Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Skudram divu spēļu diskvalifikācija

Krišs Upenieks

Skudram divu spēļu diskvalifikācija
Pēteris Skudra un Kaspars Daugaviņš
Foto: hctorpedo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībai Nižņijnovgorodas ''Torpedo'' nākamajās divās spēlēs būs jāiztiek bez komandas galvenā trenera Pētera Skudras, lēmumu paziņojusi līgas disciplinārlietu komisija.

Pēteris Skudra sodīts par tiesnešu aizvainošanu un nesportisku uzvedību uz rezervistu soliņa, par ko disciplinārlietu reglaments paredz divu spēļu diskvalifikāciju. Par bīstamu spēli vienas spēles diskvalifikācija arī ''Torpedo'' aizsargam Maksimam Osipovam.

12. augustā Skudra pārbaudes spēlē izkāvās ar Ņižņekamskas "Neftekhimik" galveno treneri Jevgeņiju Popihinu, bet septembra beigu daļā mačā pret Hantimansijskas ''Yugra'' Skudru sodīja par tiesnešu rupju apvainošanu, par ko vēlāk tika piešķirta vienas spēles diskvalifikācija.

Skudras, Ģirta Ankipāna un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā komanda 35 spēlēs sakrājusi 66 punktus un atrodas Rietumu konferences trešajā vietā aiz Krievijas hokeja grandiem Sanktpēterburgas SKA un Maskavas CSKA. Rīt ''Torpedo'' paredzēta spēle viesos pret Kazaņas ''Ak Bars''.

Izmantotie resursi:
Дисквалификации Назарова и Скудры и другие...

  -1 [+] [-]

, 2016-11-28 13:00, pirms 7 gadiem
Pēters malacis! Nav vienaldzīgs.

  -1 [+] [-]

, 2016-11-28 13:10, pirms 7 gadiem
Tas baigi ardas pa KHL un ej sazin ja nu panem kosmoss kauss

  -3 [+] [-]

, 2016-11-28 14:45, pirms 7 gadiem
Muravejs atņirdz zobus!

     [+] [-]

, 2016-11-29 09:34, pirms 7 gadiem
Principā jau nav par ko, Pēci lamāt, viņš par savējiem iet uz visu, tās ir emocijas, lūk slikti ka komanda paliek bez trenera.