Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Latvijas rollerhokeja izlasei neizdodas sasniegt PČ ceturtdaļfinālu

Ints Megnis
Ints Megnis

Latvijas rollerhokeja izlasei neizdodas sasniegt PČ ceturtdaļfinālu
Latvijas rollerhokeja izlase
Foto: lihf.lv

Latvijas rollerhokeja izlase trešdien Itālijā zaudēja izšķirošajā spēlē par vietu pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā, līdz ar to turpinājumā cīnīsies par devīto vietu turnīrā.

Latvija čempionāta ievadā ar 0:14 kapitulēja Čehijai, pēc tam ar 2:4 atzina Itālijas pārākumu, vārtus gūstot Leonardam Rozem un Arturam Batrakam, bet noslēgumā ar 1:6 zaudēja arī Šveicei, vārtus iemetot Batrakam.

Turpinājumā trešdien Latvija spēlēja "play-off" kārtā, kur tai pretim stājās bez zaudējumiem esošā ASV. Kaut bilance vienībām bija diametrāli pretēja, cīņa izvērtās līdzvērtīga, Latvijai zaudējot vien ar 1:2. Vienīgos vārtus latviešiem pašās cīņas beigās guva Jorens Grauds.

Līdz ar to ASV sasniedza ceturtdaļfinālu, kamēr Latvija cīnīsies par 9.-16. vietu turnīrā, nākamajā duelī ceturtdien sacenšoties ar Vāciju.

Latvija piedalījās arī sieviešu turnīrā, kurā ieņēma 12. vietu starp 14 vienībām. Zīmīgi, ka latvietes uzvarēja četrās no septiņām spēlēm.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja