Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Bano tikai mīkstie!

U-18 PČ uz 1. divīziju Slovēnija

Šodien, tiekoties galvenajiem turnīra favorītēm Ukrainai un Slovēnijai, tika noskaidrots U-18 2. divīzijas B grupas čempions.

Slovēnija kļuva par čempionu un izcīnija ceļazīmi uz 1. divīziju. Spēle beidzās ar beidzās ar 1:2 (0:2, 0:0, 1:0). Savukārt Autrālija zaudējot visas spēles devās uz sev ierasto 3. divīzju..


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-03-29 00:39, pirms 14 gadiem
Real Andris rakstīja: 1.divizija ir taa kur spelee kanada, usa un citas
Nepareizi.

Tā, kur spēlē CAN, USA un pārējie, saucas "augstākā divīzija" jeb "Top Division".

iihf.com: CHAMPIONSHIPS

Slovēnijas U18 pacēlās no otrās divīzijas uz pirmo, rakstā viss ir pareizi.
Teodors Bļugers. Foto: AFP/Scanpix

Bļugeram otrā spēle pret Nešvilu, "Panthers" lūkos dubultot pārsvaru Floridas sērijā

Nacionālas hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu turnīrā šonakt otrās spēles aizvadīs Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas. Piecos no rīta savu pārsvaru pār Nešvilas "Predators" lūkos palielināt Teodors Bļugers un Vankūveras "Canucks". Savukārt divas ar pusi stundas agrāk sāksies Floridas komandu derbija otrā cīņa.
Foto: LHF
9

Nosaukts Latvijas U18 izlases sastāvs pasaules čempionātam

Latvijas U-18 izlases galvenais treneris Oļegs Sorokins nosaucis valstsvienības sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam elitē, kas no 25. aprīļa līdz 5. maijam norisināsies Somijas pilsētās Espo un Vantā.
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
7

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.