Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Kurbads" pārbaudes spēlē revanšējās "Liepājai"

Rolands Eliņš

"Kurbads" pārbaudes spēlē revanšējās "Liepājai"
"Kurbads" komandas pārstāvji
Foto: Hkkurbads.lv

Latvijas vicečempione hokejā "Kurbads" komanda šodien pārbaudes spēlē Liepājas ledus hallē ar 6:3 pieveica vietējo komandu, revanšējoties par pirms nedēļas savās mājās ciesto zaudējumu 4:6.

"Liepāja" bija guvusi jau trīs uzvaras pārbaudes spēlēs pēc kārtas - 22. augusta panākumam pār "Kurbadu" (6:4) sekoja divas uzvaras pār MHL B grupas klubu Viļņas "Žalgiris" (5:2 un 10:1). Mači pret lietuviešiem notika vakar un aizvakar, līdz ar to šodienas "Kurbada" revanšs liepājniekiem bija trešā spēle trīs dienās.

Pirmajā periodā "Liepāja" nokļuva iedzinējos ar 1:2, taču Bruno Zabja otrais vārtu guvums ļāva panākt neizšķirtu, bet pēc tam Lauris Bajaruns jau nodeva līdera godu mājinieku rokās. Tiesa, pēdējo reizi šajā spēlē, jo jau līdz otrā perioda beigām "Kurbads" bija panācis 5:3 savā labā, bet noslēdzošajā periodā iemeta arī sesto ripu liepājnieku vārtos.

"Kurbadam" šī bija tikai otrā nopietnā pārbaudes spēle pirms jaunās sezonas, kura sāksies sestajā septembrī jeb nākamajā sestdienā. "Kurbadam", kuru starpsezonā papildināja tādi spēlētāji kā Rodrigo Laviņš, Aleksandrs Macijevskis, Dmitrijs Žabotinskis u.c, Virslīgas turnīru sāks ar revanša maču pret HS "Rīga/Prizma", kurai piekāpās pagājušās sezonas finālsērijā, savukārt jaunizveidotais "Liepājas" klubs pirmo oficiālo spēli aizvadīs Jelgavā pret HK "Zemgale/LLU".

     [+] [-]

, 2014-08-29 22:56, pirms 10 gadiem
loģiski

  +2 [+] [-]

, 2014-08-29 23:31, pirms 10 gadiem
''Kurbads'' un HK ''Liepāja'' ir tiešākie konkurenti uz čempionu titulu Latvijas Hokeja Virslīgā. Tāds arī būs fināls,būs izšķirošas cīņas tāpēc,ka abas komandas ir praktiski vienādā līmenī.

  +2 [+] [-]

, 2014-08-29 23:51, pirms 10 gadiem
Janis Cietsmaidis rakstīja: loģiski
Logiskais Liepajas zaudejums tapec ka liepainieki speleja uz noguruma fona.Viniem si spele bija tresa pec kartas trijas dienas.Otrs zaudejuma iemesls vartsarga slikta spele.Ogreniesiem Zabotinskis bus liels trumpis.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-30 00:50, pirms 10 gadiem
kanvit rakstīja: Logiskais Liepajas zaudejums tapec ka liepainieki speleja uz noguruma fona.Viniem si spele bija tresa pec kartas trijas dienas.Otrs zaudejuma iemesls vartsarga slikta spele.Ogreniesiem Zabotinskis bus liels trumpis.
Ja,Repšs kaut kā nevelk, bet Petkus,tajās spēlēs kuras redzēju, tīri labi izskatījās.

     [+] [-]

, 2014-08-30 07:17, pirms 10 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ja,Repšs kaut kā nevelk, bet Petkus,tajās spēlēs kuras redzēju, tīri labi izskatījās.
jā, Repšs vairs nav tas pats, kas 12 gados, kad pēc Jurševicas teiktā ''stabili sargāja'' vārtus pret kanādiešiem, kurus viņi toreiz tur sita...

Nez kāpēc ir visādi random teikumi, ko atceros un ''vārtus stabili sargāja Reinis Repšs'' no tā raksta par LM turneju pa Kanādu joprojām atceros...