Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Liepājā notiks olimpiskais sieviešu priekškvalifikācijas turnīrs

No 8. līdz 11. novembrim „Liepājas Metalurgs” ledus hallē notiks olimpiskais sieviešu priekškvalifikācijas turnīrs, kur mūsu komandas pretinieces būs Austrijas un Itālijas komandas, kā arī pirms priekškvalifikācijas grupas uzvarētāja.

Turnīra reglaments paredz, ka priekškvalifikācijas grupas uzvarētāja iekļūs nākamajā kārtā – kvalifikācijas turnīrā, kur pretī stātos komandas ar kurām mūsu dāmu izlase ir aizvadījusi ne vienu vien cienīgu spēli. Nākamo kvalifikācijas turnīra kārtu ir paredzēts aizvadīt 2013. gadā no 7. līdz 13. februārim.

Jūlija beigās, vecākā trenera Andreja Zaķa vadībā, Latvijas sieviešu hokeja izlases potenciālās kandidātes treniņnometnē uzsāks gatavoties olimpiskajam priekškvalifikācijas turnīram. Savukārt oktobra beigās Latvijas izlases bāzes komanda SHK „Laima” piedalīsies Eiropas čempionu kausa izcīņā, kas šogad norisināsies Zviedrijā. Mūsu komandas pretinieces būs spēcīgās Zviedrijas čempiones MoDo, kā arī tradicionāli Norvēģijas un Dānijas čempionvienības.

Šis turnīrs viennozīmīgi tiek iekļauts olimpiskās priekškvalifikācijas sagatavošanās plānā, jo tiks aizvadītas trīs augsta līmeņa spēles. Pēc turnīra ir plānots, ka izlasei pievienosies vairākas ārzemēs spēlējošās hokejistes, sacīja sieviešu izlases vecākais treneris Andrejs Zaķis.

Jau ziņots, ka 2013. gadā no 7. līdz 10. februārim „Arēnā Rīga” Latvijas vīriešu hokeja izlase par vienīgi ceļazīmi uz Soču olimpiskajām spēlēm sacentīsies ar Franciju, Kazahstānu un vienu no priekšatlases grupas uzvarētāju.

Izziņām: Olympics

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja