Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Arvis Cimermanis

Jasam piespēle Slovākijā

Jasam piespēle Slovākijā
Māris Jass
Foto: Ondrej Bobek

Šodien Slovākijas hokeja čempionāta spēlē uzvaru izcīnīja Māra Jasa un Maksima Širokova ''HC K CERO Nitra'', kas savā laukumā ar rezultātu 4:3 pieveica ''HK 32 Liptovsky Mikulaš'' hokejistus. Jass šajā spēlē atzīmējās ar rezultatīvu piespēli.

Šodien "Slovnaft Extraliga" spēlē ar rezultatīvu piespēli izcēlies latviešu aizsargs Māris Jass, palīdzot ''HC K CERO Nitra'' hokejistiem savā laukumā ar rezultātu 4:3 pieveikt ''HK 32 Liptovsky Mikulaš''. Uzvaras vārtus Nitras klubs guva trīs minūtes līdz pamatlaika beigām. Maksims Širokovs šajā spēlē nopelnīja divas soda minūtes. ''HC K CERO Nitra'' hokejisti pēc šīs uzvaras čempionāta kopvertējumā pacēlušies uz piekto vietu.

Vācijas 2. Bundeslīgas spēlē Edgars Lūsiņš un Brēmerhāfenes ''Fischtown Pinguins'' izbraukumā ar rezultātu 0:2 piekāpās Krimmičavas "Eispiraten" hokejistiem. Mūsu vārtsargs savas komandas vārtus sargāja visa mača garumā. ''Fischtown Pinguins'' hokejisti šobrīd čempionāta kopvertējumā ieņem 10.vietu 14 komandu konkurencē.

Čehijas 1. līgas "play-off" pusfinālā iekļuva Atvars Tribuncovs un Homutovas "KLH", ceturtdaļfināla sērijā ar 4:0 sagraujot "HC Olomouc" hokejistus. Savā laukumā "KLH" uzvarēja ar 10:1 un 7:1, viesos - 7:5 un 3:1. Tribuncovs piedalījās trijās no četrām spēlēm, nopelnot vienu rezultativitātes punktu par piespēli. Komandas nākamie pretinieki izslēgšanas spēlēs vēl tiks noskaidroti.

Izmantotie resursi:
szlh.sk
esbg.de
hokej.cz


, 2010-02-28 22:41, pirms 14 gadiem
Kaa vispaar Jasam ar liigumu nakamajai sezonai? Izskataas ka pec taa nelielaa krituma karjera kops KSL vins sak ieskrieties! Es domaaju ka Normundam butu japadomaa! Viennoziimigi labi aizsargi ir nepieciesami turklat jau ar KSL(var teikt KHL) pieredzi!
, 2010-02-28 22:49, pirms 14 gadiem
Jass ir lielisks aizsargs, bet konkurence ir vēl lieliskāka. Ozoliņš, Skrastiņš, Kulda, Bārtulis, Galviņš, Laviņš, K. Rēdlihs, J. Rēdlihs, Tribuncovs, Reķis. Tad vēl Cibuļskis, Sotnieks arī Saviels. M. Jasam paveicies, ka Sorokins tikko aizgāja no izlases, bet tik un tā tikt viņš var tur milzīgas veiksmes (citu trauma, paša ļoti lieliska spēle) gadījumā.
, 2010-02-28 23:12, pirms 14 gadiem
archy0 rakstīja: Jass ir lielisks aizsargs, bet konkurence ir vēl lieliskāka. Ozoliņš, Skrastiņš, Kulda, Bārtulis, Galviņš, Laviņš, K. Rēdlihs, J. Rēdlihs, Tribuncovs, Reķis. Tad vēl Cibuļskis, Sotnieks arī Saviels. M. Jasam paveicies, ka Sorokins tikko aizgāja no izlases, bet tik un tā tikt viņš var tur milzīgas veiksmes (citu trauma, paša ļoti lieliska spēle) gadījumā.
Znaroks Jasu izlasē ņemtu tikai pilnīgas krīzes gadījumā - viņam baigi nepatīk tādi kā Jass, kas baigi daudz soda minūtes pelna.
, 2010-03-01 03:15, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: Znaroks Jasu izlasē ņemtu tikai pilnīgas krīzes gadījumā - viņam baigi nepatīk tādi kā Jass, kas baigi daudz soda minūtes pelna.
arī Tribuncovs pelna soda minūtes vairāk nekā vajag. Laikam arī viņam pasākumi ar Latvijas izlasei ir pilnīgi beigušies.
Bļinovs arī Znarokam nepatīk. Saulietis BIJA non-grata. Kas ar Žabotinski Znaroka attieksmes ziņā? Tas jau reāli Latvijas izlases 2. vārtuvīrs, nevis 4. vai 5.
, 2010-03-01 06:50, pirms 14 gadiem
... un vēl taču pastāv Jerofejevs, Pujacs, Andersons. Aizsargu vairāk nekā vajag... teju 3 KHL komandām pietiek.
, 2010-03-01 15:00, pirms 14 gadiem
Izlasee!
Dmitrijs Diļevka pie Polijas vārtiem. Foto: LHF
1

Latvijas U18 izlase pret mājinieci Somiju sāks pasaules čempionātu

Somijas pilsētās Espo un Vantā sāksies pasaules U18 čempionāts hokejā. Pirmajā spēlē plkst. 14.00 tiksies amerikāņi un slovāki, bet Oļega Sorokina vadītā Latvijas U18 izlase plkst. 18.00 izaicinās mājinieci Somiju.
Eduards Tralmaks. Foto: LHF
2

Latvijas izlasi pirms pārbaudes spēlēm Šveicē papildina uzbrucējs Tralmaks

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas papildinājis 27 gadus vecais uzbrucējs Eduards Tralmaks, paziņojusi Latvijas Hokeja federācija.
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins
2

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.