Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Kijevas Sokil atgriezhas Baltkrievijas Ekstraliigaa (BACh)

Kijevas Sokil atgriezhas Baltkrievijas Ekstraliigaa (BACh)

Kaa zinjo hockey.by, vakar Baltkrievijas hokeja federaacijas seedee ir panaakta vienoshanaas par Kijevas Sokil daliibu Baltkrievijas Atklaatajaa chempionaataa. Sokil vieniiba startees Baltkrievijas Ekstraliigaa, savukaart, farm-klubs Sokil-2 piedaliisies Baltkrievijas Augstaakaas liigas turniiraa.

Info no: hockey.by:">...

  +1 [+] [-]

, 2009-04-28 14:17, pirms 15 gadiem
Manuprāt, diezgan loģisks lēmums. Nav jābraukā tik tāli gabali kā Krievijas Augstākajā līgā, bet līmenis nebūt nav sliktāks. Priekš KHL viņiem pagaidām ir par īsu ar naudām, bet spēlēt tikai pie sevis nozīmētu pēdējās profesionālās klubu komandas krahu un vēl atlikušo spēlētāju izklīšanu pa pasauli. Tāpēc BAČ viņiem ir normāls risinājums, lai saglabātu Sokil pienācīgā līmenī.

     [+] [-]

, 2009-04-28 14:50, pirms 15 gadiem
zzk rakstīja: Manuprāt, diezgan loģisks lēmums. Nav jābraukā tik tāli gabali kā Krievijas Augstākajā līgā, bet līmenis nebūt nav sliktāks. Priekš KHL viņiem pagaidām ir par īsu ar naudām, bet spēlēt tikai pie sevis nozīmētu pēdējās profesionālās klubu komandas krahu un vēl atlikušo spēlētāju izklīšanu pa pasauli. Tāpēc BAČ viņiem ir normāls risinājums, lai saglabātu Sokil pienācīgā līmenī.
tikai es nesparatu, kaapec pirms 2 sezonaam hoholi pameta BAChu un iesaistiijaas KAL. Nu labi, toreiz tas bija idejas vaardaa iekljuut Krievijas Superliigaa... bet kaapeec vinji veel shosezon tur kapaajaas... iisti neredzu tam logjiku.

bez tam, ja tik lielaa valstii kaa Ukrainaa neveidos normaalu nacionaalo chempi, tad driiz ukri arii miiciisies vien starp 1. un 2. diviiziju... Kaadreiz ir jaasaak normaals chempis veidot - jo ilgaak stieps gumiju, jo veelaak saapiigaak tas buus.

     [+] [-]

, 2009-04-28 16:13, pirms 15 gadiem
Kas ar mūsu klubiem. Vai tie nākošgad piedalīsies Baltkrievu čempī vai nē.

     [+] [-]

, 2009-04-28 16:42, pirms 15 gadiem
spokss rakstīja: Kas ar mūsu klubiem. Vai tie nākošgad piedalīsies Baltkrievu čempī vai nē.
Cik sapratu no Kiras murminājumiem pēc LHF kongresa un sezonas beigām, tad laikam spēlēs tie, kas gribēs un galvenais varēs to atļauties... pagaidām izskatās, ka tie varētu būt LM un Latgale... un iespējams arī R 2000, ja Vieča pēc RD siltās vietiņas zaudēšanas atkal pie R 2000 štelles pieies nopietnāk... = nākamsezon 2-3 komes varētu spēles BAČ.... bebrinātoriem visdrīzākais spīd tikai LAČ....