Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: mavaans

Masaļskis: ''Vienubrīd mani bija piemeklējusi doma par karjeras beigām''

Masaļskis: ''Vienubrīd mani bija piemeklējusi doma par karjeras beigām''
Edgars Masaļskis Soču olimpiskajās spēlēs
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Edgars Masaļskis atzīst,ka pagājušās sezonas piedzīvotajā garajā pauzē piemeklējusi doma par karjeras beigām, taču viņš ne reizi šādu iespēju nav apdomājis.Tāpat Masaļskis izteica vēlmi piedalīties 2018.gada Ziemas olimpiskajās spēlēs,kas norisināsies Dienvidkorejas pilsētā Pjenčanā.

"Iepriekšējās sezonas laikā man bija gara pauze, kuras laikā nesēdēju mājās, bet gan individuāli trenējos, novēršot trūkumus savā spēlē. Pēc tam jau bija jāpievienojas kādai komandai," sacīja Masaļskis, kurš atzina, ka savulaik spēlēt KHL klubā Hantimansijskas "Jugra" bijis ļoti grūti. "Biju noguris no tā, ka nebiju mājās. Mana ģimene nevarēja būt ar mani, un tas ir ļoti smagi."

Pieredzējušais vārtsargs atzīst,ka pagājušās sezonas piedzīvotajā garajā pauzē piemeklējusi doma par karjeras beigām, taču viņš ne reizi šādu iespēju nav apdomājis. "Biju pārliecināts, ka turpināšu savu karjeru," stāsta Masaļskis. "Par šo sezonu nemaz neesmu izskatījis citas iespējas kā spēlēšanu Rīgas "Dinamo" rindās."

34 gadus vecais vārtsargs neizslēdz iespēju, ka varētu piedalīties 2018. gada Ziemas olimpiskajās spēlēs, kas norisināsies Dienvidkorejā.

"Protams, es gribētu spēlēt Dienvidkorejā, kur pēc četriem gadiem norisināsies olimpiskās spēles. Būtu muļķīgi to noliegt. Tas ir viens no iemesliem, kāpēc atkal spēlēju hokeju," sacīja Masaļskis.

Ja Masaļskis piedalīsies Pjenčanas Olimpiādē, tās būs jau viņa piektās olimpiskās spēles karjerā.


, 2014-08-29 14:52, pirms 10 gadiem
pēdējā laikā daudz Masaļska
, 2014-08-29 15:33, pirms 10 gadiem
Tak, līdz 2018. gadam izauguši būs citi ļoti talantīgi vārtusargi - Merzļikins, Punnenovs, Gudļevskis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-29 15:44, pirms 10 gadiem
Basketbola_experts rakstīja: Tak, līdz 2018. gadam izauguši būs citi ļoti talantīgi vārtusargi - Merzļikins, Punnenovs, Gudļevskis
Taisni tā! Masaļskis jau ir ļoti daudz devis Latvijas izlasei. Viņš varēs ar lepnumu un bez sirdsapziņas pārmetumiem par neizdarītiem darbiem no turienes aiziet! Diemžēl vai par laimi tas brīdis tuvojas strauji, jo aug virkne talantīgu vārtsargu
, 2014-08-29 15:46, pirms 10 gadiem
kā trešais varbūt lai būtu 5 os, bet diez vai , daudz jaunu čaļu būs masalim priekšā
, 2014-08-29 16:05, pirms 10 gadiem
vēl jau jātiek būs uz tām OS. Neviens to vietu nav apsolījis būt 12 komandu skaitā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-08-30 09:52, pirms 10 gadiem
visi tik negatiivi ej t d...... tak atljaujiet chalim pasapnot un varbut ka veterans uz pedejam aizbrauks....taadi latvieshi....
Tomašs Polatins. Foto: IIHF

Čehija sāk ar sauso uzvaru pret Šveici, ASV saber deviņas ripas

Pasaules čempionāts hokejā U18 izlasēm sācies ar divām sausajām uzvarām. Amerikas Savienoto Valstu hokejisti sabēra deviņas ripas slovāku vārtos, kamēr Čehija ar 3:0 pieveica Šveices jaunos hokejistus.
Sandis Smons. Foto: LFF
18

Izlasei uz Šveici līdzi nedodas Smons, Andžāns un Skrastiņš

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš nosaucis 27 hokejistus, kuri dosies izbraukumā, lai piektdien un sestdien aizvadītu pārbaudes spēles ar Šveices izlasi. Mājās nākas palikt trīs spēlētājiem - aizsargiem Sandim Smonam un Artūram Andžānam, kā arī uzbrucējam Kristapam Skrastiņam.
Floridas "Panthers" somu aizsargs Niko Mikola. Foto: Florida Panthers

Panteras lūkos nonākt vienas uzvaras attālumā no otrās kārtas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas trešo spēli šonakt pulksten 2:00 aizvadīs Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers", kas viesosies pie otras Floridas komandas - Tampabejas "Lightning".