Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Latvijas inline hokejisti atgriežas PČ

Latvijas inline hokeja izlase pēc gada pārtraukuma atgriezusies 16 pasaules spēcīgāko komandu pulkā un nākamgad varēs piedalīties pasaules čempionātā.

Nākamā gada pasaules čempionātam jau bija kvalificējušās 13 komandas, bet vēl 13 izlases piedalījās kvalifikācijas turnīrā. Eiropas zonā startēja astoņas komandas, kuras sākotnēji bija sadalītas divās grupās.

Grupu turnīra pirmajā spēlē Latvijas inline hokejisti ar 30:1 sagrāva Turciju, pēc tam ar 15:1 pārspēja Izraēlu, bet pēdējā mačā ar 13:4 pieveica arī Beļģijas valstsvienību. Otrajā grupā pārliecinoši uzvarēja mājiniece Austrija, kas tāpat kā Latvija pērn izkrita no pirmās divīzijas.

Izšķirošajā mačā pret austriešiem otrā perioda sākumā Latvijas izlase nonāca iedzinējos, tomēr 32 sekundes līdz ceturtdaļas beigām Jānis Bullītis atjaunoja līdzsvaru uz rezultāta tablo. Trešās ceturtdaļas 7. minūtē vairākumā Latviju vadībā izvirzīja Frenks Razgals, kurš aizvadītajā sezonā debitēja Rīgas "Dinamo", bet ceturtās ceturtdaļas sākumā Rustams Begovs panāca jau 3:1. Austrieši gan nepadevās un nepilnas četras minūtes līdz mača beigām samazināja rezultāta starpību, tomēr pēc 28 sekundēm Eduards Tralmaks guva ceturtos vārtus un nodrošināja latviešiem panākumu.

Razgals un Tralmaks ar astoņiem gūtiem vārtiem kļuva par izlases labākajiem vārtu guvējiem, bet rezultatīvākā spēlētāja godu izpelnījās aizsargs Vladislavs Koniševs, kurš guva sešus vārtus un atdeva 11 rezultatīvas piespēles.

Pateicamies izlases atbalstītājiem: AS "OlainFarm", SIA "RECTE", SIA "Agrosēta", SIA "Roller Sports", Latvijas Hokeja Federācijai, SIA "Ābele Privātbūve", SIA "Sports Lukss", Olaines novada pašvaldībai un Biosteel Baltic.

Izmantotie resursi:
iihf.com

     [+] [-]

, 2016-06-28 00:03, pirms 8 gadiem
Prieks !!!

  -1 [+] [-]

, 2016-06-28 00:22, pirms 8 gadiem
Forši,bet vai kādam inline hokejs intresē, It seviški kad notiek euro2016. tāpat malači.

     [+] [-]

, 2016-06-28 09:15, pirms 8 gadiem
Hmm, bet kas ir tā Latvijas izlase, kurā spēlē Ogorodņikovs, Jekimovs, Želubovskis, u.c.? Tiem taču arī tikko bija kaut kāds turnīrs?
Inline hokejā joprojām ir divas organizācijas? Kā tur sanāk, ja ir spēlēts pie vienas, tad otrajā vairs nevar - vai kā?

     [+] [-]

, 2016-06-28 09:35, pirms 8 gadiem
zzk rakstīja: Hmm, bet kas ir tā Latvijas izlase, kurā spēlē Ogorodņikovs, Jekimovs, Želubovskis, u.c.? Tiem taču arī tikko bija kaut kāds turnīrs?
Inline hokejā joprojām ir divas organizācijas? Kā tur sanāk, ja ir spēlēts pie vienas, tad otrajā vairs nevar - vai kā?
Jā joprojām ir divas organizācijas - FIRS un zem IIHF...un par to spēlēšanu vienā un otrā vai var darīt, konkrēti nevaru atbildēt jeb nezinu noteikumus, bet pieļauju, ka nevar, ja jau abos pasākumos pārstāv divas dažādas izlases.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-28 09:44, pirms 8 gadiem
Kas ir inline hokejs ?
Laikam kaut kas starp hokeju un florbolu ... Varēja jau autors pieminēt.

     [+] [-]

, 2016-06-28 11:36, pirms 8 gadiem
boswel rakstīja: Kas ir inline hokejs ?
Laikam kaut kas starp hokeju un florbolu ... Varēja jau autors pieminēt.
hokejs uz skrituļslidām

galvenā atšķirība, ka nav pieļaujama spēka spēle un ir tikai viena zonas līnija

     [+] [-]

, 2016-06-28 13:50, pirms 8 gadiem
tas pa labi augšā ir Zlatans ?