Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Girgensonam otrais vārtu guvums sezonā, Buffalo zaudējums pret Hurricane.

Latviešu izlases uzbrucējs Zemgus Girgensons, Ziemassvētku spēlē pret Carolinas Hurricanes guva savus otros vārtus šajā Nacionālajas hokeja līgas sezonā. Bet tomēr Buffalo Sabres ar 2:4 piekāpās Carolinas Hurricanes vienībai.

Spēles rezultātu šodienas spēlē atklāja Hurricane uzbrucējs Sebastinas Aho, pēc Pesces un Teravainena piespēles. Līdzīgā spēlē arī otros vārtus tomēr guva Hurricanes spēlētāji, otro vārtu autors bija Jordans Staals, kam asistēja Lindholms un otro piespēli pēc kārtas Teravainens.Pēc kāda neilga laiciņa ar labu uzbrukumu pretinieka laukumā rezultātu samazināja Buffalo Sabres aizsargs Nathans Beaulieus. Arī trešajos vārtos Carolinas Hurricane asistēja Teravainens, bet vārtus guva Justins Faulks, otra piespēle pieder Sebastianam Aho, kurš šajā spēlē tika pie 1+1.Tomēr pie otrajiem vārtu guvuma piedalījās Justins Faulks kas panāca 4:1, asistēja Slavins ar Skinneru... Spēles trešajā periodā 2:4 panāca Zemgus Grigensons, kas pēc Eichela piespēles uzreiz uzmeta pa vārtiem un guva savus otros vārtus šajā sezonā, spēli noslēdzot ar +1 un vidēji laukumā pavadot 17. minūtes un 13. sekundes! Izdarot arī 4 spēka paņemienus vidēji spēlē uzvarot 50% iemetienu.

https://www.youtube.com/watch?v=nGJ...