Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Pasaules Pazinējs

Sākusies biļešu tirdzniecība uz pasaules čempionātu

Sākusies biļešu tirdzniecība uz pasaules čempionātu
Cerams, arī nākamgad latviešu tūkstoši dosies uz PČ hokejā atbalstīt izlasi.
Foto: Gunārs Klēģers

No šodienas plkst. 12 pēc Latvijas laika ticketportal.sk tirdzniecībā pieejamas biļetes uz 2011. gada Pasaules čempionātu hokejā Slovākijā. Sākotnēji nopērkamas tikai tā saucamās pilsētu un grupu paketes.

Bratislava un Košice, kur norisināsies čempionāta mači, kopumā gaida ierodamies 350 000 hokeja līdzjutēju. Tiek lēsts, ka pasaules meistarsacīkstes TV vēros 800 miljoni skatītāju.

Lētākās biļetes būs pieejamas par 10 eiro. No tādas summas nāksies šķirties tiem, kuri vēlēsies skatīties mačus par palikšanu A divīzijā. Savukārt priekšsacīkstēs vienas spēles apmeklējums izmaksās no 30 līdz 55 eiro. Iespējams iegādāties arī "sešpaku". Tās cena – 150 eiro. Vairāk par biļešu iegādi iespējams uzzināt šeit.

Atgādinām, ka Latvija savas spēles aizvadīs Bratislavā, spēlējot D apakšgrupā kopā ar Čehiju, Somiju un Dāniju. Pirmā spēle mūsējiem 30. aprīlī pret čehiem.

D apakšgrupas, kurā spēlē Latvijas valstsvienība, pakete maksā 273EUR (1.kategorija) vai 201 EUR (2.kategorija). Šajā paketē ietilpst trīs Latvijas izlases spēles un trīs pārējās spēles mūsu apakšgrupā. Biļetes uz atsevišķām spēlēm tirdzniecībā parādīsies tikai nākoša gada februārī! Taču, vai tiešām būs iespējams nopirkt biļetes arī februārī?

Interneta vietnē Sporta Draugiem analizēti vairāki faktori, kas palīdzēs hokeja līdzjutējiem izšķirties – pirkt tagad biļetes vai nogaidīt. Ņemiet vērā, ka apakšgrupā ar Latvijas valstsvienību spēlē arī čehi, risks palikt bez biļetēm ir gaužām liels. Turklāt, Bratislavā spēlēs arī mājinieki slovāki, kuriem, kā zināms, gluži tāpat kā latviešiem, hokejs ir teju vai reliģija.

Vai dosies uz Bratislavu atbalstīt LV izlasi PČ?

  • 13

  • 21

  • 24

  • 18



, 2010-09-27 11:38, pirms 14 gadiem
24+ Ls par spēli ....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-09-27 22:42, pirms 14 gadiem
Būtu Tu, Guncha, izlasījis visu rakstu Sporta Draugiem, saprastu, ka Tev pat iesaka kā vienu no variantiem biļetes pirkt uz vietas, nevis biedē ar biļešu trūkumu...
Kārlis Čukste pēc vārtu guvuma. Foto: Jens Carlsson/Bildbyrån
2

Čukstem divu minūšu laikā izšķirošs 1+1 "Allsvenskan" otrajā finālcīņā

Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgas otrajā finālspēlē galvenā varoņa lomā izvirījās latviešu aizsargs Kārlis Čukste, kurš trešās trešdaļas pirmajās sešās minūtēs rezultatīvi piespēlēja un guva savus pirmos vārtus kluba rindās, palīdzot Jēvles "Brynäs" atspēlēties un ar 2:1 pieveikt Stokholmas "Djurgården".
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
6

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF
18

Latvijas hokeja izlasei pievienojas Slovākijas pusfinālisti – kapteinis Daugaviņš un Bindulis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pavēstījusi, ka izlases treniņprocesam, gatavojoties 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, pievienojies Kaspars Daugaviņš un Kristofers Bindulis.