Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Jevpalovam divas piespēles, "Americans" finālu sāk ar uzvaru

Jevpalovam divas piespēles, "Americans" finālu sāk ar uzvaru
Foto: allenamericans.com

ECHL čempionāta izslēgšanas spēļu jeb Kellijas kausa izcīņas finālsēriju pagājušajā naktī ar uzvaru sāka Latvijas uzbrucēja Ņikitas Jevpalova pārstāvētais Allenas „Americans”.

„Americans” hokejisti sērijas pirmajā mačā savās mājās ar 5:3 pieveica Vīlingas „Nailers”, izvirzoties vadībā sērijā līdz četrām uzvarām. Ņikita Jevpalovs otrās trešdaļas vidū asistēja komandas otro vārtu guvumā (2:0), bet nepilnas piecas minūtes līdz perioda beigām palīdzēja panākt 3:1. Tāpat viņš izdarīja divus metienus un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu.

Jevpalovs desmit (ja spēlēja) spēlēs ECHL play-off ir izcēlies ar vieniem gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, kā arī nopelnītām četrām soda minūtēm un lietderības koeficientu +1. ECHL regulārajā čempionātā uzbrucējs aizvadīja tikai piecas spēles (1+5), bet lielāko daļu sezonas viņš spēlēja Amerikas Hokeja līgas (AHL) klubā Sanhosē „Barracuda”. Kad „Barracuda” izstājās no Kaldera kausa izcīņas, Jevpalovs pievienojās „Americans” komandai.

ECHL finālsērijas otrais mačs risināsies naktī uz pirmdienu turpat, Allenā, bet trešā un ceturtā spēle notiks attiecīgi naktī uz ceturtdienu un naktī uz sestdienu Vīlingā.

Izmantotie resursi:
echl.com


, 2016-05-29 10:59, pirms 8 gadiem
Jevpalovs desmit (ja spēlēja) spēlēs ECHL play-off ir izcēlies ar vieniem gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, kā arī nopelnītām četrām soda minūtēm un lietderības koeficientu +1.

Kā var būt 1+1, ja šodien jau vien bija 0+2?
, 2016-05-29 20:23, pirms 8 gadiem
jancis105 rakstīja: Jevpalovs desmit (ja spēlēja) spēlēs ECHL play-off ir izcēlies ar vieniem gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, kā arī nopelnītām četrām soda minūtēm un lietderības koeficientu +1.

Kā var būt 1+1, ja šodien jau vien bija 0+2?
Autori seko līdzi tikai valodas likumiem, pārējais mazsvarīgi! Tev ar to iesaku.
Harri Saintula. Foto: LHF
2

Latvijas sieviešu izlase paziņo galīgo sastāvu IB divīzijas čempionātam Rīgā

Šodien, 28. martā, tika izziņots sastāvs Latvijas nacionālās sieviešu hokeja izlases dalībai pasaules hokeja čempionāta hokejā IB divīzijā sievietēm, kas norisināsies Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Čempionāts startēs no 31.03.2024. līdz 06.04.2024. "Volvo" ledus hallē
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
6

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.
Emīls Veckaktiņš. Foto: AP/Scanpix
1

U20 izlases uzbrucējs Veckaktiņš maina klubu un paraksta līgumu Šveices augstākajā līgā

Šveices augstākās hokeja līgas klubs "Ajoie", kā trenera asistents ir Latvijas izlasē strādājošais soms Peteri Nummelins, pavēstījis par līguma parakstīšanu uz 1+1 sezonu ar 19 gadus veco latviešu uzbrucēju Emīlu Veckaktiņu, kuram ir vietējā spēlētāja licence.