Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

''Prizma'' bez lielām problēmām apspēlē HS ''Rīga'', Hvorostiņinam četri vārti

Krišs Upenieks

''Prizma'' bez lielām problēmām apspēlē HS ''Rīga'', Hvorostiņinam četri vārti
"Prizmas" galvenais treneris Ēriks Miļuns
Foto: Mārtiņš Aiše

Latvijas hokeja Virslīgas čempionāta regulārās sezonas turnīra ietvaros šovakar norisinājās viena spēle, kurā Rīgas komandu cīņā pieredzes bagātākā HK ''Prizma'' itin pārliecinoši ar 5:2 apspēlēja HS ''Rīga'' hokejistus. Ar četriem vārtiem šajā spēlē izcēlās Vitālijs Hvorostiņins.

Mača ievadā komandas apmainījās ar noraidījumiem, kas gan nevienai no vienībām atklāt rezultātu nepalīdzēja. 9. minūtē Latvijas izlases kandidātu sarakstā šogad pabijušais Vitālijs Hvorostiņins izvirzīja vadībā ''Prizmu''. Turpinājumā ''Rīga'' neizmantoja iespēju spēlē piecatā pret četriem, bet, 23 sekundes spēlējot jau vienādos sastāvos, Jevgēņijs Datsjuks panāca izlīdzinājumu - 1:1.

Perioda otrajā daļā Hvorostiņins izcēlās vēlreiz un pēc 20 minūtēm ''Prizma'' bija vadībā ar 2:1. Pēc pārtraukumam Hvorostiņinam vajadzēja tikai 20 sekundes, lai gūtu jau trešos vārtus šajā spēlē - 3:1. Vitālijs gan pie tā nebija gatavs apstāties, un 24 sekundes pirms perioda beigām guva arī savus ceturtos vārtus mačā (4:1). Noslēdzošajās 20 minūtēs komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, un ''Prizma'' uzvarēja ar 5:2.

Par labākajiem spēlētājiem šajā cīņā tika nosaukti Hvorostiņins un Reinis Ruks. ''Prizma'' 13 spēlēs iekrājusi 23 punktus, kas turnīra tabulā dod trešo vietu, trīs punktus atpaliekot no ''Mogo'', bet par četriem vairāk iekrājusi ''Liepāja''. HS ''Rīga'' ar četriem punktiem atrodas sestajā vietā septiņu komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

     [+] [-]

, 2015-11-25 08:47, pirms 8 gadiem
Hvorostiņins - kruta!!!