Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristens Vorslavs

LAČ: Uzvaras LM2, "SMScredit.lv" un leišiem

LAČ: Uzvaras LM2, "SMScredit.lv" un leišiem
"SMScredit.lv"
Foto: Romualds Vambuts

Šodien, dienā, kad tiek uzsāktas Kontinentālās hokeja līgas izslēgšanas spēles, kārtējie mači tika aizvadīti arī pašmāju Latvijas atklātajā hokeja čempionātā (LAČ). Uzvaru Viļņā pār "Latgali" izcīnijā Elektrēnu "Energija"(5:3), bet Jelgavā ''SMScredit.lv'' ar 10:4 sagrāva ''Jelgavu/JLSS''. Minimālu panākumu pār HS "Rīga/Prizma" izcīnīja ''Liepājas Metalurgs 2'' (2:1), tādējādi neatpaliekot no ''SMScredit.lv'' turnīra tabulā.

Elektrēnu "Energija" - Daugavpils ''Latgale'' 5:3

Viļņas arēnā notiekošajā spēlē leišu Elektrēnu ''Energja'' tikās ar Daugavpils ‘’Latgale’’ hokejistiem. No tabulas viedokļa bija skaidrs, ka šī cīņa neko neizšķirs – daugavpilieši jau bija zaudējuši cerības kvalificēties play-off mačiem, bet ''Energja'' pēc LAČ reglamenta tajās nepiedalās.

Spēles rezultātu mača sestajā minūtē atklāja mājinieki, bet jau pirmā perioda otrajā pusē tas tika dubultots (2:0). Jau pēc dažām minūtēm vārtus guva ''Latgale'' hokejists Vitālijs Ļeščovs, tādējādi apturot mājinieku ofensīvu un samazinot rezultāta starpību līdz 2:1.

Otro periodu, tāpat kā pirmo, veiksmīgāk aizvadīja Lietuvas komanda, kura spēja gūt divus vārtus, kamēr Daugavpils ''Latgale'' atbildēja tikai ar vieniem (4:2). Pēdējā mača trešdaļā pa vieniem vārtiem guva katra komanda, un rezultāts uz tablo, mačam noslēdzoties, vēstīja 5:3 Elektrēnu ''Energija'' labā.

Uzvarētāju labā ar 1+1 izcēlās Šarunas Kuliešius un Aivaras Bendžius. Daugavpiliešu rindās divus vārtus guva Aleksandrs Dobrovoļskis, bet 1+2 Vitālijam Ļeščovam.

''Liepājas Metalurgs 2'' - HS ''Rīga/Prizma'' 2:1

Liepājas Metalurga ledus hallē tikās komandas, kuras vēl var uzlabot savu vietu turnīra tabulā – ''Liepājas Metalurgs 2'' un HS ''Rīga/Prizma''. Šāda situācija ļāva cerēt uz spraigu maču, it sevišķi tāpēc, ka rīdzinieki vēl nav nodrošinājuši vietu play-off un katrs punkts viņiem ir svarīgs.

Šis mačs tika aizvadīts disciplinēti, un lielu uzmanību abas komandas veltīja savu vārtu drošībai. Spēles 11 minūtē Linards Mazurs-Mago vadībā izvirzīja mājiniekus, bet otrā perioda beigu daļā Iļja Makarovs vēlreiz pārspēja HS ''Rīga/Prizma'' vārtsargu Henriju Anču, panākot 2:0. Trešā perioda pirmajā pusē vārtus guva arī HS ''Rīga/Prizma'' hokejisti, samazinot rezultāta starpību līdz 2:1. Atlikušajā laikā rīdziniekiem neizdevās panākt izlīdzinājumu un LM2 svinēja savu 24. uzvaru šajā sezonā

''Zemgale/JLSS'' - ''SMScredit.lv'' 4:10

''Zemgale/JLSS'', aizvadot mājas spēli Jelgavas Ledus hallē, šodien tikās ar dalītā otrajā vietā esošo ''SMScredit.lv''. Kreditori jau pirmajā periodā apliecināja savu favorītu statusu, gūstot četrus bezatbildes vārdus un nodrošinot komfortablu četru vārtu pārsvaru (0:4).

Sākoties otrajam periodam, mājinieki veica vārtsargu maiņu, un neveiksmīgi spēlējošā Mihaila Koturova vietā vārtus ieņēma Kristaps Krūze. Šķiet, tas ''Zemgale/JLSS'' spēlētājiem palīdzēja, jo otrajā periodā jelgavnieki guva trīs golus un atstāja savus vārtus neskartus, tādējādi samazinot rezultāta starpību līdz 3:4.

Pamatīgs vārtu birums turpinājās arī spēles trešajā trešdaļa. Šoreiz daudz veiksmīgāki bija ''SMScredit.lv'' hokejisti, kas spēja gūt sešus vārtus, kamēr ''Zemgale/JLSS'' atbildēja tikai ar vienu vārtu guvumu. Gala rezultātā kreditori izcīna graujošu uzvaru ar rezultātu 10:4.

Rezultatīvākais ''SMScredit.lv'' rindās bija Ronalds Cinks, kuram pieci rezultativitātes punkti (1+4), bet Kārlim Rožkalnam un Aleksandram Fadejevam divi vārti un viena piespēle. Zaudētājiem vienus vārtus guva un divas rezultatīvas piespēles izdarīja Artjoms Ogorodņikovs.

Izmantotie resursi:
lhf.lv


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-02-29 21:56, pirms 12 gadiem
Un vēl viens svarīgs rezultāts: "Juniors" tiešām "Baltiku" uzvarēja 4:3 un sērijā ir vadībā 2:1!!!!!!!!!!
, 2012-02-29 21:59, pirms 12 gadiem
Ar Podziņu un co "Juniors" būs vērā ņemams spēks LAČ izslēgšanas spēlēs.
, 2012-02-29 21:59, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: Holtu uz DHK Latgali!
Tu ko, Latgalei jau tā slikti iet...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-02-29 22:57, pirms 12 gadiem
Gaidāms vareni interesants plejofs
, 2012-03-01 00:01, pirms 12 gadiem
lapsina rakstīja: Ar Podziņu un co "Juniors" būs vērā ņemams spēks LAČ izslēgšanas spēlēs.
Ja viņi ceturtdaļfinālā vai pusfinālā nedabūs pretīm LM, tad viņiem ar tādu sastāvu ir diezgan reāli tikt finālā.
, 2012-03-01 08:47, pirms 12 gadiem
No pastiprinātā "Juniora" jebkurš dabūs trūkties.
, 2012-03-01 08:49, pirms 12 gadiem
Ja "Dinamo" izlidos jau 1. kārtā, varēs pārslēgties uz Latvijas čempi...
, 2012-03-01 09:16, pirms 12 gadiem
Nu Liepājas uzvaru pamatlaikā un vispār nodrošināja tiesneši, kuri tendenciozi kā vienmēr tiesāja savējo labā, un 7 sekundes pirms pamatlaika beigām neieskaitīja golu Prizmai.
Liepājai arī Oskara balva par skaistu tēlojumu, lai noraidījumus pelnītu, tā kā memīši, kā pieskaras, krīt un vārtās, ai nu tas ir LAČ .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-01 11:56, pirms 12 gadiem
Volx rakstīja: Juniors spēlēs ar Jelgavu un uzvaras gadījuma būs jāspēkojas ar pašiem Monarhiem.Kāds fināls?
Juniors (pie tam pastiprināts) sērijā var uzvarēt Monarhus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-01 14:02, pirms 12 gadiem
Volx rakstīja: Ar to tiesāšanu es arī esmu pamanījis tādu nepatīkamu tendenci spēlēs ar Monarhiem. Tiesā itkā pareizi bet daudzus pārkāpumus pretiniekiem neierauga un Monarhi tiek sodīti par visiem. Tā bija ar Junioriem un sestdien ar Liepāju.
Un tieši kad tiesā Borisova kungs ja?? Smiekli nāk par tādu izteicienu, ka pret Monarhiem tiesā tendenciozi par labu pretiniekam, Paste un co tur visu sarunā un ja neklausa nākamā spēlē netiesāsi, kā tas bija ar Kudrjašovu spēlē ar Jelgavu, viņam bija abas jātiesā, bet otro jau tiesāja Borisovs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-03-01 15:23, pirms 12 gadiem
Volx rakstīja: Ja Juniors uzvar Baltiku , tad sanāk braukāšana uz Bašķīriju(Batir) un nav zinams kas vispar spēlēs pret Jelgavu. Pirmās spēles Bašķirijā 10,11.marts un LAČ regulāra sezona beidzas 13.martā. 15,16.martā vajadzētu sākties LAČ PO.
Gan jau pārcels datumus tā, lai var paspēt.

Diez vai LHF gribēs pieļaut situāciju, kad kāds vienkārši neierodas uz play-off spēli. LAČ ar prestižu jau tāpat ir baigi švaki, lai vēl tā darītos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Deivids Kvins. Foto: Reuters/Scanpix

NHL vājākā komanda "Sharks" atbrīvo galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pēdējās vietas īpašniece Sanhosē "Sharks" trešdien paziņojusi par galvenā trenera Deivida Kvina atbrīvošanu no amata.
Dilans Larkins. Foto: Paul Sancya/AP/Scanpix
12

Latvijas pretiniece ASV nosauc 15 hokejistus no pasaules čempionāta sastāva

Amerikas Savienoto Valstu hokeja izlase, kas pirms gada zaudēja Latvijai bronzas spēlē, nosaukusi sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam. Pagaidām paziņoti 15 hokejisti, un visi ikdienā ir stabili Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārstāvji.
Tomāšs Tatars. Foto: AP/Scanpix
10

Latvijas pretiniecei Slovākijai nākamajā nedēļā pievienosies pieci NHL spēlētāji

Slovākijas valstsvienības treniņiem, gatavojoties pasaules čempionātam hokejā, nākamajā nedēļā pievienosies pieci spēlētāji no Nacionālās hokeja līgas (NHL).