Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Video: Baltkrievijas finālā vārtsargs uzbrukumu aptur no rezervistu soliņa

Baltkrievijas hokeja līgas finālsērijā vakar „Shakhter” ar 3:2 pieveica „Yunost”, panākot sērijā neizšķirtu 1-1. Spēles izskaņā „Yunost” centās atspēlēties un atstāja savus vārtus tukšus, kas noveda pie pretinieku uzbrukuma tukšiem vārtiem. „Shakhter” uzbrucējs Andrejs Fektistovs pa laukuma malu ieslidoja pretinieku zonā un grasījās mest vārtos, kad viņam patraucēja... uz rezervistu soliņa esošais „Yunost” vārtsargs Igors Brikins. Brikins ar nūju izsita ripa, un moments beidzās bez vārtu guvuma, lai gan Fektistovs aktīvi protestēja. Šāda veida iejaukšanās spēlē, protams, ir klajš noteikumu pārkāpums, taču tiesneši spēli neapstādināja un Brikinu nesodīja. Jāatgādina, ka Baltkrievijā turpinās sporta spēļu norise arī koronavīrusa pandēmijas laikā, un Pasaules veselības organizācijas brīdinājumus vēl vakar publiski noraidīja arī valsts prezidents Aleksandrs Lukašenko.

Harri Saintula. Foto: LHF
2

Latvijas sieviešu izlase paziņo galīgo sastāvu IB divīzijas čempionātam Rīgā

Šodien, 28. martā, tika izziņots sastāvs Latvijas nacionālās sieviešu hokeja izlases dalībai pasaules hokeja čempionāta hokejā IB divīzijā sievietēm, kas norisināsies Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Čempionāts startēs no 31.03.2024. līdz 06.04.2024. "Volvo" ledus hallē
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
6

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.
Emīls Veckaktiņš. Foto: AP/Scanpix
1

U20 izlases uzbrucējs Veckaktiņš maina klubu un paraksta līgumu Šveices augstākajā līgā

Šveices augstākās hokeja līgas klubs "Ajoie", kā trenera asistents ir Latvijas izlasē strādājošais soms Peteri Nummelins, pavēstījis par līguma parakstīšanu uz 1+1 sezonu ar 19 gadus veco latviešu uzbrucēju Emīlu Veckaktiņu, kuram ir vietējā spēlētāja licence.