Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Dāvis Zunde atgriežas Valmieras HK komandā

Valmieras hokeja klubā atgriezies uzbrucējs, Dāvis Zunde, kurš šo sezonu uzsāka Latvijas Virslīgas čempionu vienībā – “HS Rīga/Prizma”. Komandas sastāvā hokejists aizvadīja septiņas spēles, guva vienus vārtus, atdeva vienu rezultatīvu piespēli un nopelnīja četras soda minūtes.

“Valmierā atgriezos vairāku iemeslu dēļ,” sacīja Dāvis Zunde. “Bija grūti apvienot treniņus Rīgā ar mācībām Valmierā, jo mācos Vidzemes

Augstskolā. Tāpat neguvu vēlamās emocijas. Komandā spēlēju ceturtajā maiņā, vienā spēlē, laukumā pavadīju tikai 4-5 minūtes. Sapratu, ka labāk būs nākt atpakaļ uz Valmieru.”

2011./2012. gada sezona Dāvim bija pēdējā, spēlējot augsta līmeņa hokeju. Prizma komandas sastāvā, pirms trīs sezonām, uzbrucējs spēlēja Latvijas Virslīgā un MHL B līgā. Tomēr turpmākos karjeras plānus izjauca muguras traumas, kas liedza atgriezties pilnvērtīgā hokeja apritē trīs gadus.

“Varētu teikt, ka hokejā esmu izlaidis trīs gadus. Pirmā doma bija tikt “Prizma” komandā. Vietu sev nodrošināju, ekspektācijas auga un vēlējos spēlēt vairāk. No treneriem šķīrāmies uz labas nots. Šosezon ar komandu bijām aizbraukuši uz turnīru Rumānijā, Kontinentālo kausu, uzkrāju milzīgu pieredzi.”

Pēdējos gados, Zunde hokeju spēlēja Vidzemes čempionātā, aizvadītajā sezonā 22 spēlēs uzbrucējs guva 45 punktus (26+19). Valmieras komandas sastāvā Dāvis spēlēja arī NAHL turnīrā.

Runājot par mērķiem ar Valmieras komandu, Dāvis ir tiešs. “Mērķis ir izcīnīt pirmo vietu Latvijas 1. līgā, ja es tam neticētu, tad tagad šeit nebūtu. Sastāvs ir nokomplektēts labs, katrā līnijā ir spēlētāji, kas var pacīnīties un izdarīt savu darbu. Jātic saviem spēkiem un uzvaras nāks.”

Valmieras hokeja klubs ar 10 izcīnītiem punktiem ieņem sesto vietu Latvijas 1. līgā, un valmierieši ir visdisciplinētākā komanda. Nākamo spēli Valmieras hokejisti aizvadīs jau ceturtdien, kad spēkosies ar SK Rīga 98 hokejistiem (19:00), bet svētdien uzņems Daugavpils/LDZ CARGO komandu (13:45).

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja