Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Mīlas Bimbambols

BIMBAMBOLS: KO TAGAD DARA DINAMO TIPĀŽI (1.daļa)

BIMBAMBOLS: KO TAGAD DARA DINAMO TIPĀŽI (1.daļa)
Aivara Grumberga profila bilde portālā draugiem.lv, kurā viņš nesen reģistrējās ar dēla tehnisku palīdzību.

B

Labvakar, mīļie sporta draugi!

Pagājuši četri gadi kopš sāku iepazīstināt cienījamo e-sporta auditoriju ar pieciem Dinamo fanu tipāžiem- Kasparu Līpiņu, Aivaru Grumbergu, Džinetu Krasovsku, Daini Žvīguru un Madaru Brīviņu.

Ir pienācis laiks, kad mana sociālā misija liek pastāstīt arī par to, kā mūsu varoņu dzīves līkloči skrējuši tālāk.
Dzīves stāstos uzzināsit par pieciem 2012.gada Dinamo faniem un viņu personību attīstību jau lieliskā sporta projekta Rīgas Dinamo dzīves otrajā nogrieznī.

Pirmajā cēlienā piedāvāšu divus stāstus- par Kasparu un Aivaru, bet vēlāk arī par pārējiem.

KASPARS LĪPIŅŠ
( LIELAIS GALDS IEPAZĪSTINA: DINAMO FANU TIPĀŽI )

Simpātiskais jaunietis, kurš nesen iesoļojis ceturtajā gadu desmitā, joprojām strādā jau pieminētajā zviedru kapitāla bankā un ir pat nedaudz paaugstinājis savu profesionālo statusu- pēc iekšējās restrukturizācijas viņa vadītajai nodaļai tika pievienota arī VIP klientu nodaļa. Tas Kasparam lepni ļauj stāstīt draugiem par to, kā ikdienā viņš satiekas un apspriežas ar Latvijā labi zināmiem miljonāriem. Lai arī patiesībā šajās sarunās parasti Kaspars ir pazemīgs, nedaudz uztraucies un ātri izpilda visas viņu iegribas, paziņu un draugu aprindās viņš šos cilvēkus sauc vārdos (neaizmirstot piebilst uzvārdu un norādīt uz miljonāra statusu) un dēvē par “saviem čomiem” un pat “biznesa partneriem”, kuriem mēdzot dot vērtīgus padomus. Apmēram tā: “Es jau savam čomam Valērijam, nu, tam miljonāram Maliginam, teicu, lai labāk tagad iegulda Āzijas vērtspapīros”.

Ir kardināli mainījušās Kaspara intereses sporta jomā. Dinamo spēles viņš vairs neapmeklē un vecā Dinamo šalle ir pat apzināti paslēpta plauktā dziļāk, jo viņam tuvajās aprindās par Dinamo tagad notiek iesmīnēšana. Protams, arī Kaspars tagad ir kļuvis par skeptiķi, kurš “par Dinamo vairs neinteresējas”.

Skaidrs, ka šāds tukšums ir jāaizpilda, un Kasparam tas ir izdevies- nu jau gadu viņš ir liels Kristapa Porziņģa fans.

Kaspars arī zina, ka Porziņģis spēlē Ņujorkas komandā Knicks. Tas ir svarīgi, jo tādējādi neliela interese par Porziņģa lietu ir pat viņa sievai Kintijai, kura jau izsenis ir “Sekss un lielpilsēta” fane un uzskata, ka īstā Amērika ir tikai un vienīgi Ņujorka, bet pārējais ir lauki. Šobrīd abi plāno braucienu uz Ņujorku, tai skaitā KP6 spēles apmeklējumu klātienē. Kintija jau ir iztēlojusies, kādus selfijus viņa uzņems un kāds lepnums viņai tos būs aplaudēt Feisītī.

Diemžēl, interesei par Porziņģa gaitām ir arī sava ēnas puse. Spēļu skatīšanās naktīs atņem daļu no Kaspara darbaspējām nākamajā dienā, kā arī ir ievietojusi plauktā rokas fitness tracker Garmin Vivosmart, vairs netiek lietots Endomondo, plauktā iegūlusies arī Wilson tenisa rakete. Ķermeņa vidusdaļā parādījies kārtīga vīrieša labas dzīves apliecinājums- riepa. Toties kā kompensācija šīm nedienām Kaspara leksikonā ir parādījusies jauna vārdu salikumu vācele, ar kuru viņš spēj operēt svarīgās diskusijās: “labi nostrādāja postā”, “ielika bazerbīteru”, “fāstbreiks”, “lejaps”, “Grinnela sistēma” un citi. Kaspars ir pilnīgi pārliecināts, ka Karmelo un Rouzs ir jāmaina prom no Knicks, jo viņi tikai domā par savu statistiku un nedod piespēles Kristapam Porziņģim.

Būtisks darbs Līpiņu ģimenē tika veikts augustā. Pāris bija vienojies, ka var atļauties pirmdzimto, jo karjera sākot stabilizēties, turklāt, tautā runājot, ka vienīgā garantētā pensija mūsdienu demogrāfiskajā situācijā esot gudri izaudzināti bērni. Bet Kaspars ar Kintiju savas finanses mīl plānot laicīgi. Patiesībā Kintija par bērnu runāja jau agrāk, bet Kaspars ar vācieša punktualitāti veica aprēķinus- pa naktīm tagad būs jāskatās Porziņģa un Bertāna spēles, tāpēc negribētos, ka bērna nākšana pasaulē būtu sagaidāma sezonas laikā. Izrēķināja, ka vislabāk būtu, ja dzemdības notiktu vasarā. Taču vēlāk savu aprēķinu koriģēja- Knicks taču netikšot play-off. Līdz ar to varot plānot arī uz maiju. Kopš apzinīga darba augusta naktīs gultā Kintija ir stāvoklī.

AIVARS GRUMBERGS
( LIELAIS GALDS: DINAMO FANU TIPĀŽS NR.3 )

Tieši šobrīd Aivara dzīves galvenā aktualitāte ir ASV prezidenta vēlēšanas. Kā kārtīgam vecim pienākas, Aivars ir zvērināts Donalda Trampa fans. Donaldā viņš saskata savu politiķa ideālu (kārtīgs vecis, kurš runā vīra valodu un grib ieviest kārtību valstī), bet Hilarija viņu pamatīgi kaitina, jo ļoti atgādina paša sievu Annu. Dažkārt, kad Hilarija pasaka kādu asāku vārdu debatēs, Aivars pat skaļi svilpj pie TV ekrāna, piepūš sarkanos vaigus un krata dūri viņas virzienā. Pēdējā laikā Aivarā atkal atgriezušās politiskās un sabiedriskās dzīves cerības, kuras sāka pagaist pēc Šķēles un Šlesera aiziešanas no politiskās skatuves redzamās daļas. Pavasaris sirdī iezagās jau pateicoties Orbāna panākumiem Ungārijā, bet īstu kulmināciju sasniedza vasarā, kad “prātīgie briti beidzot saprata, kādus sūdus ievārījuši, uzkāpjot uz tā grimstošā Gejropas Savienības kuģa”. Pašvaldību vēlēšanās abi ar sievu balsoja par “Gods kalpot Rīgai” (deklarējušies ar ģimeni Rīgā)- cilvēkiem, kuri viņa vārdiem “daudz muti nevirina, bet kārtīgi strādā”. Pamatojums arī bija ļoti loģisks- Aivara Rīgas mājas pagalmā pēc ilgiem gadiem tikai aiztaisītas bedres celiņam, kas vistiešākajā mērā notika pateicoties pašreizējās RD koalīcijas darbam.

Laime nenāk viena- kam tādam neticēja pat Aivars, ka pie hokeja vadīšanas beidzot varētu stāties kārtīgs cilvēks- Aigars Kalvītis, kuru Aivars joprojām uzskata par visu laiku izcilāko valstsvīru Latvijas pastāvēšanas vēsturē. Tā teikt, “īsts saimnieks, kurš i pats māk taisīt naudu, i citus pabaros”. Ir arī cerība, ka līdz ar Kalvīša stāšanos pie ruļliem beidzot atdzims nu jau nedaudz pagrimušais Latvijas sporta flagmanis- Rīgas Dinamo.

Ar Dinamo Aivaram gan ir sarežģītas attiecības. Nevar teikt, ka viņš būtu pilnībā pārtraucis interesēties par hokeju Arēnā. Mainījušies akcenti. Pirmkārt, Aivars tagad neapmeklē visas spēles, bet tikai “labākās”- kad atbrauc kārtīgas komandas, uz kurām ir vērts paskatīties. Piemēram, apogejs šosezon būs, kad Rīgā ieradīsies Piķerskijs CKA. Aivars jau ir iegādājies CKA kreklu ar Znaroka uzvārdu uz muguras un noteikti uz Arēnu dosies tajā. KHL norisēm viņš seko, fano par Maskavas Dinamo, par Skudru un Daugavu, bet pāri visam, protams, Vītoliņa un Znaroka CKA- tā esot blice, kura paņemtu priekšā jebkuru NHL komandu.

Iekšējs diskomforts Aivaru pārņēma rudenī notikušā Pasaules kausa hokejā laikā. Aivars čomiem, ar kuriem kopā bārā parasti skatās hoķi, nespēja atzīt, ka sirds dziļumos simpatizē Znaroka un Vītoliņa Krievijai, jo čomi pārsvarā atbalsta Kanādas izlasi. Kad notika pusfināla mačs starp krieviem un kanādiešiem, Aivars sakodis zobus sēdēja un klusi vēroja spēli. Bija pārliecināts, ka krievi paņems. Bija arī nolēmis, ka, ja tas notiks, beidzot čaļiem pastāstīs, ka patiesībā jau sen ir pārliecināts, ka krievu hoķis tagad ir labākais pasaulē. Kad tas nenotika un čaļi priecājās par kanādiešu uzvaru, Aivars ar sāju smīnu sejā negribīgi norūca zem deguna: ”Apsveicu, malači”! Bet sirdī palika sāpe.

Nedaudz tomēr uzlabojušās attiecības ar sievu. Vismaz uz kādu brīdi. Iemesls prozaisks- ģimene bija spiesta sakoncentrēt spēkus kādam kopējam mērķim- abi izlutinātie dēlēni, nu jau izbijušie Dinamo hokeja skolas audzēkņi, bija iekūlušies ziepēs un viņiem draudēja nopietna krimināllieta par naudas izkrāpšanu no skolasbiedriem dažādu it kā pasākumu organizēšanai, kuri, protams, nekad nenotika. Dēlu iegūtā nauda nogūlās totalizatoru kontos, kur jau visai drīz arī tika paspēlēta, liekot uz Rīgas Dinamo un citām KHL spēlēm bezgalīgus eksprešus, kuriem bija jāspēlē, bet allaž nedaudz pietrūka. Aivaram ar Annu nācās ņemt dārgus advokātus un arī materiāli pabalstīt labvēlīgus lēmumus svarīgās instancēs. Tas vismaz uz kādu brīdi saliedēja jau gandrīz pilnīgā sasalumā nonākušās pāra attiecības.

Par pārējiem- nākamajā sērijā.

Bimbis


, 2016-10-26 14:52, pirms 7 gadiem
Apsveicam Kasparu un Kintiju ar gaidāmo ģimenes pieaugumu!
, 2016-10-26 17:25, pirms 7 gadiem
Nākamā sērija ap ziemas brīvlaiku?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-10-26 19:52, pirms 7 gadiem
Izklausās pēc ceha raksta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-10-27 08:17, pirms 7 gadiem
Volx rakstīja: daži jautājumi.

"Nedaudz tomēr uzlabojušās attiecības ar sievu"
Nevar izsekot kāpēc Grumbergu pārim tās bija sabojājušās? Pārim ir vienoti politiski - ekonomiskie uzskati un ideāli.
2012.gadā jau bija norādīts, ka Grumbergam sieva ir apnikusi un Dinamo spēles ir kā veldzējums un atpūta no viņas. Tāpat neaizmirsti, ka treknajos gados pie naudiņas tikušais Aivars brauca ar večiem uz pirti Bauskā, kur parasti par samaksu piebrauca gados krietni jaunākas kundzītes. Anna ar savu sievišķo ožu to toreiz atkoda...
, 2016-10-27 08:20, pirms 7 gadiem
Volx rakstīja: "nu jau izbijušie Dinamo hokeja skolas audzēkņi"
Arī nav saprotams kāpēc izbijušie, ja tēvs turpina atbalstīt Dinamo un tiesi tagad pie LHF ruļļiem ir stājies īsts saimnieks?
Ja tolaik dēliem bija 11 un 12 gadi, tad vēl tēvs varēja lolot kādas ilūzijas par dēlu iespējām hokejā, taču nu jau puikām ir 15 un 16, sen ir saprasts līmenis, kā arī pusauga tīņiem parādījušās dzīvē citas prioritātes- no tēva iedzimtie gēni kustina galvu uz šeptēšanās pusi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-10-28 15:26, pirms 7 gadiem
Būtu svētīgi uzzināt Aivara viedokli par karu Ukrainā.
Bimbis malacis, kā parasti, neliek vilties.
, 2016-10-28 17:15, pirms 7 gadiem
Antons Upesdeglis rakstīja: Būtu svētīgi uzzināt Aivara viedokli par karu Ukrainā.
Bimbis malacis, kā parasti, neliek vilties.
Aivars uzskata, ka konflikts Ukrainā nav tik vienkārši vērtējams, kā mums te stāsta. Janukovičs bija demokrātiski ievēlēts prezidents, tāpēc faktiski valstī notika nelikumīgs apvērsums. Aivars ir pārliecināts, ka to visu tomēr organizēja amerikāņi. Jā, Krimu Putins paņēma, bet arī tas nav tik vienkārši, jo amerikāņu spiediens ir pārāk liels- Putins cīnās par savu drošību un vēlējās nostiprināt savas pozīcijas Melnajā jūrā.
Aivaram ir sava teorija. Nedrīkst aizmirst, ka Aivars angļu valodu nezina, Latvijā pārsvarā visi ir lohi, bet lielā kaimiņa ziņās viņš dažkārt mēdz ieklausīties ar interesi.
, 2016-10-28 21:52, pirms 7 gadiem
Jāpiebilst, ka abi kungi ir kļuvuši par boksa faniem. K. Līpiņš pat zin, kas ir K.Makgregors. Jāpiebilst, ka Kaspars, kaut arī it kā ir ticis paaugstināts, tomēr nav piepildījis sen kāroto sapni - nonākt kaut kur tuvu vai pat pašā valdē. Pēc Kaspara domām, tur tāpat salīduši citu valdes locekļu un vadības koriši.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-10-29 10:31, pirms 7 gadiem
artems_bruvers_790754188397543424 rakstīja: Bimbis savā antiDinamo, antiKHL un antiHokeja paranojā ir ieslīdzis tiktāl, ka pat USA preža vēlēšanas ir iepinis iekšā, slēpti demonstrējot savas simpātijas Billarijai (tā šo ragaino būtni sauca, viņas vīram monikojot Baltā nama ovālajā kabinetā ) Ja jau aizkāra šo aktuālo priekš visas pasaules tēmu, tad atļaušos arī es izteikt pāris domugraudus šai sakarā Pēc kādiem kritērijiem būtu jāvērtē viens vai otrs kandidāts? Manuprāt, PĒC TO ELEKTORĀTA! Kas ir Trampa elektorāts? Tie pārsvarā ir Balti, heteroseksuāli cilvēki ar tradicionāliem uzskatiem un tā saucamajām ģimenes vērtībām, kā prioritatīvām sabiedrībā, proti, klasiski republikāņi, kādi tie ir bijuši Amērikā vēl no agrīniem KKK laikiem Kas ir Billarijas elektorāts? Pirmām kārtām, tās ir visāda veida minoritātes, kuru galvenais mērķis ir padarīt par cilvēka skaistuma, cēluma un pilnvērtības etalonu vecu, melnu, lesbijieti, feministi, vegāni, sērgojošu ar dauņa sindromu, kura pārvietojās invalīdu ratiņos Es pārliecināts, ka Billarija uzvarēs, jautājums, kāpēc? Da ļoti vienkārši, pēdējo dekāžu laikā, pateicoties tādiem poliktorektisma, mutukuturālisma un tolerastijas kvēlajiem atbāstītājiem un virzītājiem, kā Bimbis, minoritātes ir SAVAIROJUŠĀS anormālos kvantumos! Savukārt, tā saucamo tradicionāļu kļūst arvien mazāk un mazāk gan USA gan Rietumeiropā Tagad vēl viens aktuāls jautājums, kuru atstāšu atvērtu, kuru no kandidātiem būtu jāatbalsta Latviešiem? Vai tikai tā iemesla dēļ, ka kāds ir nosacītos draugos ar Krieviju un tās varu, ir vērts novēlēt veiksmi kaut pašam nelabajam?
Kungi un dāmas!

Vai šis nav zelts?

Es kā homoseksuāls zootransvestīts nēģeris saku skaidri- IR!
, 2016-10-29 10:53, pirms 7 gadiem
Vai ģimenes vērtība ir spēļu automāti?
Atbalsti Trampa ģimenes vērtības un spēlē automātus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-10-30 15:35, pirms 7 gadiem
Pietrūkst viena noteikta tipāža apraksta, kāds arī ir plaši sastopams. Proti, nacionālist-prievīte, kas no visa krieviskā bēg kā no uguns, bet tomēr par DR fano fanātiski. Piemēram, Funis te SC, ja nekļūdos, tad arī Rasnačs no TB/LNNK.
, 2016-10-30 18:56, pirms 7 gadiem
Sveiks, Bimbi!
... un vislielākā intriga ir tajā, kas izaugs no viņiem nākamajā paaudzē.
Tāpēc saules mūžu sportacentram, forumam un Bimbim!
Citādi mēs neuzzināsim, kāds būs slapjais atlikums no šiem personāžiem evolūcijas skalā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-10-31 15:07, pirms 7 gadiem
Artjom
Ja Tev tiešām būtu tīra, godīga baltās rases ideoloģija, tad teorētiski tevi vēl KAUT KĀ varētu ņemt par pilnu.
Bet tā kā tu pie reizes arī gribi uztaisīt par patiesību visas acīmredzamās muļķības, ko RU tv, masu mediji sastāsta (un jau padomju laikos stāstīja) - nu pats vainīgs, ka Tevi uzskata par plānprātiņu.
Pats roc bedri savām idejām.

So, Tu neesi baltās rases ideologs. Tu esi nožēlojamu noziedznieku (pret BALTĀS rases tautām), okupantu, šeptmaņu, smadzeņu skalotāju aizstāvis, viņu melus gribi pavērst par patiesību. Tātad pats vainīgs, ka Tevi par idiņu uzskata.
Būtu kā normāls latviešu, somu, poļu, igauņu, ukraiņu nacionālists (kuri arī savā starpā draudzējas) - pavisam cita runa būtu. Bet tagad visa tava ideoloģija ir pupu mizas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-11-01 10:22, pirms 7 gadiem
Mīlas Bimbambols rakstīja: Kungi un dāmas!

Vai šis nav zelts?

Es kā homoseksuāls zootransvestīts nēģeris saku skaidri- IR!
Čals tā pateica, kā ar sūdainu dakšu sev kājā iep.isa! Čekista sarkano Antonijas ielā dabūto micīti gan sūdīgi slēpj! Ieliec linkus uz pirmavotu, proti 12 gada rakstiem. Tālāk obligāti Sīrijas jautājums, bēgļi, to nav iespējams apiet. Jā un pats Princis OZO baltajā zirgā...
, 2016-11-03 19:18, pirms 7 gadiem
Mīlas Bimbambols rakstīja: Aivars uzskata, ka konflikts Ukrainā nav tik vienkārši vērtējams, kā mums te stāsta. Janukovičs bija demokrātiski ievēlēts prezidents, tāpēc faktiski valstī notika nelikumīgs apvērsums. Aivars ir pārliecināts, ka to visu tomēr organizēja amerikāņi. Jā, Krimu Putins paņēma, bet arī tas nav tik vienkārši, jo amerikāņu spiediens ir pārāk liels- Putins cīnās par savu drošību un vēlējās nostiprināt savas pozīcijas Melnajā jūrā.
Aivaram ir sava teorija. Nedrīkst aizmirst, ka Aivars angļu valodu nezina, Latvijā pārsvarā visi ir lohi, bet lielā kaimiņa ziņās viņš dažkārt mēdz ieklausīties ar interesi.
Es ieteiktu Tev nekomentēt par Ukrainu, sevišķi, ja neesi tajā valstī dzīvojis un neesi bijis tajā vidē. Savādāk viss ir tāda tukša pļūtīšana no Tavas puses.
, 2016-11-04 07:05, pirms 7 gadiem
Redzi, Artjom, Tu atkal to pašu. Tevi uztrauc "rusofobija" vismaz tik pat ļoti, ja ne vairāk, kā balto štelles.
Kas, pie velna, ir "rusofobija"? Kādā sakarā dabisku pretīgumu pret meliem, okupantiem, bandītiem nu nosauc kaut kādā nievājošā vārdā, it kā tas būtu kaut kas slikts?
Tu āmur, kādā sakarā lai normāls soms neienīstu krievus, kas:
1. Vazājās pa viņu zemi, gribēja iekarot
2. Pēc sovjetijas sabrukuma krievu salašņas/bandīti apsēda somiju
3. Vēl tagad pilns ar krieviem, kas tur vnk sēž uz pabalstiem.

Un kādā sakarā mani ar repu te jauc iekšā, nemaz neesmu nacionālists tavā izpratnē.
, 2016-11-04 16:14, pirms 7 gadiem
Swordsman rakstīja: Redzi, Artjom, Tu atkal to pašu. Tevi uztrauc "rusofobija" vismaz tik pat ļoti, ja ne vairāk, kā balto štelles.
Kas, pie velna, ir "rusofobija"? Kādā sakarā dabisku pretīgumu pret meliem, okupantiem, bandītiem nu nosauc kaut kādā nievājošā vārdā, it kā tas būtu kaut kas slikts?
Tu āmur, kādā sakarā lai normāls soms neienīstu krievus, kas:
1. Vazājās pa viņu zemi, gribēja iekarot
2. Pēc sovjetijas sabrukuma krievu salašņas/bandīti apsēda somiju
3. Vēl tagad pilns ar krieviem, kas tur vnk sēž uz pabalstiem.

Un kādā sakarā mani ar repu te jauc iekšā, nemaz neesmu nacionālists tavā izpratnē.
ir jau gan jēga argumentēt ar trolli. Viens saņem algu, otrs čakarē laiku! 20-25% visu ārzemju ineta lietotāju, kuri ienāk LV portālos, nāk no ru. Aiz kam gan tik milzīga interese, biedri ? sēdētu savos mazajos pisjukos un melstu par khl ru portālos, bet ne - šie nāk un apgaismo mūs! Cik jauki gan, tomēr. Un vēl latviski iemācās...
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF
6

Latvijas hokeja izlasei pievienojas Slovākijas pusfinālisti – kapteinis Daugaviņš un Bindulis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pavēstījusi, ka izlases treniņprocesam, gatavojoties 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, pievienojies Kaspars Daugaviņš un Kristofers Bindulis.
Neitans Makinons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
2

Makinonam divas piespēles un ''Avalanche'' rekords sakāvē pār ''Oilers''

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Neitans Makinons atdeva divas rezultatīvas piespēles un uzstādīja jaunu ''Avalanche'' franšīzes rekordu, Kolorādo klubam sakaujot Edmontonas ''Oilers''.
Foto: North Bay Battalion
33

Vilmanim spožākā spēle izslēgšanas turnīrā: 3+1 un Nortbeja sasniedz pusfinālu

Ontārio Hokeja līgas (OHL) izslēgšanas turnīra labāko četrinieku pārliecinoši sasniegusi Nortbejas "Battalion", kuras ceturto panākumu tikpat spēlēs pār Sadberijas "Wolves" ar trim vārtu guvumiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Sandis Vilmanis.