Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Pelšs piespēlē, "Oil Kings" – soli no izkrišanas

Juris Miņins
Juris Miņins

Pelšs piespēlē, "Oil Kings" – soli no izkrišanas
Kristiāns Pelšs (centrā)
Foto: oilkings.ca

Rietumu hokeja līgas (WHL) izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā jau trešo zaudējumu piedzīvoja Edmontonas "Oil Kings" komanda – šoreiz Redīras "Rebels" komandai piekāpās ar 1:3, taču Latvijas hokejists Kristiāns Pelšs izcēlās ar rezultativitāti.

Sērijas pirmās divas spēles risinājās Redīrā un tajās pārleicinoši uzvarēja mājnieki, taču aizvadītajā naktī cīņa notika jau uz Edmontonas ledus, kas deva cerību, ka "Oil Kings", tomēr, spēs izcīnīt savu pirmo uzvaru šajā sērijā.

Spēles pirmie divi periodi pagāja sīvā cīņā un vārti netika gūti, tāpēc hokeja izrādes kulminācija un atrisinājums tika atlikti uz trešo trešdaļu, kuras sākums cerīgāks rādījās "Oil Kings" komandai, kuri guva mača pirmos vārtus. Taču, kā vēlāk izrādījās, ar to bija krietni par maz, jo perioda vidū "Rebels" rezultātu izlīdzināja, bet mača pēdējās divās minūtēs arī ieguva pārsvaru, kurš bija pietiekošs, lai svinētu uzvaru.

Kristiāns Pelšs šajā spēlē laukumā devās pirmajā pieciniekā, atdeva vienu rezultatīvu piespēli un nopelnīja divas soda minūtes, taču lietderības koeficients spēlētājam bija neitrāls.

Jāpiebilst, ka nākamā sērijas spēle norisināsies, ceturtdien, 31. martā.

Izmantotie resursi:
WHL Network

  +3 [+] [-]

, 2011-03-29 07:47, pirms 13 gadiem
Ja izkrīt, tad var braukt uz izlases treniņnometni, ja vien viņš ir uzaicināts vispār!

  +5 [+] [-]

, 2011-03-29 07:50, pirms 13 gadiem
archa000 rakstīja: Ja izkrīt, tad var braukt uz izlases treniņnometni, ja vien viņš ir uzaicināts vispār!
pieļauju, ka nav uzaicināts - vismaz viņa vārds nekad nav minēts, kad ticis runāts par papildinājumu no ZAmerikas

  +1 [+] [-]

, 2011-03-29 08:43, pirms 13 gadiem
Varat likt mīnusus cik gribat, bet kas pie velna notiek ar prognožu spēli?