Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Puertoriko

LIELAIS HOKEJS

NHL playoff sasniedz kulmināciju - superzvaigžņu saiets Vašingtonā.

Pasaules nozīmīgākā lielā hokeja kulminācija ir klāt - NHL konferenču pusfināli. Šoreiz mēs tiekam lutināti ar īstu saldo ēdienu - pasaules hokeja superzvaigžņu "clash" (sadursme) - VAŠINGTONAS "CAPITALS" - PITSBURGAS "PENGUINS".
Uz spēles ir likts viss, BŪT VAI NEBŪT - uzvarētāji kļūst par galvenajiem favorītiem cīņā par visu hokejistu sapni - Stenlija kausu. Kas atliek zaudētājiem? Tie ir spiesti būs vai nu sezonu beigt (noteikti lielākajai daļai gadījumu) vai, kam nu būs interese (visticamāk, krieviem, šaubos, vai no zvaigznēm vēl kāds tāds atradīsies) ar nokārtām galvām vēl doties uzspēlēt pasaules čempionātā ar citiem tādiem pašiem atkritējiem (vai tādiem, kas NHL pat nav tikuši vispār).

Apsveicam Vašingtonas Capitals ar pirmo uzvaru pagarinājumā! Pagaidām no superzvaigznēm visspožāk iespīdējusies amerikānis T.J. Oshie - HATTRICK jau pirmajā spēlē, IESKAITOT VĀRTUS PAGARINĀJUMĀ!

Plašākai publikai šeit Latvijā T.J. Oshie ir palicis atmiņā no Olimpiskajā hokeja superturnīra Sočos, kur viņš pēcspēles soda metienos vairākas reizes izrēķinājās ar Krievijas izlases vārtsargu, atnesot savai komandai uzvaru.

Gaidām turpinājumu!


Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF

Latvijas hokeja izlasei pievienojas Slovākijas pusfinālisti – kapteinis Daugaviņš un Bindulis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pavēstījusi, ka izlases treniņprocesam, gatavojoties 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, pievienojies Kaspars Daugaviņš un Kristofers Bindulis.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.
Foto: North Bay Battalion
5

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.