Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: rufus7

Uzbudinātie Korejas hokejisti salauž Ungāriju un nonāk soli no elites

Uzbudinātie Korejas hokejisti salauž Ungāriju un nonāk soli no elites
Dienvidkorejas hokejisti svin vārtu guvumu.
http://wmia2017.iihf.com/

Fantastiska hokeja spēlē Korejas šķībjači sapisa visi kopa 3 ripas un gk padirsa 1 ripuli caur padusi.

Koreja shaja pasaules kausa ir fenomenalaka izlase visuma 3 speles 3 uzvares nespej paveikt pat alaskas suuurakie vechi ar kanadas izlases kreklu, tadejadi shiem cilvekiem kas ir cilveka urina krasa pietiks iegut 1 uzvaru 2 atlikushajas speles, japiemin ka korejas visticamak piemizis ukrainju vartus un pagrudis austrijai, bet ar to pietiks lai bikshlaizhi nakamgad speletu elite pret Latvijas izlasi ;)


, 2017-04-25 21:28, pirms 7 gadiem
a Tev pašam nav urīns galvā sakāpis? Rādās dikti tuva Tev tā tēma...
Dmitrijs Diļevka pie Polijas vārtiem. Foto: LHF

Latvijas U18 izlase pret mājinieci Somiju sāks pasaules čempionātu

Somijas pilsētās Espo un Vantā sāksies pasaules U18 čempionāts hokejā. Pirmajā spēlē plkst. 14.00 tiksies amerikāņi un slovāki, bet Oļega Sorokina vadītā Latvijas U18 izlase plkst. 18.00 izaicinās mājinieci Somiju.
Eduards Tralmaks. Foto: LHF
2

Latvijas izlasi pirms pārbaudes spēlēm Šveicē papildina uzbrucējs Tralmaks

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas papildinājis 27 gadus vecais uzbrucējs Eduards Tralmaks, paziņojusi Latvijas Hokeja federācija.
Breds Maršāns. Foto: Boston Bruins

Maršāns pamatīgi sarūgtina Toronto, Rietumu pirmais numurs sprukās

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā priekšgalā (2-1) atgriezusies Bostonas "Bruins", izbraukumā ar 4:2 pārspējot Toronto "Maple Leafs", savukārt Rietumu konferences pirmais numurs Dalasas "Stars" zaudējusi abās savā laukumā notikušajās kaujās.