Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Raivo Dobelis

Latvijas izlase Ķelnē - Sastāvs un līdzjutēju brauciens

Latvijas izlase Ķelnē - Sastāvs un līdzjutēju brauciens
Latvijas hokeja izlase treniņā

Nu jau pavisam drīz sāksies pavasara svētki hokejā, no 5. līdz 21. maijam nūjas krustos 16 stiprākās valstis uz Pasaules. Aprunāsimies par komandas sastāvu, kas brauks, kas nebrauks, kā arī par pašu braucienu uz Ķelni, cik līdzjutēju brauks (apmēram), kad izbrauc.

Latvijas hokeja izlasi trenē viens no labākajiem treneriem NHL Bobs Hārtlijs, un viņš šogad ir savācis pietiekami spēcīgu komandu, lai cīnītos par ceturtdaļfinālu. Komandā nav dažu traumēto, taču lielākā daļa līderu ir izlasē, lai palīdzētu mūsējiem un iekļūtu ceturtdaļfinālā.

Komandā nav Miķeļa Rēdliha (trauma), Krišjāņa Rēdliha (trauma), Georgija Pujaca (trauma), Mārtiņa Karsuma (trauma), kaut arī vēl pavisam nesen bija cerēts, ka Karsums dosies uz čempionātu un spēlēs kaut vai uz špricēm.

Pēdējā treniņa pirms izbraukšanas uz Vāciju sastāvs bija sekojošs:

Daugaviņš - Džeriņš - Ro.Bukarts
Dārziņš - Sprukts - Indrašis
Razgals - Girgensons - Ķēniņš
Skvorcovs - Pavlovs - Kulda
Ābols - Bičevskis - Rih.Bukarts

Kulda - Sotnieks
Galviņš - Cibuļskis
Jaks - Balinskis
Bindulis - Ševčenko
Freibergs - Zīle

Pēc pēdējā treniņa atskaitīts tika Kristaps Zīle, vai attiecīgi mēs varam domāt, ka atskaitīts tiks arī Freibergs?

Nu jau vecais Janka Sprukts, ir iepaticies Hārtlijam, un tieši viņš varētu aipildīt vietu 2.maiņas centrā ar Dārziņu un Indraši, pirmā maiņa varētu būt Daugaviņš, Džeriņš un viņiem blakām pielikt izcilo snaiperi Robertu Bukiju. Trešā maiņa pagaidām ir noslēpumaina, Meijam lauzts deguns, bet tikmēr Hārtlijam patīk Razgals, kurš aizpildīja traumētā Meijas vietu 3.maiņā ar Girgensonu un Ķēniņu. Ceturtā maiņa būs laikam visai skaidra - Kulda, Pavlovs, un Skvorcovs, bet Ābols ar Bičevski paliks kā rezervisti.

Brauciens uz Ķelni - Noteikti kāds brauks uz Vāciju, lai atbalstītu mūsējos, kurā datumā izbrauc autobuss? Ja tāds būs, kādas izmaksas varētu būt, cik cilvēki brauks vispār čempionātu (protams apmēram), vai salasīsies 2014.gada skaits, kad atbruaca ap 2000 latviešu fanu? Zinu, ka daudzi ir informēti, tāpēc lūdzu ATBILDAT MAN KOMENTĀROS, VĒSTULĒS NEVAJAG, TĀS BAIGI NELASU!

Paldies jau iepriekš!


, 2017-04-29 15:58, pirms 7 gadiem
iemacies rakstit
, 2017-04-29 16:55, pirms 7 gadiem
ervins_greogrij_748213876865503232 rakstīja: iemacies rakstit
Lūdzu parādi man kaut 5 kļūdas, nopietnas, nevis komatu, kā dēļ tu patērēji 10 sekundes savas niecīgās dzīves, lai uzrakstītu to komentāru
, 2017-04-29 17:05, pirms 7 gadiem
ervins_greogrij_748213876865503232 rakstīja: iemacies rakstit
Man jau patīk, ka pats uzrakstīja vārdus bez garumzīmēm..BRAVO
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-04-29 17:47, pirms 7 gadiem
Durnis !!!! Paprasi veel cik fani piipeetavaa piipees LM Zilo!!!!!!peec apleeseem 4tri no kuriem divi streelnieki buus!!!!
, 2017-05-01 12:16, pirms 7 gadiem
Atvainojos par sludinājumu, bet, ja kāds vēlas, tad mums ir mašīnā 1 vieta brīva. Izbraucam 4.maijā agri no rīta un pēc spēles ar Zviedriju braucam atpakaļ. Aizvedīsim, atvedīsim par benzīna tiesu - ap 100 euro. Ja ir vēlme un esi labs cilvēks, vari dzīvot ar mums kempingā.
, 2017-05-03 10:14, pirms 7 gadiem
Magic, zvani, esmu braucejs 29541990
Tomašs Polatins. Foto: IIHF

Čehija sāk ar sauso uzvaru pret Šveici, ASV saber deviņas ripas

Pasaules čempionāts hokejā U18 izlasēm sācies ar divām sausajām uzvarām. Amerikas Savienoto Valstu hokejisti sabēra deviņas ripas slovāku vārtos, kamēr Čehija ar 3:0 pieveica Šveices jaunos hokejistus.
Sandis Smons. Foto: LFF
18

Izlasei uz Šveici līdzi nedodas Smons, Andžāns un Skrastiņš

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš nosaucis 27 hokejistus, kuri dosies izbraukumā, lai piektdien un sestdien aizvadītu pārbaudes spēles ar Šveices izlasi. Mājās nākas palikt trīs spēlētājiem - aizsargiem Sandim Smonam un Artūram Andžānam, kā arī uzbrucējam Kristapam Skrastiņam.
Floridas "Panthers" somu aizsargs Niko Mikola. Foto: Florida Panthers

Panteras lūkos nonākt vienas uzvaras attālumā no otrās kārtas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas trešo spēli šonakt pulksten 2:00 aizvadīs Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers", kas viesosies pie otras Floridas komandas - Tampabejas "Lightning".