Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Gudļevskis atvaira visus 39 metienus, Bļugeram rezultatīva piespēle

Gudļevskis atvaira visus 39 metienus, Bļugeram rezultatīva piespēle
Kristers Gudļevskis
Foto: soundtigers.com

Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) svētdienas vakarā pie uzvaras tika Mārtiņa Dzierkala pārstāvētā Orlando "Solar Bears". Pie panākumiem Amerikas hokeja līgā (AHL) tika Teodora Bļugera "Penguins" un Kristera Gudļevska "Sound Tigers".

Austrumkrasta līgā (ECHL) "Solar Bears" savā laukumā uzņēma tuvāko sekotāju Dienvidu divīzijā Norfolkas "Admiral" un, pateicoties vārtu guvumam pēdējās trešdaļas sākumā, izcīnīja panākumu ar rezultātu 2:1.

Mārtiņš Dzierkals uzvarētāju sastāvā veica trīs metienus pa pretinieku vārtiem. Šajā sezonā 20 gadus vecais Dzierkals aizvadījis 36 spēles, guvis 11 vārtus un atdevis 15, kā arī sakrājis 34 soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu (-4).

"Solar Bears" ar 56 punktiem 56 spēlēs ieņem astoto pozīciju Austrumu konferences turnīra tabulā.

Amerikas hokeja līgā (AHL) uzvara "Penguins" komandai, kas ar 3:2 mājās apspēlēja "Bears". Teodors Bļugers asistēja uzvaras vārtu guvumā pēdējās trešdaļas vidū. Teodoram arī trīs metieni pa vārtiem un pozitīvs lietderības koeficients (+1).

Bļugeram šajā sezonā AHL izdevies sakrāt 28 rezultativitātes punktus - 12 vārti un 16 piespēles. "Penguins" ar 69 punktiem 53 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferencē.

Devītā Austrumos (58 punkti 55 spēlēs) ir Bridžportas "Sound Tigers", kas šovakar mājās ar 1:0 uzveica "Checkers". Kristers Gudļevskis atvairīja visus 39 metienus un tika atzīts par mača pirmo zvaigzni. Gudļevskim šosezon tā bija trešā sausā spēle.


, 2018-02-26 01:22, pirms 6 gadiem
Vismaz pajoliņiem, kas heito Gūdiju būs ciet mutes kă pakaļas caurums.
, 2018-02-26 06:17, pirms 6 gadiem
Austrumkrasta hokeja līga likvidēta 2003.gadā....
, 2018-02-26 10:39, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: Austrumkrasta hokeja līga likvidēta 2003.gadā....
Nejēga, neizrādi savu stulbumu – ECHL East Coast Hockey League – tā netika likvidēta 2003. gadā, likvidēta tika Rietumkrasta līga un tās klubi iekļāvās Austrumkrasta hokeja līgā, kuras nosaukums tika saīsināts uz ECHL.
, 2018-02-26 11:18, pirms 6 gadiem
WKS rakstīja: Vismaz pajoliņiem, kas heito Gūdiju būs ciet mutes kă pakaļas caurums.
Vai šis sausais liecina par stabilitāti? Katrs heiteris zina, ka Gudim pietrūkst tieši stabilitātes. Tā viņš ne pavisam nav slikts.
, 2018-02-26 14:21, pirms 6 gadiem
WKS rakstīja: Vismaz pajoliņiem, kas heito Gūdiju būs ciet mutes kă pakaļas caurums.
UN? nākamās trijās atkal tiks nomainīts un ielaidīs četras ripas vidēji.
, 2018-02-26 15:40, pirms 6 gadiem
WKS rakstīja: Vismaz pajoliņiem, kas heito Gūdiju būs ciet mutes kă pakaļas caurums.
lol, nākamajā spēlē atkal salaidis visu, ko var
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix
2

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Harri Saintula. Foto: LHF
4

Latvijas sieviešu izlase paziņo galīgo sastāvu IB divīzijas čempionātam Rīgā

Šodien, 28. martā, tika izziņots sastāvs Latvijas nacionālās sieviešu hokeja izlases dalībai pasaules hokeja čempionāta hokejā IB divīzijā sievietēm, kas norisināsies Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Čempionāts startēs no 31.03.2024. līdz 06.04.2024. "Volvo" ledus hallē
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
8

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.