Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Liepāja" piedzīvo zaudējumu pirmajā pārbaudes spēlē

"Liepāja" piedzīvo zaudējumu pirmajā pārbaudes spēlē
Sergejs Daņilovs
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Pirmo pārbaudes spēli pirms jaunās sezonas trešdien pret Ņeftekamskas "Toros" komandu Ventspilī aizvadīja HK "Liepāja", piedzīvojot zaudējumu ar 3:7 (1:3; 0:1; 2:3).

Vārtus Liepājas komandas labā pirmajā periodā guva Klāvs Plānics, bet trešajā – Oskars Freimanis un Māris Diļevka. Pēcspēles bullīšu sērijā pārāki bija Liepājas hokejisti – 3:2, bet vārtus guva Diļevka, Marks Kaļeiņikovs un Sergejs Daņilovs.

"Šī bija komandas pirmā pārbaudes spēle, turklāt pret nopietnu pretinieku. Tā bija iespēja saprast pie kā vēl jāpiestrādā, kas jāpilnveido. Mēs aizvadījām labu spēli, ņemot vērā to, ka abas komandas vēl ir sagatavošanās posmā, abām ir lielas slodzes. Bija labs hokejs, daudz momentu gan uz vieniem, gan otriem vārtiem," pastāstīja Liepājas kluba menedžeris Toms Strauss.

Šobrīd ir zināms, ka 21. augustā "Volvo" ledus hallē liepājniekiem būs pārbaudes spēle pret Sanktpēterburgas SKA jauniešu komandu. Atgādinām, ka pagājušajā sezonā "Liepājas" hokejisti izcīnīja Latvijas čempionāta zelta medaļas, finālsērijā ar 4-3 pieveicot "Kurbada" hokejistus.

"Liepājas" sastāvs pārbaudes spēlei pret "Toros"

Vārtsargi: Vadims Miščuks, Toms Konrāds.
Aizsargi: Vjačeslavs Minajevs, Kārlis Liepiņš, Mārtiņš Oskars Freimanis, Magnuss Jākobsons, Lūkašs Jonuška, Iļja Grekovs, Kristers Alonderis, Romāns Nekļudovs.
Uzbrucēji: Marks Kaļeiņikovs, Iļja Žučkovs, Māris Diļevka, Sergejs Daņilovs, Klāvs Plānics, Martins Lavrovs, Martins Klempa, Toms Tiļļa, Valters Freijs, Edgars Beizaks, Māris Miezis, Endijs Butāns, Tajs Ālings.

  -4 [+] [-]

, 2016-07-28 11:17, pirms 8 gadiem
Torosam paveicās ka Liepāja zem slodzes

  +3 [+] [-]

, 2016-07-28 12:28, pirms 8 gadiem
huy rakstīja: Torosam paveicās ka Liepāja zem slodzes
Nu,Nu..Patriotismam jābūt, bet domāt, ka VHL komandai paveicās kaut kas arī ir panaivi..Tiem tak arī pirmssezonas pārbaudes cikls,paši gan jau zem slodzēm..