Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Krievijas Hokeja izlasi papildina vēl 5 NHL spēlētāji

Krievijas Hokeja izlasi papildina vēl 5 NHL spēlētāji
Aleksandrs Ovečkins. Foto: AFP/Scanpix

Krievijas Hokeja izlasi uz pasaules čempionātu papildināja vēl pieci spēlētaji no Nacionālās Hokeja Līgas, ziņojumu apstiprināja Krievijas Hokeja Federācija. Sastāvu papildinājuši Aleksandrs Ovečkins, Jevgeņijs Kuzņecovs, Dmitrijs Orlovs visi trīs no Vašingtonas "Capitals", kā arī uzbrucējs Jevgēņijs Dadonovs no Floridas "Panthers" un aizsargs Ņikita Zaicevs no Toronto "Maple Leafs".

Nacionālās Hokeja Līgas superzvaigzne Aleksandrs Ovečkins, šosezon pārstāvot Vašingtonas "Capitals" 14. sezonas, 81 spēlē guva 51 vārtus un atdeva 38 rezultatīvas piespēles (51+38). Taču Capitals vienība negaidīti izslēgšanas spēlēs izkrita jau pirmajā kārtā un tajā Aleksandrs iekrāja 9 punktus, gūstot 4 vārtus un atdeva 5 rezultatīvas piespēles (4+5) 7 spēlēs.

Tikmēr Aleksandra Ovečkina komandas biedrs Jeveņijs Kuzņecovs šosezon nospēlēja 76 spēles, gūstot 21 vārtus un atdeva 51 rezultatīvas piespēles, kamēr izslēgšanas spēlēs nospēlēja tik pat septiņas spēles, gūstot vienus vārtus un piecas rezultatīvas piespēles (1+5). Kā arī trešais komandas biedrs un komandas aizsargs Dmitrijs Orlovs sezonā spēlēja visas 82 spēles, gūstot 3 vārtus un atdodot 26 rezultatīvas piespēles (3+26). Tikmēr izslēgšanas spēlēs Orlovam bija visas septiņas spēles un guva viņš četrus punktus, četras rezultatīvas piespēles (0+4).

Tikmēr Krievijas izlases uzbrucējs un Floridas "Panthers" Jevēnijs Dadonovs šosezon arī nospēlēja tikpat daudz spēlēs cik Orlovs, īsāk sākot visas sezonas 82 spēles, viņš šosezon nospēlēja pietiekami labi un guva 28 vārtus, kā arī izcēlās ar 42 rezultatīvām piespēlēm (28+42). Izslēgšanas spēlēs Florida šajā sezonā neiekļuva.

Toronto "Maple Leafs" aizsargs Ņikita Zaitsevs šogad ar pietiekami lielu rezultativitāti neizcēlas un 81 spēlēs guva 3 vārtus, kā arī atdeva 11 rezultatīvas piespēles, gūstot 14 punktus (3+11). Izslēgšanas spēlēs Toronto izkrita pirmajā kārtā, Ņikita ar punktiem tajā neizcēlās.

Izmantotie resursi:
https://allhockey.ru/news/show/3531...

     [+] [-]

, 2019-04-26 11:45, pirms 5 gadiem
nu cool.