Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Zvirgzdiņš

BAČ: ''Gomel’’-''Liepājas metalurgs’’ pēcspēles preses konference

BAČ: ''Gomel’’-''Liepājas metalurgs’’ pēcspēles preses konference
Valērijs Voroņš pēc spēles nebija apmierināts ar savu padoto sniegumu.
Foto:Z.Zālmanis(Nikon)

Kā jau vakar informējām, tad ''Liepājas metalurgs’’ izbraukuma spēlē Gomeļā ar rezultātu -1:4 piekāpās vietējam hokeja klubam ''Gomel’’. Šodien piedāvājam abu komandu galveno treneru pēcspēles preses konferencē teikto.

Valērijs Voroņins, ''Liepājas metalurgs’’ galvenais treneris:

-Mēs neizturējām pretinieka sākuma ofensīvu, un tāpēc ielaidām divas ātras ripas savos vārtos. Tas lielā mērā noteica spēles tālāko ritējumu, un tās gala iznākumu. Mēs nolaidām rokas. Otrā perioda beigās mēs atkal ielaidām divas ripas īsā laika periodā. Bet, ja runājam godīgi, tad pretinieks šodien bija stiprāks visos spēles rādītājos un parametros. Pirmkārt, viņi mūs apsteidza kustības ātrumā. Tā rezultātā mani spēlētāji sāka daudz kļūdīties. Pilnīgi nekas nesanāca uzbrukumā, un arī tas ir pretinieka nopelns. Viņi vienmēr paguva laicīgi atgriezties savā aizsardzības zonā, un nedeva mums iespēju veidot ātrus pretuzbrukumus. Likās, ka pretiniekam bija par vienu spēlētāju vairāk laukumā, kas ir laba darba un pašatdeves rezultāts. Bet, kas attiecās uz pašatdevi, tad man pret saviem spēlētājiem pretenziju nav. Mēs aizvadījām grūtu spēli mājās pret Grodņu, un mums vel nav pa spēkam aizvadīt divas spēles vienā līmenī pret čempionāta līderiem. Apsveicu kolēģi ar uzvaru, un novēlu veiksmi izslēgšanas spēlēs.

Andrejs Skabelka, ''Gomel’’ galvenais treneris:

-Mēs šodien spēli aizvadījām pietiekoši pārliecinoši. Spēli aizvadījām kā komanda, un tas mums ļoti pietrūka Mogiļevā. Tur mēs nospēlējām kā pa viļņiem. Mēs izvirzījāmies vadībā, bet ļāvām pretiniekam izlīdzināt rezultātu, jo paši nebijām aktīvi. Šodien arī bija epizodes, kas zaudējām koncentrāciju, un tāpēc pretinieks mums varēja iesist ripu vārtos. Tomēr pārliecinoši kontrolējām spēles gaitu, un tāpēc uzvarējām.

-Kad laukumā atgriezīsies Bjerks un Tribuncovs? Vai viņi pagūs iespēlēties līdz izslēgšanas spēlēm?

-Nē, visticamāk, jo Bjerks vel nav sācis trenēties ar pilnu spēku, bet Tribuncovs tikai sāk trenēties.

Izmantotais resurs: Официальный сайт хоккейного клуба «Гомель»...


, 2012-02-28 13:29, pirms 12 gadiem
Sasperjodu, adod godu...!!!!!
, 2012-02-28 15:27, pirms 12 gadiem
Kristers Gudļevskis Vācijas līgas pirmajā finālspēlē. Foto: City-Press

Gudļevskis uzvar Vācijas fināla ievadā, Indrašim 0+2 "Allsvenskan" finālcīņā

Vācijas augstākajā un Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgās šoavakar sākās finālsērijas, panākumus gūstot latviešu pārstāvētajām komandām.
Marks Andrē Flerī. Foto: NHL

Flerī pagarina līgumu ar Minesotu un paziņo: nākamā sezona būs pēdējā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Minesotas "Wild" uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar 39 gadus veco vārtsargu Marku Andrē Flerī, kurš pēc kontrakta iztecēšanas liks punktu karjerai.
Eduards Tralmaks (tuvplānā). Foto: Roman Mareš/Rytirikladno.cz
5

Tralmaks iemet pirmajā pārspēlē par palikšanu Čehijas Ekstralīgā

Savā pirmajā oficiālajā spēlē kopš 3. marta Eduarda Tralmaka un Mareka Mitena pārstāvētā Kladno "Rytíři" savā laukumā ar 4:1 pārspēja uzbrucēju Daniela Bērziņa un Patrika Zabusova komandu Vsetīnas "Robe".