Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

HK ''Liepāja'' pārbaudes spēlē sagrauj Viļņas ''Žalgiri''

HK ''Liepāja'' pārbaudes spēlē sagrauj Viļņas ''Žalgiri''
Hokeja klubs ''Liepāja''

Šodien Liepājas ledus hallē HK ''Liepāja'' atkartoti tikās ar hokeja klubu Viļņas ''Žalgiris''. Atšķirībā no vakardienas spēles (rezultāts 5:2) šovakar liepājnieki sagrāva savus pretiniekus ar rezultātu 10:2.

Jau pirmā perioda pirmajā minūtē spēles rezultāts bija 2:0, bet ceturtajā minūtē 3:0. Vārtu guvumi Planica,Bajaruna un Alkšņa kontā. Liepājnieki pie sasniegtā neapstājas, un Planics pēc pāris noformēja rezultātu 4:0, iemetot savus otros vārtus. Viesi pirmos vārtus guva,kad tiem bija divus spēlētāju pārsvars. Pirmais periods noslēdzās ar rezultātu 4:1.

Otrā perioda otrajā minūtē Liepiņš atkal atjaunoja četru vārtu pārsvaru.Perioda turpinājumā liepājnieki noformēja vel četrus vārtus (Jasjonis,Žučkovs,Freimanis un Planics,kurš gūstot vārtus vairākumā noformēja sev ''Hat-trick'' ) uz ko viesi spēja atbildēt ar vieniem gūtiem vārtiem, un līdz ar to otrais periods noslēdzās ar rezultātu 9:2.

Spēles trešajā periodā, kad līdz spēles beigām bija atlikušas trīs minūtes, Planics guva savus ceturtos vārtus.Līdz ar to spēle noslēdzās ar rezultātu 10:2.

Arī pēcspēles metienos pārāki bija liepājnieki, kuri uzvarēja ar rezultātu 2:1 (Hodzko, Zabis).

Atgādinu, ka rītvakar pulksten 18:00 Liepājas ledus hallē aizvadīs savu pēdējo pirmssezonas pārbaudes spēli pret Ogres hokeja klubu,''Kurbads'', un vienu no tuvojošās LHV sezonas iespējamiem līderiem, kurus pirms nedēļas viņu mājās liepājnieki uzvarēja ar rezultātu 6:4. Visi laipni aicināti uz šo spēli.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-28 21:00, pirms 10 gadiem
Kas dzirdams par šofera dēlu un Makarovu, varbūt atgriezīsies Liepājā?

  +1 [+] [-]

, 2014-08-28 21:10, pirms 10 gadiem
purva_velns rakstīja: Kas dzirdams par šofera dēlu un Makarovu, varbūt atgriezīsies Liepājā?
Pats šoferis regulāri novērojams ledus hallē, bet par dēlu nekas nav dzirdams. Varbūt turpinās spēlēt MHL-B grupas komandā ''Sputnik Almetievsk'', kur arī pērn spēlēja.
Par Iļju arī nekas nav dzirdams. Būs pie iespējas treneriem jāuzprasa ko šie zin par šiem abiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-08-28 21:32, pirms 10 gadiem
Ta nu atradusi pretinieku, vareja labak sarunat uzspelet ar kadu Polu klubu, vismaz cempionati aptuveni vienados spekos.

     [+] [-]

, 2014-08-28 21:38, pirms 10 gadiem
Zombijs rakstīja: Ta nu atradusi pretinieku, vareja labak sarunat uzspelet ar kadu Polu klubu, vismaz cempionati aptuveni vienados spekos.
Pretinieki bija dažādi, un pareizi treneri dara,ka puišiem pirms LHV sezonas sākuma dod iespēju sajust mazliet arī uzvaru garšu.
Ja kas, tad es neatceros tādu LHV komandu, kura pirms regulārās sezonas aizvada 10 pārbaudes spēles. Tas vien jau ir sasniegums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-08-28 21:45, pirms 10 gadiem
arhivs X rakstīja: Nezini, kas tas par Zalgiri? Nav tie pashi kas spēlēs MHL B ?
Jā, tā pati ''Baltija'' vien ir. Nomainīja sponsorus un nosaukumu, un atkal (laikam) startēs MHL-B grupā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja