Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Dandris

Nākamais treneris varētu būt ārzemnieks

Kontinentālās hokeja līgās (KHL) komandas Rīgas «Dinamo» vadība galvenokārt izskata ārzemju treneru kandidatūras, otrdien pastāstīja padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

Viņš norādīja, ka pagaidām nav nekādu jaunumu saistībā ar kluba spēlēšanu vai nespēlēšanu nākamajā sezonā KHL čempionātā, taču Savickis atzina, ka tiek izskatītas ārzemju treneru kandidatūras.

Jau vēstīts, ka izskanējušas runas, ka Rīgas «Dinamo» līdzšinējais galvenais treneris Artis Ābols varētu kļūt par galvenā trenera palīgu Toljati «Lada» komandā, savukārt viņa asistents Ģirts Ankipāns varētu doties uz Ņižņijnovgorodas «Torpedo» vienību, kurā galvenais treneris ir Pēteris Skudra.

Rīgas «Dinamo» ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs pirmdien intervijā laikrakstam «Diena» netieši norādīja, ka ir runāts ar ārzemju treneriem. «Par treneriem - uz papīra mums ir varianti. Ar vienu otru jau ir arī runāts. Kad būs kaut kas konkrētāks, tad arī ziņosim. Bez treneriem nepaliksim,» sacīja Sējējs.


, 2015-05-26 12:54, pirms 9 gadiem
Tere.
Vai atsaucies uz šo te rakstu, vai pats runāji ar Savicki?
Sējējs vēlas atjaunināt "Dinamo" sastāvu,...
, 2015-05-26 13:17, pirms 9 gadiem
Nesapratu, viņi maksātnespējas administrātoru ārzemēs meklēs?
, 2015-05-26 13:20, pirms 9 gadiem
Normundam šogad grūts uzdevums, jānokomplektē kaujas spējīgs sastāvs bez naudas. Ar naudu uztaisīt labu komandu var ikviens, bet tikai liels meistars to var izdarīt bez naudas!
, 2015-05-26 13:33, pirms 9 gadiem
Kārtējā reize kad Savicka murgus pasniedz kā "ziņu". Jurka nezin vai spēlēs, bet meklē ārzemju treneri....Cik saprotu pat ja nebūs komanda, ārzemju treneris tāpat trenēs to "neko".
, 2015-05-26 13:54, pirms 9 gadiem
Banss rakstīja: Kārtējā reize kad Savicka murgus pasniedz kā "ziņu". Jurka nezin vai spēlēs, bet meklē ārzemju treneri....Cik saprotu pat ja nebūs komanda, ārzemju treneris tāpat trenēs to "neko".
Dzenās Gunču un Ruksi pa Skanstes ielu, prasot naudu
, 2015-05-26 14:00, pirms 9 gadiem
Tā kā tas ir krievu klubs, tad tur arī latvietis skaitās ārzemnieks!
, 2015-05-26 14:11, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: Dzenās Gunču un Ruksi pa Skanstes ielu, prasot naudu
Kaapeec Tukuma HK nuujas nozagi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-05-26 21:24, pirms 9 gadiem
g
, 2015-05-26 21:43, pirms 9 gadiem
Pajāt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kristers Gudļevskis Vācijas līgas pirmajā finālspēlē. Foto: City-Press

Gudļevskis uzvar Vācijas fināla ievadā, Indrašim 0+2 "Allsvenskan" finālcīņā

Vācijas augstākajā un Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgās šoavakar sākās finālsērijas, panākumus gūstot latviešu pārstāvētajām komandām.
Marks Andrē Flerī. Foto: NHL

Flerī pagarina līgumu ar Minesotu un paziņo: nākamā sezona būs pēdējā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Minesotas "Wild" uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar 39 gadus veco vārtsargu Marku Andrē Flerī, kurš pēc kontrakta iztecēšanas liks punktu karjerai.
Eduards Tralmaks (tuvplānā). Foto: Roman Mareš/Rytirikladno.cz
5

Tralmaks iemet pirmajā pārspēlē par palikšanu Čehijas Ekstralīgā

Savā pirmajā oficiālajā spēlē kopš 3. marta Eduarda Tralmaka un Mareka Mitena pārstāvētā Kladno "Rytíři" savā laukumā ar 4:1 pārspēja uzbrucēju Daniela Bērziņa un Patrika Zabusova komandu Vsetīnas "Robe".