Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Gudļevskim 27 atvairīti metieni zaudējumā, R.Lipsbergs debitē ar gūtiem vārtiem

Gudļevskim 27 atvairīti metieni zaudējumā, R.Lipsbergs debitē ar gūtiem vārtiem
Kristers Gudļevskis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārajā čempionātā aizvadītajā naktī zaudējumu piedzīvoja Kristera Gudļevska pārstāvētā komanda, bet ECHL čempionātā Jūtas "Grizzlies" rindās ar vārtu guvumu debitēja Roberts Lipsbergs.

AHL mačā 27 no 30 metieniem atvairīja Kristers Gudļevskis, taču viņa pārstāvētā Sirakjūzas "Crunch" komanda savā laukumā ar 1:3 piekāpās Toronto "Marlies". Gudļevskis šosezon septiņās spēlēs vidēji mačā ielaidis 2,29 ripas un atvairījis 92,5% metienu, bet "Crunch" ar 19 punktiem 17 spēlēs ieņem astoto vietu Austrumu konferencē.

Tikmēr uzvaru svinēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētais Jutikas "Comets", kas izbraukumā ar 4:1 pieveica Portlendas "Pirates". Ķēniņš otrajā mačā pēc atgriešanās laukumā izdarīja vienu metienu un nopelnīja divas soda minūtes. "Comets" ar 18 punktiem 18 mačos ieņem desmito vietu Austrumu konferencē.

ECHL čempionātā ar vārtu guvumu izcēlās 21 gadu vecais Roberts Lipsbergs, palīdzot savai jaunajai komandai Jūtas "Grizzlies" savās mājās ar 7:3 pārspēt Allenas "Americans". Lipsbergs šosezon bija aizvadījis divus mačus ECHL komandā Adirondekas "Thunder", bet "Grizzlies" kreklā šī viņam bija pirmā spēle.

Kvebekas Junioru hokeja līgā (QMJHL) uzvaru izcīnīja Mārtiņa Dzierkala Ruinas-Norandas "Huskies", kas savās mājās ar 4:1 pārspēja Dramondvilas "Voltigeurs", bet Dzierkals nopelnīja divas soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Savienoto valstu hokeja līgā (USHL) Haralda Egles pārstāvētais Medisonas "Capitols" ar 1:4 zaudēja Sedarrepidas "RoughRiders", bet Egle izdarīja četrus metienus un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -2. Tikmēr Kārļa Čukstes Čikāgas "Steel" savās mājās ar 3:1 uzvarēja Dubjūkas "Fighting Saints", bet Čukste statistikas rādītājos neatzīmējās.

NCAA čempionātā Minesotas štata universitāte ar 2:0 pieveica Aļaskas-Ankoridžas universitāti, bet Teodors Bļugers izdarīja trīs metienus un nopelnīja divas soda minūtes.

Izmantotie resursi:
theahl.com
echl.com
theqmjhl.ca
ushl.com
ncaa.com

  +1 [+] [-]

, 2015-11-28 09:50, pirms 8 gadiem
Gudļevskim un Girgensonam šogad jāpelna līgumi. Būs interesanti!

  -2 [+] [-]

, 2015-11-28 11:02, pirms 8 gadiem
pamuļķis rakstīja: Gudļevskim un Girgensonam šogad jāpelna līgumi. Būs interesanti!
Domaju ligumi nekur neizpaliks! Domaju ka gudis paliks Tampa, bet par Girgensonu pat nezinu! Nespele vins sudigi, bet kaut ka punkti nekrajas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-11-28 12:49, pirms 8 gadiem
goriks rakstīja: Domaju ligumi nekur neizpaliks! Domaju ka gudis paliks Tampa, bet par Girgensonu pat nezinu! Nespele vins sudigi, bet kaut ka punkti nekrajas!
Gribeji teikt - Gudis paliks SYRACUSE, neviss Tampa. jo liela komanda ar vinu nereikinas, ka ar stabilu pirmo otro numuru, ja velas spelet NHL, neviss AHL un pa retam tikt uz kadu NHL speli, tiesi vinam pasam butu jameklet cita komanda. Girgensonam tur tiesam japelna ligums, jo sini komandas modeli kaut ka neiederas.

     [+] [-]

, 2015-11-28 13:02, pirms 8 gadiem
Abiem var nākties pārcelties uz Eiropu, jo NHL līmenis izrādās ir par augstu. Gudis maksimums pāris sezonas pa fārmu un tad uz Eiropu, vēlams labāk līgām, kā Šveici, bet var arī nākties iesākuma lauzties caru DEL, EBEL.
Girgis gan jau paliks NHL, bet laikm būs jāsamierinās ar čekera lomu, bet var iznākt arī pasēdēt rezervē.

     [+] [-]

, 2015-11-28 13:40, pirms 8 gadiem
Zombijs rakstīja: Gribeji teikt - Gudis paliks SYRACUSE, neviss Tampa. jo liela komanda ar vinu nereikinas, ka ar stabilu pirmo otro numuru, ja velas spelet NHL, neviss AHL un pa retam tikt uz kadu NHL speli, tiesi vinam pasam butu jameklet cita komanda. Girgensonam tur tiesam japelna ligums, jo sini komandas modeli kaut ka neiederas.
kāpēc Tu esi pārliecināts, ka Gudijs jau šobrīd ir gatavs būt par vismaz Nr.2 NHL komandā? Kas par to liecina?

  +1 [+] [-]

, 2015-11-28 14:11, pirms 8 gadiem
Girgensons uz Red Wings, Gudis Blackhawks

     [+] [-]

, 2015-11-28 14:14, pirms 8 gadiem
Es nesaku, ka vins nebutu gatavs but Nr.2 NHL komanda, bet Tampa vins netiks, tur prasibas parak lielas un vina spele vadibai isti nepatik.

     [+] [-]

, 2015-11-28 14:14, pirms 8 gadiem
Zombijs rakstīja: Es nesaku, ka vins nebutu gatavs but Nr.2 NHL komanda, bet Tampa vins netiks, tur prasibas parak lielas un vina spele vadibai isti nepatik.
cik bieži sazvanies ar Tampas vadību?

     [+] [-]

, 2015-11-28 16:49, pirms 8 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Abiem var nākties pārcelties uz Eiropu, jo NHL līmenis izrādās ir par augstu. Gudis maksimums pāris sezonas pa fārmu un tad uz Eiropu, vēlams labāk līgām, kā Šveici, bet var arī nākties iesākuma lauzties caru DEL, EBEL.
Girgis gan jau paliks NHL, bet laikm būs jāsamierinās ar čekera lomu, bet var iznākt arī pasēdēt rezervē.
Pats tu esi čekers. Girgensons ir viens no labākiem NHL jaunajiem uzbrucējiem. Kad ļauj spēlēt. Acīmredzot, pie šī trenera viņam neļauj brīvi spēlēt, vai arī neiederas trenera takstiskos zīmējumos. Kaut gan neiet visai komandai. Gudļevska spēles Tampas sastāvā parādīja, ka viņš ir jau šobrīd NHL līmeņa vārtsargs. Cits jautājums, ka šajā komandā ir jau priekšā divi vārtsargi. Kad būs runa par jaunu līgumu vai citu komandu, tur viņš tiks spēlēt.

     [+] [-]

, 2015-11-28 17:17, pirms 8 gadiem
OILER1981 rakstīja: Pats tu esi čekers. Girgensons ir viens no labākiem NHL jaunajiem uzbrucējiem. Kad ļauj spēlēt. Acīmredzot, pie šī trenera viņam neļauj brīvi spēlēt, vai arī neiederas trenera takstiskos zīmējumos. Kaut gan neiet visai komandai. Gudļevska spēles Tampas sastāvā parādīja, ka viņš ir jau šobrīd NHL līmeņa vārtsargs. Cits jautājums, ka šajā komandā ir jau priekšā divi vārtsargi. Kad būs runa par jaunu līgumu vai citu komandu, tur viņš tiks spēlēt.
Gudļevskis ir AHL līmeņa vārtsargs un NHL noteikti ilgstoši nespēlēs. Girgis ir čekeris, kas nopietnās komandās arī neko dižu nerādīs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja