Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Tralmakam sezonas pirmie vārti, Balceram piespēle AHL mačos

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Tralmakam sezonas pirmie vārti, Balceram piespēle AHL mačos
Eduards Tralmaks. Foto: Providence Bruins

Naktī uz svētdienu Amerikas Hokeja līgā rezultatīvi bija Eduards Tralmaks un Rūdolfs Balcers. Pirmais ar vārtu guvumu Providensas ''Bruins'' palīdzēja uzvarēt ''Comets'', bet Balcers ar piespēli veicināja ''Crunch'' panākumu pār ''Wolf Pack''.

• Amerikas Hokeja līgā (AHL) Abotsfordas ‘’Canucks’’ vārtos Artūrs Šilovs ielaida sešas ripas un viņa pārstāvētā komanda ar 3:6 piekāpās ‘’Roadrunners’’. Kopumā uz latvieša vārtsarga sargātajiem vārtiem meta 33 reizes un viņš atvairīja 27 metienus.

• Zaudējumu piedzīvoja arī Kristiāna Rubīna pārstāvētā ‘’Senators’’, kas ar 1:6 piekāpās Springfildas ‘’Thunderbirds’’. Rubīns trīs reizes meta uz vārtiem un maču noslēdza ar neitrālu lietdeŗības koeficientu.

• Ar precīzu metienu Providensas ‘’Bruins’’ uzvarā (5:1) pār ‘’Comets’’ izcēlās Eduards Tralmaks. Sezonas pirmos vārtus viņš guva pirmā perioda 14. minūtē, panākdams 3:0. Kopumā viņam divi metieni uz vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients (+1).

• Savukārt ar precīzu piespēli izcēlās Rūdolfs Balcers, palīdzot ‘’Crunch’’ ar 7:3 pārspēt ‘’Wolf Pack’’. Balcers sezonas otro piespēli atdeva vienības iemestajos ceturtajos vārtos otrajā trešdaļā. Šī pagaidām kļuva par viņa noslēdzošo spēli ‘’Crunch’’ sastāvā.

• Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) zaudējumu piedzīvoja Jāņa Švanenberga ‘’Thunder’’, kas ar 1:3 piekāpās ‘’Steelheads’’. Švanenbergam divi metieni uz vārtiem un viens noraidījums.

• Ontārio hokeja līgā (OHL) ar piespēli izcēlās Sandis Vilmanis. Viņa pārstāvētā ‘’Sting’’ ar 8:2 pārliecinoši pieveica ‘’Spirit’’ vienību. Vilmanis ar piespēli palīdzēja gūt kluba pirmos vārtus, spēlējot vairākumā. Vēl viņam arī viens metiens uz vārtiem.

• Kvebekas junioru hokeja līgā ar rezultatīvu piespēli izcēlās Ēriks Mateiko, palīdzot ‘’Sea Dogs’’ ar 7:3 pārspēt ‘’Wildcats’’. Hokejistam arī divi metieni uz vārtiem, viens noraidījums un uzvarēti astoņi no 19 iemetieniem.

• ‘’Drakkar’’ rindās piespēli atdeva arī Niks Feņenko, palīdzot vienībai ar 6:3 apspēlēt ‘’Huskies’’. Feņenko viens metiens uz vārtiem, divi spēka paņēmieni un pozitīvs lietderības koeficients (+2).

• ASV hokeja līgā Klāva Veinberga ‘’Stars’’ ar 1:3 piekāpās Dāvja Borozinska ‘’Buccaneers’’. Veinbergs ar ierakstiem statistikā neizcēlās, bet Borozinskim viens metiens un negatīvs lietderības koeficients (-1)
.
• Uzvaru izcīnīja Martina Laviņa un Bruno Brūvera ‘’Roughriders’’, kas ar 7:1 sagrāva
‘’Lumberjacks’’. Laviņam viens metiens un viens noraidījums, kamēr Brūveris vārtos atvairīja 20 no pretinieku izdarītā 21 metiena.

Izmantotie resursi:
TheAHL.com | The American Hockey League
ECHL | Premier "AA" Hockey League
Ontario Hockey League – Official Site of...
LHJMQ – Incluant la couverture en direct...
ushl.com

     [+] [-]

, 2023-01-29 22:51, pirms gada
Balcers laikam vai nu 4 maina speleja vai galigi svaks pec traumas,komanda vien ar rezultatu 7-3 bet Balceram tikai 1 piespele.

Tralmakam pagaidam labs sakums pec traumas,otraja spele apakal un varti.

P.S - sodien izskatas ka Balcers trenejas ar lielu komandu jo zvaigznu speles partraukums.