Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Brizgalovs: "Nedomāju, ka olimpiskais zelts kaut ko mainīs Krievijas hokejā"

Brizgalovs: "Nedomāju, ka olimpiskais zelts kaut ko mainīs Krievijas hokejā"
Iļja Brizgalovs
Foto: AP/Scanpix

Viens no labākajiem Krievijas hokeja vārtsargiem Iļja Brizgalovs ir izteicis visnotaļ lielu skepsi par to kā aizvadītajā nedēļas nogalē izcīnītais olimpisko spēļu zelts ietekmēs Krievijas hokeju.

Pasaules čempions, Stenlija kausa un olimpisko spēļu bronzas medaļas ieguvējs, vārtsargs Iļja Brizgalovs ir izteicis savas domas par Krievijas hokejistu izcīnīto olimpisko spēļu zeltu: "Nedomāju, ka šis olimpiskais zelts kaut ko mainīs mūsu hokejā. Visdrīzāk pateiks – mums ir divi bāzes klubi un vairāk mums neko arī nevajag."

Jāatgādina, ka vēl pirms 2018. gada olimpiskā hokeja turnīra fināla Brizgalovs visai skeptiski izteicās gan par pašu finālmaču, gan par tā iespējamo iznākumu. "Finālā spēlēs Krievija un Vācija, ar to arī viss izteikts par šo turnīru. Tas ir kaut kāds ārprāts, ne hokejs," sacīja vārtsargs, "labi, pieņemsim, ka Krievijas hokejisti vinnēs. Kas mainīsies? Cilvēki papriecāsies trīs dienas, padzers, pabļaus un atgriezīsies atpakaļ normālajā dzīvē. Tāpat ies uz darbu un burkšķēs par zemajām algām. Nekas nemainīsies."

Jāpiebilst, ka Iļja Brizgalovs ne vienu vien reizi ir visnotaļ asi izteicies gan par notikumiem Krievijas hokejā, gan arī par notikumiem pašā Krievijā.

Tajā pašā laikā bijušais NHL vārtsargs atzina, ka 2022. gada olimpiskajās spēlēs, kas norisināsies Ķīnaas pilsētā Pekinā, viņš ļoti cer ieraudzīt Nacionālās hokeja līgas spēlētājus: "Ceru, ka visi kopā (IIHF, SOK un NHLPA – aut.) varēs pierunāt (NHL komisāru – aut.) Gariju Betmenu un 2022. gadā NHL spēlētāji piedalīsies olimpiskajā turnīrā. Man liekas, ka pašlaik viss šajā situācijā ir maksimāli vienkārši un Betmenam ir ļoti izdevīga pozīcija – maksājiet un NHL hokejisti spēlēs."

Iļja Brizgalovs, kurš nu jau ir aizgājis no profesionālā sporta, lielāko daļu savas karjeras ir pavadījis NHL, kur pārstāvēja Anaheimas "Mighty Ducks"/"Ducks", Fīniksas "Coyotes", Filadelfijas "Flyers", Edmontonas "Oilers" un Minesotas "Wild" komandas. Tāpat viņš diezgan bieži spēlēja arī Krievijas izlasē, pārstāvot to kā pasaules čempionātos, tā arī olimpiskajās spēlēs un arī Pasaules kausā.

Izmantotie resursi:
https://www.sports.ru/


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-02-27 12:19, pirms 6 gadiem
Kā, nekas nemainīsies!? Būs prēmijas un goda raksti, grāmatas, filmas un lugas! Varbūt pat baletu iestudēs! Kā mūsu varoņi nospieda uz ceļiem Fēliksu Šicu un kompāniju!
, 2018-02-27 12:23, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: Pekinā NHL būs, jo ķīniešiem tos triljonu dolāru uzkrājumus nav kur likt, atmetīs kādus 10 citronus tam vieplim betmenam, lai aizrijas.

šis zelts neko daudz nemainīs, bet regulārie pēdējo gadu zāģi kanadciem gan, jau tagad vērojam arvien pieaugošu NHL spēlējošo krievu progresu
ko tu muldi
, 2018-02-27 12:28, pirms 6 gadiem
Pasaules kausā varēja redzēt, kur ir rusijas vieta. Vai arī pēdējos pasaules čempionātos, kaut kā neredzu to baigo progresu
, 2018-02-27 12:37, pirms 6 gadiem
Vateņiem viss būs kā vienmēr-gribējām kā labāk, bet ....sanāca kā vienmēr sūdīgi.
, 2018-02-27 12:39, pirms 6 gadiem
Vismaz viens kries saprot, ka šis zelts nav nekā vērts, jo saprot kāds bija šo OS dalībnieku līmenis (ne tuvu augstākajam) un tas, ka krieviem šis turnīrs bija jāuzvar , ņemot vērā citu komandu sastāvus , tas ir skaidrs, un tā pat viņiem baigi noveicās, ka vinnēja. Nāks atkal kāds turnīrs ar spēcīgākiem sastāviem un atkal krieviem pa biksēm
, 2018-02-27 12:39, pirms 6 gadiem
visu pareizi brizgalovs pateica.
, 2018-02-27 12:40, pirms 6 gadiem
Viņš man šķiet arī Flyers ir spēlējis ne?
, 2018-02-27 12:46, pirms 6 gadiem
Labi,pagaja 26 gadi,kad Krievija (pat ne krievija,bet olimpistie sportisti no krievijas) izcinija zelta bleķi. Ok sasniegums ir,dala taisniba taja visa ari ir Brizgalovam. Un bez NHL veciem ta ir atslidosana,jo tie kas mak un prot spelet,spele pari dīķim. Ko tad tur tie amatieri tagad sitas . Tpc tadas mazas valstis (hokeja nozime) vareja to intrigu pacelt,jo nebija NHL chalu.
Krc pa lielam p*huj. Prieks ka Harijam Vitolinam ir Olimpiskais ZELTS!!!
, 2018-02-27 12:48, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Vismaz viens kries saprot, ka šis zelts nav nekā vērts, jo saprot kāds bija šo OS dalībnieku līmenis (ne tuvu augstākajam) un tas, ka krieviem šis turnīrs bija jāuzvar , ņemot vērā citu komandu sastāvus , tas ir skaidrs, un tā pat viņiem baigi noveicās, ka vinnēja. Nāks atkal kāds turnīrs ar spēcīgākiem sastāviem un atkal krieviem pa biksēm
To jau saprot daudzi krievi, bet diemžēl spiediens ir tik liels uz citādi domājošiem, ka pārsvarā viņi izvēlas paklusēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-02-27 12:50, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: treneriem nedod zelta medaļas

ja te tik zems līmenis, kāpēc daudziem pēc OS piedāvāja NHL līgumu???
Kuri ir tie ...daudzie?
, 2018-02-27 12:54, pirms 6 gadiem
Sitais malacis mums palidzeja tikt pie vienas no emocionalakajam uzvaram Pererburga..to nevar aizmirst vel sodien..
, 2018-02-27 12:54, pirms 6 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Vismaz viens kries saprot, ka šis zelts nav nekā vērts, jo saprot kāds bija šo OS dalībnieku līmenis (ne tuvu augstākajam) un tas, ka krieviem šis turnīrs bija jāuzvar , ņemot vērā citu komandu sastāvus , tas ir skaidrs, un tā pat viņiem baigi noveicās, ka vinnēja. Nāks atkal kāds turnīrs ar spēcīgākiem sastāviem un atkal krieviem pa biksēm
Saprast jau saprot daudz krievu noteikti, vnk izlikšanās un propagandas retorika viņiem jau pārāk asinīs iegājusi jau no seniem padomju laikiem
, 2018-02-27 12:58, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kuri ir tie ...daudzie?
veseliem 2 spēlētājiem tik piedāvāti ir tie līgumi
, 2018-02-27 13:02, pirms 6 gadiem
Beidzot Vācijai ir panākumi hokejā un varam gaidīt, ka interese palielināsies!
, 2018-02-27 13:03, pirms 6 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vai tik Tu nejauc ar Habibuļinu?
Piterā bija Brizgalovs - tolaik vēl pavisam jauns un zaļš gurķis, kuram NHL vēl bija tikai priekšā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-02-27 13:04, pirms 6 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Piterā bija Brizgalovs - tolaik vēl pavisam jauns un zaļš gurķis, kuram NHL vēl bija tikai priekšā.
Jā, taisnība!
, 2018-02-27 13:04, pirms 6 gadiem
DEL jau tagad ir pelnoša līga, bet ienākumi ir Vācijas 3 līgas līmenī!
, 2018-02-27 13:05, pirms 6 gadiem
flipsider rakstīja: Beidzot Vācijai ir panākumi hokejā un varam gaidīt, ka interese palielināsies!
vācieši divas reizes ietirsa dvēselē- pirmoreiz, kad vinnēja LV kvalifikācijā, otrreiz, kad pajāja vateņiem finālā principā vinnētu spēli.
, 2018-02-27 13:05, pirms 6 gadiem
comon88 rakstīja: veseliem 2 spēlētājiem tik piedāvāti ir tie līgumi
Kuri pie tam jau iepriekš bija spēlējuši NHL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-02-27 13:09, pirms 6 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: visai Krievijas izlasei tika piedāvāts līgums gan pirms OS gan pēc vēl bija sarunas - karstākie prospekti Kaprizovs, Gusevs, Kovaļčuks, bet krievi prasa nenormāli lielas algas

arī visai Vācijai piedāvāts līgums, bet labāk savās mājās DEl kur līmenis līdzīgs kā NHL un nav jāmācās angļu valoda

principā es varu uzskaitīt izlases kurām netika piedāvāts līgums NHL - koreja slovēnija, slovākija, norvēģija
Atkal aizmirsi iedzert psihiatra izrakstītās zāles?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-02-27 13:11, pirms 6 gadiem
Nākošsezon Kolhoza līgā tiek atcelti algu griesti,tad Armijnieki varēs oficāli visus ņemt piespiedu kārtā pie sevis.Starp citu,ja naudas maisi un valdības vīri atbalsta Značoka palikšanu uz 4 gadiem,tad tauta gan šūmējas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-02-27 13:15, pirms 6 gadiem
purva_velns rakstīja: vācieši divas reizes ietirsa dvēselē- pirmoreiz, kad vinnēja LV kvalifikācijā, otrreiz, kad pajāja vateņiem finālā principā vinnētu spēli.
Es jau vairs tā neiespringstu uz uzvarām-zaudējumiem, jo nav pārāk veselīgi!
Galvenais ir sniegums ilgtermiņā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-02-27 13:17, pirms 6 gadiem
Smieklīgi, ka kremlini izliekas nemanot Brizgalova izteikumus. Prieks, ka vismaz ir kāds sakarīgs krievu hokejists, kurš nekautrējas pateikt taisnību.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-02-27 13:23, pirms 6 gadiem
fanotājs a rakstīja: Tūlīt parašā stāstīs,ka Obama vainīgs
Jau sen viss šai sakarā ir pateikts, t.i., Šipačovs nespēlēs VHL, bet formāli uz turieni ir nosūtīts, lai varētu risināt SKA sastāva lietas.
, 2018-02-27 13:47, pirms 6 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jau sen viss šai sakarā ir pateikts, t.i., Šipačovs nespēlēs VHL, bet formāli uz turieni ir nosūtīts, lai varētu risināt SKA sastāva lietas.
????
, 2018-02-27 13:49, pirms 6 gadiem
Viedi vārdi no Brizgalova mutes.Un tā arī būs,par to jau tagad var lasīt Krievijas informācijas telpā.Tam ,ka Ķīnā spēlēs NHL spēlētāji,es joprojām neticu un tieši tāpēc Krievijai ir izdevīga šī situācija un arī turpināt šo projektu ar izlases bāzes klubiem.Tieši NHL spēlētāju piedalīšanās olimpiādē izgāztu šo projektu un tādā gadījumā izlasē spēlētu varbūt 6-7 spēlētāji no šīs Krievijas olimpiskās izlases sastāva.Kā būs pēc četriem gadiem ,to dzīve rādīs.Oļegs būtu ļoti gudrs,ja aizietu kā uzvarētājs,jo vairāk tāda cūcene var nebūt,bet zaudētājus Krievijā iemin dubļos un vēl nospārda ar kājām.
3

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
4

2023. gada PČ vērtīgākais spēlētājs Šilovs svētdien varētu sargāt ''Canucks'' vārtus

2023. gada pasaules hokeja čempionāta vērtīgākais spēlētājs Artūrs Šilovs svētdien potenciāli varētu stāties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras ''Canucks'' vārtos mačā pret Anaheimas ''Ducks''.
"Skellefteå" hokejisti. Foto: Skellefteå AIK

Zviedrijas līgas pusfinālā arī Dzierkala "Skellefteå", Batņas "Jukurit" iekrampējas sērijā

Zviedrijas hokeja līgas (SHL) pusfinālu sasniedza "Skellefteå", ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā cīņā izbraukumā ar 2:0 pieveicot "Linköping".