Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

5. jūlijā publiskos KHL kalendāru 11. sezonā

5. jūlijā publiskos KHL kalendāru 11. sezonā
Kontinentālās hokeja līga viceprezidents
Georgijs Kobļanskis.

2018. gada 5. jūlijā Kontinentālās hokeja līgas pārstāvji publiskos visu sezonas kalendāru.

Ar kalendāru sarakstu prezentāciju dalīsies pats Kontinentālās hokeja līgas (KHL) viceprezidents Georgijs Kobļanskis. Kontinentālās hokeja līgas regulārais sezonas čempionāts 2018/2019. gada kurā startēs 25 komandas, stars jau bija zināms iepriekš, tas sāksies 1. Septembrī.

Atklāšanas spēle sāksies starp Sanktpēterburgas "SKA" un Kazaņas "AkBars" komandām un sezonas beigu datums būs 22. februāris. Katra komanda sezonā aizvadīs 62 spēles.

Georgijs Kobļanskis:

Darbs ar kalendāru priekš nākošas sezonas sākās diezgan agrā pavasarī, mēs to plānojām publiskot jau 15. jūnijā. Tomēr dažu iemeslu dēļ, kas gan ir saistīti ar klubu vajadzībām, gan ar mainīto sezonas starptautisko kalendāru, izveidot to arī tā neizdevās. Katru gadu mēs cenšamies ņemt vēra iepriekšējo pieredzi priekš tā, lai izveidotu grafiku, vajag maksimāli veidot to lai tā būtu ērti pašām komandām un patīkami komandas līdzjutējiem.

resursi:

https://www.khl.ru/

     [+] [-]

, 2018-06-27 09:24, pirms 6 gadiem
Viceprezidents - raksta kopā.