Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Liepājā sākusies Gudļevska vārtsargu nometne

Jānis Celmiņš

Liepājā sākusies Gudļevska vārtsargu nometne
Kristers Gudļevskis. Foto: Newspix24/SIPA/Scanpix

Šodien sākusies Latvijas hokeja izlases un Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas “Dinamo” vārtsarga Kristera Gudļevska vārtsargu nometne, kura arī šogad norisinās Liepājā.

“Man ir patiess prieks turpināt darboties un iemācīt Latvijas jaunajiem vārtsargiem noderīgas lietas. Tāpat kā iepriekš, dodos uz ledus pilnā ekipējumā un rādu, stāstu uzdevumus. Cenšos pastāstīt visu to noderīgo, kas man ir mācīts un pēc kā vados es pats - dažādas nianses un detaļas, kuras palīdz spēlēt labāk un gūt pārliecību. Atgriežamies Liepājā jau trešo gadu, mums patīk pilsēta un apstākļi nometnei.” saka Kristers Gudļevskis.

Šogad nometne kļūst garāka un norisināsies 8 dienas. Ikdienas grafikā kā ierasts paredzēti 2 ledus treniņi, “sausais” treniņš un teorētiskā nodarbība katru dienu. Visiem dalībniekiem tiek nodrošināta dzīvošana un ēdināšana.

Šogad visas nometnes vietas tika aizņemtas rekordīsā laikā, tādēļ Kristers kopā ar kolēģiem Tomu Broku un Edgaru Lūsiņu turpinās darbu, lai rastu iespējas paplašināt dalībnieku vietu skaitu, lai visiem gribētājiem būtu iespēja mācīties un trenēties kopā ar vienu no šā brīža labākajiem Latvijas vārtsargiem.

Kārtējo reizi atgriežamies Liepāja, jo tā piedāvā ideālus apstākļus ar dzīvošanu un ēdināšanu viesnīcā netālu ledus hallei, kā arī savu sporta bāzu infrastruktūru, ieskaitot Olimpiskā centra ledus halli un manēžu, kā arī HK Liepāja un Liepājas Sporta skolas hokejistiem, kuri palīdz nometnes vārtsargiem ledus treniņos ar precīziem metieniem. Tāpat novērtējam arī Liepājas pludmales zonas iespējas “sausajiem” treniņiem kopā ar fiziskās sagatavotības treneri.

Tāpat nometnes rīkotāji vēlas pateikt paldies visiem saviem atbalstītājiem un cilvēkiem, kuri interesējās par nometni. Vairāk par nometni šeit: https://www.facebook.com/kristeragu... vai GUDLEVSKIS

Informāciju sagatavoja:
Toms Broks