Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Vītoliņš:"Spēlētāji bija mazliet satraukušies"

Vītoliņš:"Spēlētāji bija mazliet satraukušies"

Latvijas hokeja izlases treneris Harijs Vītoliņš pēc 2:0 uzvaras pār Austriju pasaules čempionātā, atzina, ka spēlētāji bija nedaudz satraukušies, jo apzinājās spēles nozīmi.

"Koncentrējamies uz katru spēli, tādēļ rīt atkal centīsimies nospēlēt cik labi vien iespējams, lai izcīnītu vēl kādu punktu. Loģiski, ka ar diviem punktiem iekļūstot nākamajā kārtā, cerības uz čempionāta turpinājumu arī pēc kvalifikācijas turnīra beigām.

Šodien spēlētāji bija nedaudz satraukušies, jo zināja spēles nozīmi. Tomēr prieks, ka spēlētāji prata saņemties, gūstot tos divus vārtus. Uzbrukumā varbūt šoreiz neizdevās nospēlēt tik labi, taču aizsardzībā nospēlējām ļoti pārliecinoši, neļaujot pretiniekiem izveidot pārāk daudz izdevību. Kad tādas radās, labi nospēlēja aizsargi vai arī Edgars Masaļskis."

Avots: parsportu.lv

  +1 [+] [-]

, 2009-04-29 22:25, pirms 15 gadiem
Viss labas, kas labi beidzas. Rīt tik nogurums var mums traucēt vairs nekas. par uzvarām!!