Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com TV: Ozoliņš pret Brahmani jeb OHL līdervienību duelis

Andrejs Siliņš

Sportacentrs.com TV: Ozoliņš pret Brahmani jeb OHL līdervienību duelis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Sportacentrs.com šonedēļ piedāvās tiešraides no “Optibet” Hokeja līgas līdervienību dueļa starp “Mogo” un “Prizmu”, kā arī citām Latvijas čempionāta spēlēm, tāpat sekosim Latvijas telpu futbola izlases cīņai pret Gruziju.

Pirmdien un otrdien turpināsies pašmāju telpu futbola tradīciju pamatlicēja Anatolija Ponomarjova piemiņai veltītais turnīrs - pirmdien spēkus samēros Moldovas un Gruzijas izlases, bet otrdien turnīru noslēgs Latvijas un Gruzijas telpu futbolistu cīniņš. Pirmajā spēlē Latvija ar 0:1 atzina Moldovas pārākumu, bet nu ir gatava izcīnīt pirmo panākumu un noslēgt turnīru uz pozitīvas nots.

Otrdien un trešdien kārtējās cīņas “Optibet” Hokeja līgā. Otrdienas vakarā gaidāma līderu sadursme - “Prizma” ar labāko līgas vārtu guvēju Ediju Brahmani otro reizi savā laukumā uzņems “Mogo”, kuras rindās labākais vārtu guvējs ir Kārlis Ozoliņš. Abu komandu pirmā spēle sezonas ievadā beidzās ar “Prizmas” panākumu (2:0), bet “Mogo” savā laukumā revanšējās ar 3:2. Nu jau kādu brīdi “Mogo” pārņēmusi vadību turnīra tabulā, bet “Prizma” min uz papēžiem. Tiešraide internetā, bet Sportacentrs.com TV spēlei pieslēgsies pēc telpu futbola spēles uz 3. trešdaļu.

Trešdien savā starpā spēlēs pastarīši HK “Lido” un vicečempioni HK “Zemgale/LLU”, bet aizraujošu cīņu sola HS “Rīga” un HK “Liepāja” duelēšanās. Latvijas U18 izlases bāzes komanda ne reizi vien sagādājusi problēmas teorijā spēcīgākiem pretiniekiem un šobrīd tabulā atrodas priekšā liepājniekiem, kuru rindās spēlē no Rīgas “Dinamo” nosūtītie spēlētāji.

Piektdien tiks noskaidroti labākie starptautiskajā sprinta festivālā peldēšanā “Rīgas Sprints 2019”. Sportacentrs.com pieslēgsies izšķirošajiem notikumiem divas reizes - rīta sesijā pulksten 11:30 un vakara sesijā pulksten 18:00.

Sportacentrs.com tiešraides no 29.oktobra līdz 2.novembrim:

DatumsLaiksTurnīrsSpēle
29.10.19:00Pārbaudes spēle telpu futbolāMoldova - Gruzija
30.10.19:00OHL regulārā sezonaHK Prizma - HK Mogo
30.10.19:00*Pārbaudes spēle telpu futbolāLatvija - Gruzija
31.10.19:15*OHL regulārā sezonaHS Rīga - HK Liepāja
31.10.19:15OHL regulārā sezonaHK Lido - HK Zemgale/LLU
2.11.11:30*Peldēšanas sacensībasRīgas Sprints
2.11.18:00*Peldēšanas sacensībasRīgas Sprints

* - tiešraide arī televīzijas kanālā Sportacentrs.com TV!