Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Guntars Caca

Kas ir Guntars Caca?

Kas ir Guntars Caca?
Džons Tavaress (vidū)
Foto: NHL

Sveiki, kas ir šis Guntars Caca, daudzi viņu uzskata par trolli, par interneta neveiksminieku, par bezpriģeļa drukātāju, Bet patiesība ir cita!

Guntars Caca dzimis 1995. Gada, ūdensvīra zīme, šobrīd ir aktīvs bezdarbnieks, bet tas viņam netraucē sasniegt savu mērķi, kļūt par sporta enciklopēdiju, jā, jā visi teiks ka Kreipans ir sports guru nr1, bet nē, Kreipāns salīdzinājuma ar Cacu ir neatīstijies pertiķis.

Šīs jaunas smadzenes ir vienas no gudrākajām sporta pasaule, lai gan azartspēles man nepatīk, bet pētot sastavus un spēlēs dažreiz uzspēlēju totalizātoru izdzīvošanai, kamēr man nav darbs, precizitāte neapskaužama iziet 9 no 10.
Bet kā jau teicu likmes netiek pārdotas un netiek dotas nevienam!

Jau pagaišgad prognozēju Vegasas un Capitals finālu, kā arī precīzi prognozēta DEL, KHL, un citu čempionātu uzvarētājus

Caca ir kā sporta Vanga, neapskaužama precizitāte, smadzenes sporta joma ir lielākās pasaulē.
Cacas mērķis šogad ir iekārtoties darbā par kādu noliktavas krāvēju, bet 2 gadu laika ar savam zināšanām atvērt blogu, sporta mājaslapu un tikt pat līdz ESPN žurnalistam.

Šis fantastiskais cilvēks Guntars Caca, par viņu var vel stāstīt un stāstīt, bet viņš ir viens no labākajiem cilvēkiem pasaulē, tik plaša sirds un tik sportisks gars.

Kā arī Caca ir viens lielisks hokeja spēlētājs, katru ziemu viņu var sastapt uz ghetto games uzlieta dabiskā ledus, kur viņa padomu prasa visi hokeja cienītāji, lieliskās veiklās rokas un skaistās māņkustības, daudzi getiņā viņu sauc par Latvijas Krosbiju, bet viņš tikai smejās, dara to prieka pēc, jo slavu ka sportists nevēlās iegūt, lai gan apgalvo, NHL viņš būtu ticis jau 16 gados. Viņš vēlas slavu ka pasaules zināmākais sporta žurnālists.

Guntars Caca. (c)2018


, 2018-10-25 22:26, pirms 5 gadiem
Njaam
, 2018-10-26 16:32, pirms 5 gadiem
Ilgi jau sekoju Gunčam, tiešām iesaku vērsties pēc padoma.
, 2018-10-28 11:15, pirms 5 gadiem
EJ TU HANYY!!!!

, 2018-10-28 22:00, pirms 5 gadiem
Mudaks
, 2018-11-04 13:31, pirms 5 gadiem
Guntars Caca ir pilnīgs alnis
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
3

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
1

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.
Teodors Bļugers. Foto: Vancouver Canucks

Liekot punktu regulārajai sezonai, Bļugeram iespēja sasniegt karjeras rekordu

Šonakt noslēgsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā sezona, un pulksten 3:00 laukumā dosies arī Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks", kas izbraukumā spēkosies pret Vinipegas "Jets". Ja latviešu uzbrucējs nopelnīs vismaz vienu punktu, viņš sasniegs jaunu rekordu.