Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Balinska un Cibuļska klubā konstatēta saslimšana ar Covid-19

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Balinska un Cibuļska klubā konstatēta saslimšana ar Covid-19
Foto: hcverva.cz

Čehijas hokeja Esktralīgas klubā Litvīnovas “Verva”, kurā spēlē arī Latvijas izlases aizsargi Uvis Balinskis un Oskars Cibuļskis, konstatēta saslimšana ar Covid-19, tāpēc pagaidām atceltas divas komandas šīs nedēļas spēles.

“Verva” šovakar viesos bija jāaizvada mačs ar Liberecas komandu, bet svētdien jāviesojas Pilzenē, tomēr abi šie mači šobrīd ir atlikti. Klubs ziņo, ka inficēšanās ar jauno koronavīrusu konstatēta vairākiem spēlētājiem, tāpēc drošības apsvērumu dēļ pieņemt lēmums, šonedēļ nedoties laukumā un veikt testus visiem kluba pārstāvjiem. Plašāku informāciju par saslimušajiem klubs nesniedz. Interesanti, ka tieši Covid-19 dēļ jau īsi pirms sezonas starta tika mainīts “Verva” spēļu kalendārs, atceļot mačus ar Ralfa Freiberga “Kometa” un “Vitkovice” komandām, kuras čempionātā vēl nav aizvadījušas nevienu maču un nespēlēs arī tuvākajās divās kārtās.

Ekstralīgas piektdienas kalendārā līdz ar to palikuši tikai pieci mači – “Mountfield” viesosies pie “Berani Zlín”, “Škoda” uzņems “Mlada Bolesov” un Māri Bičevski, bet “Olomouc” uzņems “Dynamo Pardubice”. Svētdien tiek paredzēts izspēlēt četrus mačus, bet jāatgādina, ka Čehijas Ekstralīgā spēlē 14 komandas.

No Latvijas spēlētāju pārstāvētajām komandām veiksmīgās sezonu sākusi "Oceláři Třinec”, kas uzvarējusi abās spēlēs, bet Guntis Galviņš tajās ticis arī pie rezultatīvas piespēles, ar ko izcēlās uzvarā pret “Verva” (6:3). “Mlada Bolesov” rēķinā ir viena uzvara, bet arī Bičevska rēķinā ir viena piespēle. “Verva”, Balinskis un Cibuļskis pie uzvarām vēl nav tikuši, un pagaidām nav arī zināms, kad komanda tiks pie iespējas izcīnīt pirmo panākumu.

Izmantotie resursi:
Hokej.cz - web českého hokeje
HC VERVA Litvķnov | oficiįlnķ internetové strįnky

  +1 [+] [-]

, 2020-09-25 16:06, pirms 4 gadiem
No Latvijas spēlētāju pārstāvētajām komandām veiksmīgās sezonu sākusi “Mountfield”, kas uzvarējusi abās spēlēs, bet Galviņš tajās ticis arī pie rezultatīvas piespēles, ar ko izvēlās uzvarā pret “Verva” (6:3). “Malde Bolesvov” rēķinā ir viena uzvara, bet arī Bičevska rēķinā ir viena piespēle. “Verva”, Balinskis un Cibuļskis pie uzvarām vēl nav tikuši, un pagaidām nav arī zināms, kad komanda tiks pie iespējas izcīnīt pirmo panākumu.

Mlada Boleslava
Neprecīzāk uzrakstīt grūti
Un no kurienes Galvińš izvēlās???
Acis deg ārā šitos skribelejumus lasot

  -1 [+] [-]

, 2020-09-25 16:10, pirms 4 gadiem
Nevar būt... Ar kovidu tikai Krievija un KHLa slimo

     [+] [-]

, 2020-09-25 16:47, pirms 4 gadiem
Tumanovs rakstīja: No Latvijas spēlētāju pārstāvētajām komandām veiksmīgās sezonu sākusi “Mountfield”, kas uzvarējusi abās spēlēs, bet Galviņš tajās ticis arī pie rezultatīvas piespēles, ar ko izvēlās uzvarā pret “Verva” (6:3). “Malde Bolesvov” rēķinā ir viena uzvara, bet arī Bičevska rēķinā ir viena piespēle. “Verva”, Balinskis un Cibuļskis pie uzvarām vēl nav tikuši, un pagaidām nav arī zināms, kad komanda tiks pie iespējas izcīnīt pirmo panākumu.

Mlada Boleslava
Neprecīzāk uzrakstīt grūti
Un no kurienes Galvińš izvēlās???
Acis deg ārā šitos skribelejumus lasot
Ņemot vērā, ka "Mlada Boleslav" divas reizes nosaukta par "Malde Bolesvov", šķiet, ka autors tiešām ir pārliecinās, kā to komandu tā arī sauc.

Bet par situāciju ar kovidu Čehijas klubos - pat pārsteidzoši, ka šiem arī viss iet pa pieskari, ņemot vērā to, ka līgā ir krietni mazāk klubu, pati valsts nav liela,attiecīgi, visur ar komandas autobusu var aizbraukt, un visus tos drošības pasākumus būtu vieglāk ievērot.

     [+] [-]

, 2020-09-25 16:54, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Ņemot vērā, ka "Mlada Boleslav" divas reizes nosaukta par "Malde Bolesvov", šķiet, ka autors tiešām ir pārliecinās, kā to komandu tā arī sauc.

Bet par situāciju ar kovidu Čehijas klubos - pat pārsteidzoši, ka šiem arī viss iet pa pieskari, ņemot vērā to, ka līgā ir krietni mazāk klubu, pati valsts nav liela,attiecīgi, visur ar komandas autobusu var aizbraukt, un visus tos drošības pasākumus būtu vieglāk ievērot.
Čehija ir iekļauta sarakstā ar kuru aizliegti lidojumi, praktiski tur pat kur Krievija!

https://www.spkc.gov.lv/sites/spkc/...

p.s. par hokeju runājot, lai citi netupī. čehu līga nespēlē Rīgā, tās ir viņu valsts problēmas. lai risina kā viņiem patīk.

  +1 [+] [-]

, 2020-09-25 17:00, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: Čehija ir iekļauta sarakstā ar kuru aizliegti lidojumi, praktiski tur pat kur Krievija!

https://www.spkc.gov.lv/sites/spkc/files/data_content/25_09_2020-lv.pdf
Nja, mēnesi atpakaļ sarkanais saraksts nebija tik plašs. Čehija pat tuvu augšgalam nebija

     [+] [-]

, 2020-09-25 18:10, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Nja, mēnesi atpakaļ sarkanais saraksts nebija tik plašs. Čehija pat tuvu augšgalam nebija
man joprojām nav skaidrs, kāpēc krievu līga nav izpederēta no Latvijas!
lai viņi moskovijā spēlē kā un kur grib!
https://www.tvnet.lv/7071460/turpma...

     [+] [-]

, 2020-09-25 20:42, pirms 4 gadiem
@ erikxxl ar covidu slimo visur, bet tikai krievi pamanās pilnībā izgāzties, nemākot vai negribot adekvāti reaģēt uz šo slimības klātbūtni, noliedzot acīmredzamo, pieņemot absurdus un nepamatotus lēmumus, mētājoties ar muļķīgiem apvainojumiem, slēpjot un sagrozot faktus, tipisks padomju bardaks un sekas