - svarīgi ir pasaules čempionāti un olimpiāde," norāda prezidents.

Kā jau ziņots, aprīļa pirmajā pusē Znaroka vietā stājās līdzšinējais asistents Iļja Vorobjovs, savukārt mūsu Harijs Vītoliņš zaudēja asistenta amatu Krievijas izlasē. Federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks toreiz norādīja uz lielo slodzi, strādājot gan ar Sanktpēterburgas SKA, gan ar izlasi.

Iepriekšējā sezonā Sanktpēterburgas SKA izcīnīja KHL galveno trofeju, līdz ar to treneru duets Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš kļuva par trīskārtējiem Gagarina kausa ieguvējiem (2012, 2013, 2017), šogad apstājās pusfinālā, bet nākamajā sezonā Znaroks un Vītoliņš, visticamāk, vairs nebūs SKA treneru korpusā. Krievijas izlases līdzšinējie stūrmaņi uzvarējuši arī pasaules čempionātā (2014) un olimpiskajās spēlēs (2018).

Izmantotie resursi:
championat.com
rsport.ria.ru


, 2018-05-30 16:07, pirms 6 gadiem
Izskatās,ka KHF ņirgājās par Oļegu.Interesanti,cik ilgi to pacietīs.
, 2018-05-30 16:41, pirms 6 gadiem
Cirks
, 2018-05-30 17:23, pirms 6 gadiem
Interesanti, ko Znaroks tādu izdarīja, ka tagad par viņu šādi. "Znaroks ir izcils treneris, piedāvājām otrā trenera lomu" un ''kluba iespējas uzaicināt tik izcilu treneri. Uzskatu, ka Znaroks ir izcils treneris,'' galīgi neizklausās, ka tas būtu domāts, kā kompliments. Būs uzbraucis KHF? Ja tā, tad cepuri nost.
, 2018-05-30 17:51, pirms 6 gadiem
krievi nezin kur likties ,bez Znaroka tomēr nav aršanas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Aleksandrs Ņiživijs, Armands Simsons un Rodrigo Laviņš. Foto: LHF
1

Ankipāns un Ābols vienā maiņā: Laviņš un Ņiživijs draftē Latvijas leģendas

4. maijā Latvijas Hokeja federācija "Arēnā Rīga" rīkos Latvijas hokeja leģendu spēli. Komandu kapteiņi būs divi spēlēm bagātākie valstsvienības dalībnieki – Rodrigo Laviņš un Aleksandrs Ņiživijs. Īpašā drafta ceremonijā viņi paši izvēlējušies sastāvus.
Andris Džeriņš. Foto: IIHF
32

Izlasei pievienojas bronzas veterāni Džeriņš un Cibuļskis, trīs spēlētājus atskaita

Latvijas vīriešu izlases rindas šodien papildināja 36 gadus vecie Herningas "Blue Fox" spēlētāji Oskars Cibuļskis un Andris Džeriņš, bet treniņnometni neturpinās aizsargs Patriks Ozols un uzbrucēji Rihards Melnalksnis un Jānis Vizbelis, paziņojusi Latvijas Hokeja federācija.
Ņikita Kučerovs (Nr. 86) ar komandas biedriem. Foto: Mike Carlson/AFP/Scanpix
4

Zvaigznes pirmās Rietumos, koijoti atvadās no tuksneša, "Canucks" uzzina pretinieci

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences kopvērtējumā pirmo vietu nodrošinājusi Dalasas "Stars" vienība, savukārt latviešiem aktuālā Vankūveras "Canucks" uzzinājusi, ka Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā spēkosies pret Nešvilas "Predators".