Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Westyys

"Devils" pagarina līgumu ar Jāgru

"Devils" pagarina līgumu ar Jāgru
Jaromirs Jāgrs
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Ņūdžersijas "Devils" paziņojis par līguma pagarināšanu ar pieredzējušo čehu uzbrucēju Jaromiru Jāgru. Klubs oficiālās līguma detaļas gan neatklāj, bet hokeja apskatnieki Ziemeļamerikā vēsta par viena gada līgumu.

42 gadus vecais čehu uzbrucējs Jaromirs Jāgrs vienojies par līguma pagarinājumu ar NHL klubu Ņūdžersijas "Devils". Kladno dzimušais hokejists velniem pievienojās pirms šīs sezonas, 82 mačos iekrājot 67 (24+43) punktus un kļūstot par vienības rezultatīvāko hokejistu.

Jāgra karjeras ierakstos ir vairāk nekā 20 NHL sezonas Ņūdžersijas, Pitsburgas, Vašingtonas, Ņujorkas, Dalasas, Bostonas un Filadelfijas komandās. 1473 regulārās sezonas spēļu laikā Jāgrs ir izcēlies ar 705 vārtiem un 1050 rezultatīvām piespēlēm, visu laiku rezultatīvāko hokejistu sarakstā ieņemot stabilu vietu labāko desmitniekā.

Lai gan klubs oficiālu informāciju par Jāgra jauno līgumu nesniedz, hokeja apskatnieks Kriss Džonstons atklājis, ka runa ir par viena gada līgumu ar iespēju nopelnīt 5,5 miljonus ASV dolāru (nepilni četri miljoni eiro). Pie šādas summas Jāgrs tiks, ja nākamsezon aizvadīs vismaz 45 spēles.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League


, 2014-05-01 02:48, pirms 10 gadiem
visu cieņu! negribēja a atdot KHL ... bet 122 000 $ par 1 speli... tur pat aklais un klibais varetu kljut par zvaigzni!
, 2014-05-01 05:49, pirms 10 gadiem
ja labi spēlē, tad jebkurš paņems, žēl ka KHL tika izniekots laiks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-05-01 10:06, pirms 10 gadiem
ok,vaac veel punktus utt,bet tik ceru ka nebuus taa kaa ar Hasheku,kas nemaaceeja iisti pielikt punktu,veel viena sezona izcilniekam un pietiek
, 2014-05-01 10:10, pirms 10 gadiem
arhivs X rakstīja: Izniekots laiks interesanti ja tu būtu tā pavadijis laiku par vairākiem miljoniem dolāru? vot amplis...
Vins domaja punktu zina,ja vins tos gadus nebutu KHL pavadijis vins butu augstak rezultivako speletaju saraksta un vins parakstitu vesturi.
, 2014-05-01 10:11, pirms 10 gadiem
arhivs X rakstīja: Izniekots laiks interesanti ja tu būtu tā pavadijis laiku par vairākiem miljoniem dolāru? vot amplis...
man jau liekas,ka vinjsh pirms tam jau savu bankas kontu piesitis sev un saviem mazbeerniem,ka nauda nebija pirmajaa vietaa,bet,ja skataas uz rekordiem ieksh NHL,kuros vinjsh vareeja buut daudz augstaak,tad jaa, izniekots laiks,kaujoties ar Vityaz hokejistiem,ne jau visu vienmeer izskjir nauda,kur nu veel taadiem,kam n-tie miljoni bankas kontaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-05-01 10:28, pirms 10 gadiem
te jau briest čeliosa variants. bet nu ar tādu attieksmi pret darbu vēl ilgi var spēlēt. cik dzirdēts, viņš pat pusnaktī dažreiz ejot uz halli slidot.
, 2014-05-01 10:39, pirms 10 gadiem
lunis???
tommy90 rakstīja: te jau briest čeliosa variants. bet nu ar tādu attieksmi pret darbu vēl ilgi var spēlēt. cik dzirdēts, viņš pat pusnaktī dažreiz ejot uz halli slidot.
, 2014-05-01 14:55, pirms 10 gadiem
tommy90 rakstīja: te jau briest čeliosa variants. bet nu ar tādu attieksmi pret darbu vēl ilgi var spēlēt. cik dzirdēts, viņš pat pusnaktī dažreiz ejot uz halli slidot.
Da lab,nevajag parspilet te ar čeliosu !!! čelios dažreiz pat nevareja tikt pamatsastavaa--->nacas spelet ari farmklubā !!! Jagrs ir pirmo vai otro maiņu speletajs !!!
Ja reiz Jagrs ar selanni turpinas spelet--->tad ozo ari jaturpina !!!
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
6

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
1

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.