Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Abrags

Latvijas U20 izlasei un HK Rīga spēles vienā dienā

Tā kā pēdējā laikā ar vien vairāk tiek apspriesta Latvijas U20 izlases dalība gaidāmajā Pasaules čempionātā, tad paturpināšu šo tēmu.

LHF mājas lapā varam izlasīt informāciju, ka 7. un 8. decembrī Latvijas U20 izlase Volvo ledus hallē aizvadīs pārbaudes spēles pret Kazahstānas U20 izlasi. - skat. LHF | Latvijas izlašu spēles 2016./2017. gada... . Tātad varam pieņemt, ka izlases treniņnometne sāksies dažas dienas iepriekš - piemēram, 5. decembrī.
Tagad atveram MHL spēļu kalendāru - HK Rīga spēles tieši šajos datumos: 7. un 8. decembrī Maskavā pret MHK Spartak: Молодежная хоккейная лига - Матчи

Protams, šogad U20 izlase tīri teorētiski vispār varētu iztikt bez HKR spēlētājiem (nu labi, Grigals un Zīle noderētu), taču par kādu nopietnu gatavošanos te var runāt, ja daļa kandidātu tāpat jau ir ZAmerikā. Nafig vispār šīs spēles pret kazahiem ir vajadzīgas?
Jau novembrī, manā uztverē, tika sacūkāts U20 izlases gatavošanās posms, ieliekot Miļūnu par galveno nacionālajā izlasē, tagad atkal visādi brīnumi...


, 2016-11-24 18:00, pirms 7 gadiem
acīmredzot ilgstoša uzturēšanās spēcīgāko grupā nav plānota.
kaut gan - reālāk - labā roka, kā parasti, nezin, ko kreisā dara.
, 2016-11-24 18:15, pirms 7 gadiem
Ja izlase noturēsies elitē, tad šis viss būs bijis nebijis. Abraga nepatika pret HKR gan kārtējo reizi labi redzama. Galvenais, lai tikai nebūtu hokejistu no HKR, jo tie jau nekam neder
, 2016-11-24 18:27, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Ja izlase noturēsies elitē, tad šis viss būs bijis nebijis. Abraga nepatika pret HKR gan kārtējo reizi labi redzama. Galvenais, lai tikai nebūtu hokejistu no HKR, jo tie jau nekam neder
mana nepatika??? cienītais, beidziet murgot. Šajā gadījumā ir tikai sāpe par U20 izlases sačakarēto sagatavošanās posmu PČ. Un HKR spēles Maskavā 7.12 un 8.12 noteikti nav pluss šim sagatavošanās posmam.

Ja noturēsies Elitē, Miļūns būs pelnījis medāli.
Bet ja runā par nepatiku - tad šajā sakarā tā ir pret LHF vadību.
, 2016-11-24 18:31, pirms 7 gadiem
Abrags rakstīja: mana nepatika??? cienītais, beidziet murgot. Šajā gadījumā ir tikai sāpe par U20 izlases sačakarēto sagatavošanās posmu PČ. Un HKR spēles Maskavā 7.12 un 8.12 noteikti nav pluss šim sagatavošanās posmam.

Ja noturēsies Elitē, Miļūns būs pelnījis medāli.
Bet ja runā par nepatiku - tad šajā sakarā tā ir pret LHF vadību.
Laiks rādīs, man gan nav tik liels pesimisms.
, 2016-11-24 21:17, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Laiks rādīs, man gan nav tik liels pesimisms.
"lielajā" hokejā svarīgs ir katrs sīkums, pavirši attiecoties pret vienu, otru, trešo, u.t.t. niansi, tas var beigās krietni atkosties...
Miļūna vadībā U18 izlase spēles satura ziņā vislabākos rezultātus sasniedza 2015.g., kad izlasei bija vislabākie treniņapstākļi un pienācīgs sagatavošanās laiks. Jā, protams, 1997.g.dz. mums ir labais gads, bet bez kārtīgas gatavošanās nekas tāds nebūtu...
, 2016-11-24 21:46, pirms 7 gadiem
HK Rīga ir daži spēlētāji, kas noderēs. Zīle vispār top 4 aizsargs nepārprotami, dabūs 20+ minūtes spēlēt + vairākumā. Nav arī lielā sešinieka valstīm katrai pa 8 aizsargiem ar tik lielu pro pieredzi.

Savukārt, ja skatās uz U20 potenciālo 4. maiņu, tad skaidrs, ka arī tāds Baranovskis ir jāaicina uz U20. Nav mums tik lielas rezerves, lai izbrauktu pilnīgi bez MHL spēlētājiem.

Vēl noteikti paņems pāris kadrus kā 7.-8. aizsargu un 4. maiņas kadrus/rezervistus (Svars, utml.).

Grigals arī skaidrs, ka ir labāks par Romanovski.
, 2016-11-24 21:49, pirms 7 gadiem
Bet, jā, ceru, ka nebūs mākslīga HK Rīga lobēšana no treneru puses. Vairāk par uz vienas rokas pirkstiem skaitāmam spēlētāju daudzumam U20 pamatsastāvā vieta nu stabili neatrodas, ja iztiekam bez savainojumiem.
, 2016-11-24 21:55, pirms 7 gadiem
purva_velns rakstīja: acīmredzot ilgstoša uzturēšanās spēcīgāko grupā nav plānota.
kaut gan - reālāk - labā roka, kā parasti, nezin, ko kreisā dara.
Nu, ko tu tirs? Kā mēs varam kaut ko sagatavot novembrī/decembra sākumā, ja izlases kodols spēlē Ziemeļamerikā?

Balcers, Kļaviņš, Dzierkals, Krastenbergs, Žohovs, Buncis, Tralmaks, Egle, G. Jansons, Čukste, Rubins, Mitens. Vēl tikpat labi Bļugeru, kaut kādu Bernhardu var izsaukt. Tur sanāk vismaz puse no komandas.

Tad vēl ir Eiropas legionāri.

Kāpēc gan, lai ar 2. izlasi un MHL/vietējā čempja kadriem nepaskatītos un nepavētītu vēlreiz, kurus ņemt uz Kanādu?
, 2016-11-24 23:32, pirms 7 gadiem
Kāpēc lai nopietni gatavotos? Pats treneris apzinās, ka nekas neglābs no izlidošanas. Tie paši slovāki ir cits līmenis.
, 2016-11-25 14:23, pirms 7 gadiem
MachimoI rakstīja: Kāpēc gan, lai ar 2. izlasi un MHL/vietējā čempja kadriem nepaskatītos un nepavētītu vēlreiz, kurus ņemt uz Kanādu?
vai tiešām tu esi tik tups, ka nesaproti, ka tevis pieminētie mhl kadri pārbaudes spēļu laikā būs Maskavā?
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.
Jēvles "Brynäs" hokejisti. Foto: Jonas von Hofsten/Lidingöfoto
3

Čukstem 16. punkts, "Brynäs" triumfē "Allsvenskan"; Gudļevskim finālsērijā 1-3

Zviedrijas otrajā spēcīgākajā hokeja līgā jeb "Allsvenskan" triumfējusi un augstākajā līgā (SHL) atgriezusies Kārļa Čukstes un Mika Indraša pārstāvētā Jēvles "Brynäs", kura arī finālsērijas ceturtajā kaujā pārspēja (3:1) Stokholmas "Djurgården".
Ēriks Vītols. Foto: Keuruulla Printek
9

Vārtsargs Vītols un aizsargs Tumānovs panāk vienošanās ar somu klubu JYP

LETA. Somijas augstākās hokeja līgas klubs Jiveskiles JYP noslēdzis līgumus ar diviem latviešu hokejistiem - vārtsargu Ēriku Vītolu un aizsargu Miku Tumānovu.