Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: kasagrande

Armands Bērziņš un Lauris Dārziņš iejūtas skolotāju lomā

Armands Bērziņš un Lauris Dārziņš iejūtas skolotāju lomā
Armands Bērziņš (no kreisās) un Lauris Dārziņš
Foto: www.ogrenet.lv

Šodien Ogres ģimnāzijāRīgas "Dinamo" un Latvijas valstsvienības uzbrucēji Armands Bērziņš un Lauris Dārziņš skolas desmitajām klasēm novadīja vienu sporta nodarbību. Pasākuma mērķis bija popularizēt sportiskās aktivitātes skolēnu vidū un aicināt pieteikties uz "Zelta Zivtiņas Čempionātu".

Uz ģimnāzijas sporta zāli abi hokejisti devās taisnā ceļā no izlases treniņa, kur spēlētāji gatavojas nedēļas nogalē paredzētajiem pārbaudes mačiem.. Nedaudz noguruši, Lauris un Armands dod pirmās komandas, kas skolēniem jāveic. Kā jau pirms katras sportiskas aktivitātes, ir nepieciešama iesildīšanās.

Kad sagatavošanās process tika izpildīts, skolēnus sadalīja divās komandās, kur vienā kapteinis bija Lauris, bet otrā – Armands. Abās stafetēs jauniešiem ar nūjas palīdzību, apskrienot izvietotos konusus, vajadzēja nogādāt tenisa bumbiņu līdz pretējam zāles galam un no neliela attāluma iemest to vārtos. Daži savu stafetes posmu veica ilgāk, taču ar smaidu uz lūpām, bet citi visu izdarīja zibenīgā ātrumā. Abas reizes uzvaru guva A.Bērziņa komanda, tomēr kapteiņu duelī pārāks izrādījās L.Dārziņš.

Pēc dinamiskajiem stafetes posmiem klātesošie vienojās par kopīgu foto, bet pēc tam vārds tika dots pasākuma galvenajiem vaininiekiem Laurim un Armandam, kuriem apkārt kā bites spietojās autogrāfu alkstošie skolēni.

Izmantotie resursi:
ogrenet.lv


, 2009-03-30 20:24, pirms 15 gadiem
Vajadzētu biežāk tādus pasākumus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: hugo0
, 2009-03-30 20:36, pirms 15 gadiem
forši...
, 2009-03-30 21:19, pirms 15 gadiem
Malači puiši ka atrod laika šādām nodarbēm
, 2009-03-30 22:47, pirms 15 gadiem
kads sakars vinjiema r ZZ čempionatu?
, 2009-03-31 16:40, pirms 15 gadiem
SportFanTournament.com rakstīja: tas jau vairak popularize sporta veidus!!!! un liels paldies ka mes sakam to darit! Vot redzesiet ka mums pieaugs labu sportistu skaite..
Tikai desmitā klase biš pa vecu...
Dmitrijs Diļevka pie Polijas vārtiem. Foto: LHF
11

Latvijas U18 izlase pret mājinieci Somiju sāks pasaules čempionātu

Somijas pilsētās Espo un Vantā sāksies pasaules U18 čempionāts hokejā. Pirmajā spēlē plkst. 14.00 tiksies amerikāņi un slovāki, bet Oļega Sorokina vadītā Latvijas U18 izlase plkst. 18.00 izaicinās mājinieci Somiju.
Eduards Tralmaks. Foto: LHF
2

Latvijas izlasi pirms pārbaudes spēlēm Šveicē papildina uzbrucējs Tralmaks

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas papildinājis 27 gadus vecais uzbrucējs Eduards Tralmaks, paziņojusi Latvijas Hokeja federācija.
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins
2

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.